Şimdi Ara

PS3 slim 120gb (kırılmadı) - 650 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANKARA İÇİ ELDEN SATIŞ FİYATI 650 TL. (1 HAFTA ANKARADAYIM SONRASINDA BALIKESİR)

yaş 32 oldu artık. oynamaya vakit bulamadığım haftada bir ayda bir kaç kez çalıştırdığım hatta oynayıp bitirdiğim oyunları sayabileceğim ps3 ü satıyorum.
    cihaz ile birlikte oyunları ve move aksesuar setini de anlaşırsak verebilirim. slim 120gb olan modeldir. CECH-2004A serisi ve kırdırma girişiminde bulunmadım. Kırılabilen modelidir.

PS3 slim 120gb (kırılmadı) - 650 TL  PS3 slim 120gb (kırılmadı) - 650 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 4 Mayıs 2014; 19:17:09 >

• Konsol'un fiyatı nedir
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

Konsol'un fiyatı nedir

hocam sadece cihaz olarak satışı ve fiyatını düşünmemiştim açıkçası. ben oyunları ve aksesuarlarıyla daha cazip olur diye düşünmüştüm. teklif de alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: XGNUX

Konsol'un fiyatı nedir

hocam sadece cihaz olarak satışı ve fiyatını düşünmemiştim açıkçası. ben oyunları ve aksesuarlarıyla daha cazip olur diye düşünmüştüm. teklif de alabilirim.

pm
  • ilanı geçici olarak askıya alıyorum Ankara'dan bir arkadaş ile anlaştık. satış işleminde sorun olursa ona göre ilanı tekrar aktif yapacağım.
  • cihaz satılmıştır. gow ascension, last of us,crysis 3 için psn hesapları elimde pm atın anlaşalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 250 gb jtag kutulu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.