Şimdi Ara

ps3'üm çalındı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • geçmiş olsun olan mala olsun ne diyelim..
  • Geçmiş olsun para falan varmıydı evde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş Olsun... Polis Bulamazsa Allah versin cezalarını
  • Geçmiş olsun hocam. Zamanında bizim de eve girmişlerdi ama psone'ı çalmamışlardı. Sonra hırsızlar yakalandı polis eve getirdiğinde tvyi çalıp psone'a dokunmadığı için bir güzel dalmışlardı. Bizden önce 63 eve girmiş adam bizim evde yakalandı.

    Allah yardımcınız olsun. İnşallah bulunur.
  • Geçmiş olsun hocam.İnşallah yakalarlar adi herifi...
  • Geçmiş olsun kardeşim, umarım bulunur sağsalim kavuşursun :(
  • geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun
  • Allah ucak kazası vermesın dostum cok kötü bir sey Şaka maka geçmis olsun
  • öncelikle geçmiş olsun.geçen sen mayıs ayında evime giren hırsızlar benimde ps3 le birlikte değerli buldukları bir kaç parça eşyayı çalmışlardı.ben bu süreçten sonra neler yaptığımı anlatayım sizlere.

    polis geldi yapılması lazım olan şeyleri yaptı ve gitti.tek bir parmak izi bile bulamadılar.ben tabi umudum kestim derken 3-4 ay sonra arkadaşlarım benim psn hesabının aktif olup benim hesabımla oyun oynandığını soylediler.bunun üzereine psn den ekli arkadaşların hepsine rice ettim hesabım aktif olduğu zamanları saat ve terihleri ile not etmelerini ve hangi oyunun oynandığını yazmalarını istedim.yaklaşık olarak 15 gün boyunca sağolsun arkadşalar online oldukları sürece hesabımın aktif olduğu saatleri gün ve saateri ile birlikte bana ilettiler.ben hesabın aktif olduğu saatleri güzelce not edip , sony türkiye genel merkezi aradım.ps3 ümün çalındığını ama kendime ait psn hesabın belirli günlerde aktif olduğunu ve bunu saatine varana kadar not ettiğimi ,söyleyip bana ait psn hesabından yola çıkılarak ip numarasının tespit edilip edilemeyeceğini sordum.bana bunun olabileceğini ama direk bana bilgi veremeyeceklerini söylediler.bu bilgiyi ancak kolluk kuvvetlerine (polis ,jandarma vs) verebileceklerini soylediler.

    bunun üzerene ertesi gün zaten hırsızların eve girdigi zaman acılan dava numarasını vererek direk savcıya cıktım durumu izah ettim.savcı dosyaya ilave bir ek dosya actı.bu olaydan sonra acıkcası bayagı umutlandım cihazın bulunması yönünde.benim hesapla 10-15 gün daha oyun oynandı.(adam pes 2012 oynuyormuş sürekli).

    aradan geçen süre zarfınca bir geri dönüş olmadı.yaklasık olarak 3-4 defa durumun ne olduğunu ögrenebilmek için savcını yanına gitti.her seferinde gelmenize gerek yok bulunursa size geri dönüş yapılır dendi.açıkçası bir hadi git başımızdan bir sürü işimiz var bir de senin ps3 ün içinmi uğraşacağız der gibidiler.

    verdiğim bilgilerden sonra cihazın şıp diye nokta atışı yapılarak bulunması saatler alır.ama hala bekliyoruz .cihazın açık olduğu saatler belli , psn hesabının aktif olduğu saatler belli ,ip hemen bulunur

    arkadaşlarım psn hesabı acıkken sanki oyun oynayan benmisim gibi mesajlarda attılar oyun oynayan kişiye ama eleman hiç cevap yazmadı tabii.sonuç itibarı ile ben yapılması gereken her şeyi yaptım.en azından keşke yapsaydım demeyeceğim bir olay olmadı.

    p.tesi gene gidip sorayım belkibulunmuştur bellimi olur ? 6-7 ay oldu uğramayalıundefined

    hocam istersen benim yazdıklarını senin mesajın altına alıntı yap.belki bu gibi bir durumla karsılasan olabilir en azından ne yapması gerektigi ahkkında bir fikir edinmiş olur@ErrayN@ErrayN@ErrayN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 6 Temmuz 2013; 19:01:41 >




  • Aslında samimi bir psn arkadaşın varsa onla konuşup senin psn aktif olduğu zaman kardeşlik yapmış gibi banka hesağ no alıp para yatırma numarası yapabilirsin aslında bu sayede kimin nesiymiş öğrenebilirsim




    Sanırım hayalden öteye geçemez düşüncem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun :/
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar. hepinizin önerisini dikkate alıcam. çok samimi olduğum iki arkadaşım listemde ekli, onlara söylerim benim hesap aktif olursa haberdar ederler.

    iyi yapmışsın hocam, peşinden koşmuşsun ne güzel. umarım seninkinden de sonuç çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IOzguur

    Aslında samimi bir psn arkadaşın varsa onla konuşup senin psn aktif olduğu zaman kardeşlik yapmış gibi banka hesağ no alıp para yatırma numarası yapabilirsin aslında bu sayede kimin nesiymiş öğrenebilirsim




    Sanırım hayalden öteye geçemez düşüncem

    Cihazi satarlar cesitli siteler ustunden ihale.. satin alana kalir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazışmalar uzun sürer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.