Şimdi Ara

PS3\PS4 The Last of Us Multiplayer Topluluğu. GÜNCEL (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.354
Cevap
29
Favori
74.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar silahlar hep gerçke parayla mı ilk defa oynuyorumda aynı sşlahla oynamak sıktı
  • arkadaşlar merhaba ben ps4 kullanıcısıyım, bu oyunla aramda ciddi derece bir bağ var oynadığım açık ara en iyi oyun. çok iyi bir oyuncu değilim ama online oynamayıda çok seviyorum. akşam bir klan kurup oynayalım mı ? kimler oynar?
  • Arkadaslar oynamayi bilen mikrofon kulaklik olanlar varsa eklesin
    Corleone1320
    Mesaj atarken DH den diye yazarsaniz sevinirim
  • Arkadaşlar, Erzak baskınına girdiğimizde,

MAÇ BUL (PARTİ YOK)
    MAÇ BUL (PARTİ VAR)

Farkı nedir? Bazen oyunlarda öyle takımlar geliyor ki adamlar aynı anda baskın yapıyorlar, cok koordineler sanki birbirleri ile knuşuyorlar gibi, takım arkadaşları birbirleri ile konuşabiliyor mu oyun esnasında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignorius

Arkadaşlar, Erzak baskınına girdiğimizde,

MAÇ BUL (PARTİ YOK)
    MAÇ BUL (PARTİ VAR)

Farkı nedir? Bazen oyunlarda öyle takımlar geliyor ki adamlar aynı anda baskın yapıyorlar, cok koordineler sanki birbirleri ile knuşuyorlar gibi, takım arkadaşları birbirleri ile konuşabiliyor mu oyun esnasında?

Parti var demek bir arkadasini davet ettifinde onla girmek icin kullaniyorsun parti yok ise tek girerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip!
  • E bazen atildiniz diyor, ben bu parti var parti yok olayini tam anlamadim. Sordugum soru, her takim kendi arasinda mikrofonla konusabiliyor mu oyun esnasinda???

• Psn:Mr-Susturucu ekleyin arkadaslar beraber mp atalim

• Merhaba ,Benide eklermisiniz psn id- ( Ergene )
  • Arkadaslar techizat noktalari en fazla kaca kadar cikiyor ve kacta bir artiyor liste falan var mi biyerde?

• ya soyle 4 veya 6 kisi toplansakta dh ahalisi olarak private mac yapsak be (ps4)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustophile -- 1 Nisan 2015; 20:23:34 >
  • Özel teçhizattaki 13 sınırı artıyor mu yoksa hep öyle mi kalıyor bilen var mı ? Bir de 2 gündür kimseyi bulamıyorum oyunda bende mi bir sıkıntı var acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yandanaut1453

ya soyle 4 veya 6 kisi toplansakta dh ahalisi olarak private mac yapsak be (ps4)

aynen.. id:DarkSynergy141

• arkadaslar eger katilim olursa bi whatsapp grubu acariz

@waleur5 hocam whatsapp fikri uyar mi sana da acabiliriz grubu hafiften

• Bizde kardeşimle beraber başladık henüz yeni yalnız acayip sardı online bizide dilerseniz ekleyin adresilerimizi her gece neredeyse oynuyoruz hep birlikte takım olarak oynayalım

TR-ScRyedd
    SynaxFlex95
  • Arkadaslar beni de ekleyin, hem whatsapp grubuna hem psn den id : Geyveli
    Cep telefonunu grubu kuracak arkadasa pm atabilirim

• Herkese iyi gunler, last of us remastered da multiye girmeye calisirken bana ucretsiz bir icerik indirmem gerektigini soyluyor ancak store a indirmek.icin girdigimde icerik bulunamiyor hatasi aliyorum. Ne yapmaliyim yardim ederseniz sevinirim

• gelmiş geçmiş en underrated multiplayer'a sahip oyun
  • Arkadaşlar selam, beni de ekler misiniz?

Psn id: schilocco

• Arkadaslar ordan oraya kosturan, takimdan ayri tek basina dusmana saldiranlarla oynamaktan sikildim. zamaninda counter-strike half life vs. oyunlari hatim ettik ama hala bu oyunu oyle oyunlarla karistiran acemilerle oynamak gercekten cok sıkıyor. Takim olarak oynamak ve kendi dilinden anlayanlarla oynamak daha zevkli olur, burada psn veren arkadaslari ekledim, benimki de SBLN35 , PS4 deyim, ekleyin birlikte oynayalim :))

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.