Şimdi Ara

ps3 slim 320 gb bol aksesuarlı 650 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ps3 slim 320 gb hediyesi ps1 ps2
    selamın aleykum arkadaslar ps4 alacagım için elimdeki ps1 ps2 ps3 ü satmayı dusunuyorum

şuan resim koymayacağim açıkcası uraşmak istemiyorum isteyene whatsaptan atabşilirim

p1 2 adet kollu bağlantı aparatlarıyla vericem 2 adet memory kartı mevcut kollar dahil herşey orj. slim modeli ps1 oyunu yok ama çiplidir cd ye çekip oynayabilirsiniz lensinde bıraz çizik var sanırım hemen okumuyo bazen açıyo bazen açmıyo

ps2 2 adet kablosuz pilli kollu 2 adet memori kartlı slim gri renkli modelidir çiplidir ama bununda lensinde ps1 inki kadar olmasa az okumamazlık var az ama oyuna gelirsek ps2 oyunu yok malesef

ps3 slim modelidr 320 gb çok temiz çizik dahi yok lensinde yada her hangi biryeride hiç bir sıkıntısı yoktur özenle kullandım yeri bile hiç değişmedi tek kolu var ama ps nin kablosuslarını takabilirsiniz içinde 10 adet oyun yuklü aklıma gelenler nfs rivals bf4 tekken 6 metal slug god of war assecsion crysis 2 kutulu oyunlar pes 2013 uncharted 1.2.3 the last of us grand turismo 5 resident evil 5 beyond war ama beyondda çizikler mevcut birde move cd si war eye kamera 2 adet move kontrolçu vardır hepsi teizdir oyunlarda cok temiz kitapçıklıdırlar

istedim fiyat hepsine 800 tl pazarlık makul fiyatta olabilir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa,Orhangazi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.