Şimdi Ara

PS3 'ten ekran görüntüsü alınabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar var mı böyle bir program? Nette arattım, yabancı kaynaklarda birşeyler var ama pek anlayamadım. Sanırım bazı oyunlar destekliyor (Dirt 2, GT 5 gibi Photo Mode gibi) ama konsolun direk böyle bir özelliği var mı?

• Ps4 te gelicek o gerçi çok zor bir şey olmasa gerek start+ps tuşunu ss için atamak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilde bu özelliği koymamalarının nedeni zannedersem konsolun grafik kalitesine güvenmemeleri. Malum, fanboy çok. Eleman aleti kötülemek için en dandik yerden SS alıp "ahanda b.k gibi kaplamalar" der rezil eder vallahi konsolu

Benim demek istediğim, jailbreak'li cihazlarda 2. parti yazılımlarla bu olay mümkün mü?
  • Ben lg'nin remote app'ini kullanarak telefona aliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ekran görüntüsünü telefondan alıyordum
    Senin Televizyonuna göre (smart) program yüklersen işler kolaylaşır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Bu nesilde bu özelliği koymamalarının nedeni zannedersem konsolun grafik kalitesine güvenmemeleri. Malum, fanboy çok. Eleman aleti kötülemek için en dandik yerden SS alıp "ahanda b.k gibi kaplamalar" der rezil eder vallahi konsolu

Benim demek istediğim, jailbreak'li cihazlarda 2. parti yazılımlarla bu olay mümkün mü?

multimanda var bu özellik ama oyun için alabiliyormusun bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeqeWp

quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

Bu nesilde bu özelliği koymamalarının nedeni zannedersem konsolun grafik kalitesine güvenmemeleri. Malum, fanboy çok. Eleman aleti kötülemek için en dandik yerden SS alıp "ahanda b.k gibi kaplamalar" der rezil eder vallahi konsolu

multimanda var bu özellik ama oyun için alabiliyormusun bilmiyorum

Multiman üzerinden direk açarsan oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc de full hd görüntü almak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.