Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SONY PS VITA OLED İndirim 500 TL 32 gb hafiza karti + 2 kutulu oyun Satın Al 9 Temmuz 2018 20:54 1 1 SONY PS VITA OLED İndirim 500 TL 32 gb hafiza karti + 2 kutulu oyun Ps vita fat modeli 3.68 son versiyondadır.2.el olarak burdan aldım farklı bir konsol alıcağım için satıyorum.Ufak tefek kılcal çizikler vardır ama sorun edecek kadar yok.-32 GB HAFIZA KARTI-BORDERLANS 2 (KUTULU)-GOD OF WAR COLLECTİON (KUTULU AMA KUTUSUNDA RESİM YOK)-KILIF+KARTUŞ KUTUSU-Hepsine 500 tl istiyorum kargo alıcıdan ödeme iş bankası havale ödeme alındıkdan sonra kargoya verilicektir.Şuan sakaryadayım burdan elden de verebilirim veya 24 haziran da oy kullanmak için istanbula geliceğim o zaman da elden verebilirim.Whatsappdan da detaylı resim atılır :)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Msi Modern 15 A10RAS Anker 735 Nano II Şarj Aleti Üniversite İngilizce Ders Kitapları Seagate Expansion 1 tb