Şimdi Ara

PS3'ü D-Sub LCD Monitöre Takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aldığım PS3'ü bu aşağıda özelliklerini verdiğim monitörde oynamak istiyorum. Fakat monitörün sadece d-sub girişi olması engel oluyor. Nette biraz araştırdım vga box diye bir şey varmış hd yi vga ya çeviriyormuş, kompoziti vga ya çeviren aparat varmış vs. açıkçası net bir bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

HP w2007v

PS3'ü D-Sub LCD Monitöre Takmak

Görüntü boyutu: 20,1 inç (51 cm)

Görüntü türü: Geniş İnce Film Transistörlü Sıvı Kristal Ekran Aktif Matris

Yüzeysel iyileştirme: HP BrightView Teknolojisi

Piksel: 0,258 mm

Yenileme yanıt süresi: 5ms (kaldırma + düşme)

Parklaklık: 300 cd/m2 (tipik)

Karşıtlık oranı: 1000:1 (tipik)

Izlenebilir açı: 160 derece yatay ve 160 derece dikey görüntüleme açısı (10:1 minimum kontrast oranı)

Video giriş sinyali: Analog (15 iğneli minyatür D-sub VGA)

Görüntü çözünürlüğü: 60Hz`de 1680 x 1050 maksimum

Renkli: 16 Milyon renge kadar gerçek renk desteği (16,2M)

Çoklu ortam: Ön ses düzeyi denetimine sahip tümleşik etkin hoparlörler (2 x 2W /kanal)

Boyutlar (E x D x Y): 490 x 184 x 397 mm

Ağırlık: 6,1 kg

• bende var xcm vga box 2.ele gir hocam tüm kablolarıyla 70 80 civarı satan var hatta bende satarım sana uygun fiyattan artık kullanmıyorm
  • 70tl vereceğime monitörü satıp üstüne koyarım hdmi çıkışlı alırım yinede sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: CarlZeissL

70tl vereceğime monitörü satıp üstüne koyarım hdmi çıkışlı alırım yinede sağol

Hocam bana neden kızgıdınızı anlamadım sorunuzun cevabını verdim farkettiyseniz

Ayrıca monitörü satıp üstüne bu vericeginiz 70 lirayı koysanız en fazla 250 lira olur cebinizden 100 150 koysanız da yine d sub li full hd monitör alabilirsiniz.

• o monitore arkadaşın dediği aparat olmadan PS3 bağlayamazsın.
  • elinizde mevcut xcm vga box varsa alabilirim
  • Hocam bu konu yardımcı olabilir aşağıya doğru bir inceleme var okumanı öneririm:http://forum.donanimhaber.com/m_39106297/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.