Şimdi Ara

PS3 ten İngiltere rekoru 165.000 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: korayg

japonyada geçmese zaten biterdi.Onu saymaya gerek bile yok.
    1.5 senede 10 milyon ? 360 nerdeyse 11 milyon civarı sattı daha az sürede.PS3 satmazsa ayıp eder

dostum 11 milyonda az ps3 için 10-11 milyon rakam değil yani gerçekçi olalım.Backround olarak yüz milyon adeti aşmış ps1 ve ps2 var kesmez 10-11 milyon rakamları sony i.Bence cidden başarısız olur.Düşünsene japonya ve ingiltere gibi 2 kalesi var bu yılın sonuna doğru amerika ve diğer avrupa ülkelerinide sayarsan ve exsl.çıktığı anda patlar bu satışlar ki sony de şu anda satışlardan oldukça memnun

• Arkadaşlaaaar... Bakın ne diyorum, dinlemiyosunuz. 3 ila 5 vakte kadar (yıl oluyo bunlar) bu makine tek başına 50-60 milyon evde yerini alacak! Almazsa eski bi commodore joystick'im var quickshot, onu kırarım. Bu kadar da iddialıyım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adventure

Arkadaşlaaaar... Bakın ne diyorum, dinlemiyosunuz. 3 ila 5 vakte kadar (yıl oluyo bunlar) bu makine tek başına 50-60 milyon evde yerini alacak! Almazsa eski bi commodore joystick'im var quickshot, onu kırarım. Bu kadar da iddialıyım...

hocam arkadaşları 11 milyon 15 milyon 20 derken o rakamlarada alıştıracağız malum bu tarz rakamlara alışık değilllerBirden 60-70 milyon dersen kalpten gidebilirler allah korusun

• Olmaz ama alışsınlar, biz limon getiririz bayılana, gazozla da gönüllerini alırız
  • quote:

Arkadaşlaaaar... Bakın ne diyorum, dinlemiyosunuz. 3 ila 5 vakte kadar (yıl oluyo bunlar) bu makine tek başına 50-60 milyon evde yerini alacak! Almazsa eski bi commodore joystick'im var quickshot, onu kırarım. Bu kadar da iddialıyım...

kirma yazık antikalık
    edit:harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neutral -- 27 Mart 2007; 1:03:39 >
  • quote:

Olmaz ama alışsınlar, biz limon getiririz bayılana, gazozla da gönüllerini alırız

hocam gazozda sakat iş sonra onbinyüzmilyon baloncuk yuttum derler bunlar yav
    Bence en iyisi nar suyu cilde,kalbe herşeye iyi gelir % 100 nar suyu

• nötro,

harbiden antika yav.. bilsen kaç tane kırdım çocukkene

gamerr,

bence bu satışlardan sonra anca redbull paklar.. enerji lazım bünyeye..
  • quote:

nötro,

harbiden antika yav.. bilsen kaç tane kırdım çocukkene

gamerr,

bence bu satışlardan sonra anca redbull paklar.. enerji lazım bünyeye..

yav bu arada bir ara buluşalım da bir istişare toplantısı yapalım aramızda hocamnereden geldik nereye gidiyoruz hesabı

• Olur valla ama bill gates ile ken kutaragi de gelsin
  • ahah bizde amiga 500de feci joistic kırdık, ama sonra baktık olmuyor para dayanmıyor lehim lehim üstüne lehim lehim üstüne feleği kaymıştı garibimin
  • Valla zaten amiga zamanında 2 düğmeli klasik stick joysticklerden 2 tane vardı, döne döne onları parçalıyoduk.. Yalnız ne sağlam aletlermiş yav düşünüyorumda. Bi tanesi marka bitanesi de pazar malıydı (!) buna rağmen 50 parçaya dağılsa bile çalışıyodu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bana ne satışlardan oyunu olmadıktan sonra.
    ingiltere=futbol=şampiyonlar ligi = playstation 3 reklamı = playstation 3 satışı

Ona bakarsanız Fransa'da %95 ps3 satışmamış!

Bırak allahını seversen yaa bi reklam panosu yüzünden millet gidip gözü kapalı ps3 mü aldı diyorsun komik olma.

Satışların iyi olması her ps3 sahibini ilgilendirir çünkü iyi olan satışları gören firmalar ps3 için daha bi uğraş içine girecekler ve böylece daha kaliteli yapımlar görme şansına sahip olacağız..

Hala oyunu yok diyorsunuz ya neyse bişi demicem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weycell 61 -- 27 Mart 2007; 1:20:35 >
  • quote:

Valla zaten amiga zamanında 2 düğmeli klasik stick joysticklerden 2 tane vardı, döne döne onları parçalıyoduk.. Yalnız ne sağlam aletlermiş yav düşünüyorumda. Bi tanesi marka bitanesi de pazar malıydı (!) buna rağmen 50 parçaya dağılsa bile çalışıyodu...

yav ben genelde uçak oyunlarında uçağı kaldırırken o gazla joyctıck ide kaldırırdım kol elimde kalırdı.coomdore 64 vardı hiç unutmam emily hugo soccer vardı joyst.geri çekip şut çekiyorduk her geri çekişimizde hısrtan olsa gerek çaaaaaat diye ses gelirdi ahanda getti gül gibi joystick benim oda joystick mezarı olmuştu adeta.
    bu arada konuyu dağıtmayalım hocam toplanalım ps3 cüler demiştik kutaragide gelsin demiştik
    ewet yer ve zaman belirleyelim

• EMHU soccer, bilirim

Valla şu aralar monitör başından kalkıp bi dış dünyaya açılabilsem zaten hiç sorun değilde kalkamıyoruz işte An itibariyle felaket işlerim var yetiştirmem gereken, hafta sonu dahil çalışıyorum çoğu zaman ama bi yer ve zaman belirlenirse ben de kendimi ayarlayabilirsem damlarım zaten
  • Bende damlarım yaw düşmanı denize dökecez daha kaçırır mıyım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Bende damlarım yaw düşmanı denize dökecez daha kaçırır mıyım....

ok o zaman pm yoluyla hallederiz bu işi
  • PS3 ün Avustralyada 20.000 satması az bir rakam değil çünkü bu ilk 2-3 günlük rakamlar.
    Xbox 360 ilk haftasında 30.000 Wii ise 33.000 satmış. Yani Avustralyada o kadarda kötü gitmiyor kimbilir bakarsınız orda dahi geçer satış bazında.
  •  PS3 ten İngiltere rekoru 165.000
     PS3 ten İngiltere rekoru 165.000

Karayılan tahtını aldı farede hala kaşarını ariyo 165.00 Kırmızı ışıklıda 70.00 mi Ben dedim Karayılan demlendikçe güzelleşicek diye

• Oyunsuz bir şey olmaz.Bunlar çıkış gazı rakamları.UK dışında satışları iyi degil
    Çıkış gecesi radyodan sahte sevinç çıglıkları attırılmış, topu topu 80 kişi gelmiş partiye.Fransada desen 40-50 kişi.Yani daha çok sular akar bu köprüden.UK de boyle satmasıda çok dogal dedigim gibi.Ama oyun destegi olmadıkça birşey olmaz.Sene sonuna 10 milyonu bulsun eyvallah.Kasımdan beri 2 milyonu bulamadı daha cihaz

edit : mg3 bir nickte karar kıl abicim, her yerde farklı olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 27 Mart 2007; 8:43:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Oyunsuz bir şey olmaz.Bunlar çıkış gazı rakamları.UK dışında satışları iyi degil
    Çıkış gecesi radyodan sahte sevinç çıglıkları attırılmış, topu topu 80 kişi gelmiş partiye.Fransada desen 40-50 kişi.Yani daha çok sular akar bu köprüden.UK de boyle satmasıda çok dogal dedigim gibi.Ama oyun destegi olmadıkça birşey olmaz.Sene sonuna 10 milyonu bulsun eyvallah.Kasımdan beri 2 milyonu bulamadı daha cihaz

edit : mg3 bir nickte karar kıl abicim, her yerde farklı olmuyor

dostum az sabret oyunlarda geliyor mayıs ve haziran gibi lair ve h.sword çıkacak sonra diğerleri takip edecek.Gerçi sen ps3 ü biraz ucuzlayınca alacaksın öyle demiştinsenin için şu anda endişe edecek bir durum yok Bende yıl sonu alacağım ama ısınma turları yapıyorum burada,konsolumu aldığımda donanım olarak yetersiz kalmayayım KARA YILANIN karşısında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerr -- 27 Mart 2007; 11:49:41 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.