Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 PS3 SLİM 160GB (KIRIK)+2 KOL SADECE PS4 İLE TAKAS OLUR Satın Al 11 Temmuz 2015 20:47 1 1 PS3 SLİM 160GB (KIRIK)+2 KOL SADECE PS4 İLE TAKAS OLUR PS3 4.70 CFW 160 GB 15 OYUN YÜKLÜ MULTİMANLI KIRIK ÇOK TEMİZ KULLANDIM ÇİZİKSİZ LEKESİZ PS4 ALMAK İÇİN SATIYORUM BAŞKA ÜRÜNLE TAKAS YOK SADECE XBOX ONE VEYA PS4 PAZARLIK YOK TEK FİYAT 2 TANE DUALSHOCK 3 KOL ( ORJ) PHİLİPS HDMI KABLO GÜÇ VE KOL JARZ KABLOSU MORTAL KOMBAT GTA 5 PES 2013 FULL GÜNCEL KADRO SNİPER GHOST WARRİOR 2 METRO LAST LİGHT EVİL WİTHİN CALL OF DUTY ADVANCED WARFARE ANGY BARDS NBA 2K15 Metro Last Light Dead Island Riptide Dead Island GOTY TOM RAİDER RESİDENT EVİL 4 VE ESKİ ATARİ OYUNLARI OYUNLARI YÜKLÜ SATMAK İÇİN ACELEM YOK SADECE PS4 TAKAS YAPARIM VE 3 KOL VERİRİMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 840 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İPHONE 6s 16 GB GOLD ROSE satıldı PS4 SLİM 5,05 500 GB 2 KOL SATILDI
Benim konuma garantisiz cihaz almayin diyen arkadas burada garantisiz cihaz satiyor. Ben 100 tl fark ile sifir gibi PS4 satiyorum.