Şimdi Ara

***PS3 UltraSlim 12 gb+6 oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ***PS3 UltraSlim 12 gb+6 oyun
    Cihaz sıfır hiç kullanılmadı.Ürün bimeksten alındı.2 kol ve son güncel 6 oyunla verilecektir.
    Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 7 Ocak 2014 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hiç kullanmadınmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celal1907

Cihaz sıfır hiç kullanılmadı.Ürün bimeksten alındı.2 kol ve son güncel 6 oyunla verilecektir.

Fiyatinida yazsaydiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunlar ne
  • cihaz hiç fişe dahil takılmadı fanında toz bulana hediye ederim. 650 tl son nakit fiyatım.pes 2013 fifa 2013 assian creed undercover killzone 1 tane daha olacaktı kollar orjinal 2013 ün oyunları

• quote:

cihaz hiç fişe dahil takılmadı fanında toz bulana hediye ederim. 650 tl son nakit fiyatım.pes 2013 fifa 2013 assian creed undercover killzone 1 tane daha olacaktı kollar orjinal 2013 ün oyunları

http://forum.donanimhaber.com/m_84706823/f_//tm.htm#84709941 bu ilanda 60 saat kullanıldı diyorsunuz yukarıda hiç fişe takılmadı demişsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

quote:

cihaz hiç fişe dahil takılmadı fanında toz bulana hediye ederim. 650 tl son nakit fiyatım.pes 2013 fifa 2013 assian creed undercover killzone 1 tane daha olacaktı kollar orjinal 2013 ün oyunları

http://forum.donanimhaber.com/m_84706823/f_//tm.htm#84709941 bu ilanda 60 saat kullanıldı diyorsunuz yukarıda hiç fişe takılmadı demişsiniz

evet ona bakarsan dostum çiziklerde var demişim.onu sattım şuan ki sıfır ürün diyorum.toz bile yok bir daha okuyabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.