Şimdi Ara

ps3 te xbox 360 gamepad i ile oynamak mümkünmü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
14.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Şu Xbox gamepad'ında ne buluyorsunuz anlamıyorum. Sırf görüntüsü daha hoş diye, herkes onu daha çok seviyor diye size de öyle geliyor. Orijinal DS3 10 basar bu gamepad'a.

+1
  • Ne gereği var ki? Ha yeryüzünde DS3 kalmaz o zaman olabilir..
  • Ya arkadaş şu Xbox kolunu sevmeyen bir ben mi varım? Sol stick i yukarı iterken bir süre sonra baş parmağım ağrıyor.
  • Power A Pro Elite aldım.
    Gayet başarılı.
    DS3'te çok oyun oynayınca elim ağrır ıramp girerdi. Bunda Uncharted 3 bitirdim hiç ağrımadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Su resmi olan kit calisirmi acaba PS3'te deneyen var mi ?

ps3 te xbox 360 gamepad i ile oynamak mümkünmü?

ps3 te xbox 360 gamepad i ile oynamak mümkünmü?

Bilmeyenler icin yazayim. Bu kit ile kablosuz x360 gamepad windowsta kullanilabiliyor. Normal kablolu olanlar zaten kullaniliyor ekstra birsey yapmaksizin.

ben kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyid42

quote:

Orijinalden alıntı: nighty

Su resmi olan kit calisirmi acaba PS3'te deneyen var mi ?

Bilmeyenler icin yazayim. Bu kit ile kablosuz x360 gamepad windowsta kullanilabiliyor. Normal kablolu olanlar zaten kullaniliyor ekstra birsey yapmaksizin.

ben kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.

Üstat kesin eminmisin ? hang FW ile kullanıyorsun PS3'ü ? Çünkü başka biyherde birisi bu işe yaramıyor dedi de. Eğer yaramıyorssa boşuna almayayım :)
  • PS3 çalışmıyor diye biliyorum.. PC de çalıştığını yazmış zaten arkadaş..
    İkinci El bölümünde Power A Pro elite satıyor arkadaşın biri ona bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

PS3 çalışmıyor diye biliyorum.. PC de çalıştığını yazmış zaten arkadaş..
    İkinci El bölümünde Power A Pro elite satıyor arkadaşın biri ona bakabilirsiniz.

evet ben pc de kullanıyorum... öbür olayı bilemiyeceğim
  • İyide arkadaşım ben zaten öbür olayı! soruyorum yahu?! boşuna heyecan yaptırttın bize
  • Keşke Xbox 360 analogu Sixaxis'e uysa anında alır takarım.Bir de Real Triggers aldınmı prefect olur ama bulmak lazım.
  • Peki arkadaşlar ben ps3 kolu ile xbox oynamak istiyorum o mümkün olurmu????
  • YA ARKADAŞLAR BENDE BU PS3 KOLUNA ÇOK AYAR OLUYORUM.YAKINDA XBOX DAN PS3 E GEÇECEM.AMA O XBOX KOLUNDAKİ RAHATLIĞI ALAMAM DİYE KORKUYORUM.ÇOK GÜZEL FPS OYNANIYOR YAV O KOLDA
    Ayrıca arkadaşlar kablolu xbox kolu alırsak ps3 de oynayabiliyormuyuz.ayar flan başka aparat kullanmadan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 25 Haziran 2012; 15:07:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

YA ARKADAŞLAR BENDE BU PS3 KOLUNA ÇOK AYAR OLUYORUM.YAKINDA XBOX DAN PS3 E GEÇECEM.AMA O XBOX KOLUNDAKİ RAHATLIĞI ALAMAM DİYE KORKUYORUM.ÇOK GÜZEL FPS OYNANIYOR YAV O KOLDA
    Ayrıca arkadaşlar kablolu xbox kolu alırsak ps3 de oynayabiliyormuyuz.ayar flan başka aparat kullanmadan?

http://forum.donanimhaber.com/m_56465220/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Şu Xbox gamepad'ında ne buluyorsunuz anlamıyorum. Sırf görüntüsü daha hoş diye, herkes onu daha çok seviyor diye size de öyle geliyor. Orijinal DS3 10 basar bu gamepad'a.

dostum yanılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

• Keske mumkun olsa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şöyle bir usb ile mümkün.http://www.hardwaremania.com/forum/hm/haberler/cronus-xbox-ps3-controller-donusturucu-154469.html
    ama nerde satılıyor bilmiyorum. bilen varsa söylesin..
  • arkadaşlar sonuç olarak var mı şuan böyle bişey yapılabiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunalir

arkadaşlar böyle çevirici benzeri bir alet falan var mı acaba ps3 te oynamak için? bir bilginiz var mı acaba?

nasıl bi ps3 sahibisin muhteşem ds3 varken dandik bir controller istiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.