Şimdi Ara

ps3 store a giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün syd bilgisayardan ps3 aldım internet falan sıkıntı yok ama ps home ve store a giremiyorum home da bu uygulama hesabınıza uygun değil gibi birşey diyor ancak dün akşam ps store a bağlanabilmiştim şimdi güncelleme yükledim bağlanamıyorum internette sıkıntı yok youtube dan takılmadan video izlicek kadar internet hızı var store girmek isteyince önce siyh ekran geliyo sonra market simgesi çıkıyo sonra bağlanıyo gibi oluyo işaretler çıkıyo sonra takılıyo yardım ederseniz sevinirim dns falanda denedim olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

merhaba arkadaşlar dün syd bilgisayardan ps3 aldım internet falan sıkıntı yok ama ps home ve store a giremiyorum home da bu uygulama hesabınıza uygun değil gibi birşey diyor ancak dün akşam ps store a bağlanabilmiştim şimdi güncelleme yükledim bağlanamıyorum internette sıkıntı yok youtube dan takılmadan video izlicek kadar internet hızı var store girmek isteyince önce siyh ekran geliyo sonra market simgesi çıkıyo sonra bağlanıyo gibi oluyo işaretler çıkıyo sonra takılıyo yardım ederseniz sevinirim dns falanda denedim olmadı

psn hesabı TR ise pshome'a giremezsin.. Ps store'ye gelince ayarlardan menü dilini ingilizce yaparsan ps store'ye girebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• cevap için teşekkürler yeni aldığım için dili nasıl değiştiriceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz birde dün akşam türkçe açılmıştı ps store şimdi niye açılmıyor ki
  • ben de dün gece girdim Store'a bugün giremiyorum ama
  • Ayarlar-Sistem ayarları-Sistem dili' ni us(english) seçin.
    Settings-System settings-System language us(english)
    Sonra girilebiliyor ps store'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1183

cevap için teşekkürler yeni aldığım için dili nasıl değiştiriceğimi bilmiyorum yardım edermisiniz birde dün akşam türkçe açılmıştı ps store şimdi niye açılmıyor ki

yeni gördüm mesajını @rocyfirat'in dediğini yaparsan girebilirsin dostum

• quote:

Ayarlar-Sistem ayarları-Sistem dili' ni us(english) seçin.
    Settings-System settings-System language us(english)
    Sonra girilebiliyor ps store'a

teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var, daha doğrusu;
    normalde gayet güzel store giriyordum.
    sonra güncelleme uyarısı verdi, güncelledim.
    şimdi store açıyorum, açılıyor gibi olup takılıyor.
    çanta resmi çıkıyor, altında ki saydırırken takılıp kalıyor.
    bu sorunuda dilini değiştirerek çözebilirmiyim?
  • Oh be artık girebiliyorum çok teşekkürler
  • Bende giremiyorum store a donuyor her deneyişimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

Bende giremiyorum store a donuyor her deneyişimde.

artık sıkıntı yok dil değiştirmeye gerek kalmadan girilebiliyor store'ye

• Bende de aynı sorun olmuştu. Biraz araştırdım ve 4.30 güncellemesini buldum şimdi hem Türkçe dil seçeneği mevcut hem de Türkçe olarak bütün uygulamaları çalıştırıyor.

• BU ARADA PS3 STORE 1.10 GUNCELENMİYOR BİLEN VARSA NEDENİ ÖZEL MESAJ ATSIN LÜTFEN
  • yıl olmuş 2017. ben halen daha giremiyorum. stroenin amblemi ekrana geliyor ve öylece kalıyor. hiçbir şekilde kumanda edemiyorum. cihazı kapatıp açmak zorunda kalıyorum.
    bu arada son sürümü güncelledim yine olmadı. 4.81 versiyon şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.