Şimdi Ara

PS3 Slim 120GB - İnternet Erişimi????!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Bakabildiğim kadarı ile az sonra soracağım soru forum da sorulmamış. Sorulmuşsa şimdiden özür dilerim.
    Bugün PS3 Slim 120gb aldım. Üzerinde wi-fi olduğundan son derece emin bir şekilde eve ulaştım. Cihazı kurup çalıştırdıktan sonra, internet erişimi için ethernet kablosunun şart olduğu mesajı ile epey bir sarsıldım :)
    Durumu tam anlamadım. Kurcalayarakta bulamadım. Kablosuz erişim imkânı var da ben mi bulamıyorum?
    2. sorum da: Modem ile televizyon birbiri ile tamamen alâkasız iki ayrı yerde ve kablo çekmek pek olası değil. Bu duruma bir çözüm getirerek ps3'ü internete bağlamak mümkün mü?
    Şimdiden teşekkür ederim.. İyi oyunlar

• Modemin kablosuzsa ps3 kendisi algılar,cihazı ilk defa açtığında senden ayar yapmanı isteyecektir sırasıyla işlemleri takip et internet ayarları da gelecek oradan wirelessi seçip otomatik tarattır modemini bulduğunda tanıt...bu kadar kolay...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.