Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes 14 online ana lig de. misal 18 yaşında oyuncu alıyoruz. zamanla quick maçta, oyuncuların yaş değeri ve güçleri yükseliyor mu ? yani genç ve ucuz oyuncu almak ileriye dönük bir yatırım mıdır fm deki gibi ?

( ilk kez ps3 aldım ve online ilk kez pes oynuyorum :)

yoksa tüm oyuncular ne kadar oynarsan oyna aynı güç ve yaşta mı kalıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1717

arkadaşlar pes 14 online ana lig de. misal 18 yaşında oyuncu alıyoruz. zamanla quick maçta, oyuncuların yaş değeri ve güçleri yükseliyor mu ? yani genç ve ucuz oyuncu almak ileriye dönük bir yatırım mıdır fm deki gibi ?

( ilk kez ps3 aldım ve online ilk kez pes oynuyorum :)

yoksa tüm oyuncular ne kadar oynarsan oyna aynı güç ve yaşta mı kalıyor ?

Offline da dediğin olay var ama online da en baştaki özellikler ve yaşlar neyse o ne kadar oynasan da değişmez ki onlineda offlinadaki sistemi yapamazlar imkansızlaşır o sistem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar005

selam arkadaşlar 2013 teki gibi hile olayı var mı bunda da ?

Ben çok az denk geldim hileciye son 1 haftadır da 1 kişi filan denk gelmiştir 13 teki gibi etraf hileci kaynamıyor bu oyunda

• Pes 13 de Mypes de extra puan veriyordu, 2014 de de var mı böyle bir şey?

Mypes i aktif etmeye çalışıyorum Facebook adresimi yazıyorum "konami kimliği şifresi" istiyor bu neyin nesidir?

• trustburak T kullanıcısına yanıt
    sonuçta yine önlem almamışlar ,suyu çıkar ilerde.hangi nedenle olursa olsun bağlantısı kopanın ratingi düşecek rakip kazanacak ve parasını alacak çok basit şekilde önlem alınabilecek birşeyle ilgilenmiyorlar ben nedenini çözemiyorum oynayanlarıda anlayamıyorum hocam bıraktım bu yuzden oynamayı 2014 ü de almayacam fifa almayı düşünüyorum fifada yokmuş hile olayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygar005

sonuçta yine önlem almamışlar ,suyu çıkar ilerde.hangi nedenle olursa olsun bağlantısı kopanın ratingi düşecek rakip kazanacak ve parasını alacak çok basit şekilde önlem alınabilecek birşeyle ilgilenmiyorlar ben nedenini çözemiyorum oynayanlarıda anlayamıyorum hocam bıraktım bu yuzden oynamayı 2014 ü de almayacam fifa almayı düşünüyorum fifada yokmuş hile olayı

Onu şöyle açıkliyim oyunda hilecilerin nezaket derecesi hızlı şekilde b ye düşüyor ve b ye düştüğü anda sistem maçların başında ağ bağlantısı denetleniyor yazısını karşına çıkarıyor sonrasında maç başladıktan sonra iki taraftan bağlantıyı kim koparmışsa onu yenik sayıyor oyun ama gel gelelim bu sistemi büyük ihtimalle serveri çok yavaşlatıcaklarını düşündükleri için a nezaket derecesi için uygulamıyorlar ondan dolayı da a nezaket derecesinde kalmış olan hileci de çok az denk geliyor yani benim gördüğüm oyunda hileci olarak onlineda sıkıntı yaratıcak bir durum yok online son 1 haftadır iyi ondan önce gerçekten kötüydü yani stabil değildi bazı günler çok iyi bazı günler çok kötü oluyordu eğer online için alcaksan pcde alma şansın varsa oyunu öyle yap çünkü pcden oynayanlar nedense onlinein daha iyi olduğunu söylüyorlar bana serverlar arasında çok fark olması mantıklı gelmese de genel yargı bu yine de bu oyunu alıp oynamak lazım diye düşünüyorum bu oyuna emek harcayan insan bu oyundan çok keyif alıyor ama eğer oyun yapın paslaşma değil sadece iyi oyuncuları alıp koşarak oyuncu geçmekse bu oyun bunu vaad etmiyor pes2013 bu tarz oyun sevenler için daha mantıklı bir seçim oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: beyto70

sağolsun konami bu yıl bizi oyundan uzaklaştırdı.. pes oynamadan olmaz diyordum ama pessiz de yaşanıyormuş

+1
    beyto aynen dediğin gibi.oynamadan da oluyormuş .pes14 aylardır kutusunda duruyor, kurulu bile değil pc de.
  • kupa finalinde öndeyim ne güzel devre arası sunucuyla bağlantı kesildi dedi yine hemde internette hiçbir sorun yokken
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy00

quote:

Orijinalden alıntı: cellturk

quote:

Orijinalden alıntı: trustburak

Oyunu iyi oynadığını düşünen bir oyuncu olarak söylüyorum ki bence bu oyun olmamış bağlantı desen tamam oldu dedik patch ile ama yok o da bugün patladı yine stabilize olamıyor asla malesef online da gol atma istatistiklerime bakıyorum topu kaptıktan sonra 5 sn içinde gol atmış oluyorum yani oyun kurup gol atıyor olma ihtimalim sıfır iki hareket yapıp kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atıyorum defansta kötü bi rakip bile bana 2-3 golden aşağı atmıyor updateden sonra tutmak imkansız yani adam yanından koşa koşa geçiyor pes13 de bile daha iyiydi defans yapabilmek şu anda bu hızda bu gecikmelerle defans yapmak imkansız maçlar kim daha fazla atarsa onun oluyor 2-3 gündür canım çıktı puan kaybetmiyim diye tek olumlu olarak gördüğüm şey hilecilerin artık gözükmemesi çok nezaket derecesini de çözemedim 2-3 gündür kaç tane maç yaptım max 2-3 tane bağlantı düşmüştür maçlarda ama bugün bi anda 2 maç arka arkaya düşürdü oyun hop uyarı geldi nezaketiniz b olabilir olursa şöyle şöyle olur filan diye ulan şerefsiz konami sabah bakıma alıyorsun onlinei daha berbat hale getiriyorsun oyun desen valla bak bu kadar puan oldum 1 gr zevk almıyorum oyundan tamam script yok belki goller farklı farklı oluyor ama güncellemeden sonra mübarek herkes tsubasa gibi vuruyor kaleciler de doğal olarak sektiriyor dönen toplarda çoğunlukla gol oluyor

uzun lafın kısası aşağıda resimlerimi de paylaşıyorum fena bi oyuncu olmadığımı görebilirsiniz ama sıralamalarda birinci bile olsam oyundan keyif alamıyorum bu çok net

İyi guzel yazmışsında ben seni taniyorum 2 defa karsilastik ikisindede yendigim icin baglantiyi koparttin.bu istatistik iyi oynadigindan degil baglanti koparttigindan

Alıntıları Göster
    oyunu 12 kış indiriminden 50 tl ye aldım.
    ps3 te 2 kişiye download hakkı veriliyor.
    25 tlye pes 2014 almış olduk.
    bu paraya oyun alıp bok gibi oyun demek içimden gelmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uamuzzi -- 16 Aralık 2013; 19:53:11 >

• Slm arkadaşlar bende 1 hafdaıdr pes 2014 oynuyorum ama fazla zevk alamadım nedeni ise pes 13 te süper starda bile gol atıyoduk 14 te ise başlangıçta bile atamıyorum mesela pes 13 te hızlı koşma tuşuna basmadan rakipten topu alıyodum ve glümü atıyordum ama bunda nasıl ? bilmiyorum adamlaar maymun ediyolar resmen kornerleri hiç sorma gitsin önüne üç nokta koy yani o derece bilen birisi yardım etsin topu alma taktiğini presi biliyom ama oda açık veriyo usulü uslübü nedir bu oyunun vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..
  • uygar005 U kullanıcısına yanıt
    Oyun öyle bir hal aldı ki hileciler bile oyundan soğudu çünkü hilenin bile bir anlamı yok :)
    adamlar zaten puanlarını bine cıkarttı takımları en üst seviyeye ulaştı gider yok maliyet yok adamlar ne demeye maç kazanmak için hile yapsın ki :)
    ilk başlara göre hileci oranı çok azaldı ama hala tek tük çıkıyor karşıma emek hırsızları...
    hatta hemen iki tane nick paylaşayım,
    ESPARTHANO
    dynamicduo84
    ANDRE_s2000
    %100 hilecidirler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakko_22

Slm arkadaşlar bende 1 hafdaıdr pes 2014 oynuyorum ama fazla zevk alamadım nedeni ise pes 13 te süper starda bile gol atıyoduk 14 te ise başlangıçta bile atamıyorum mesela pes 13 te hızlı koşma tuşuna basmadan rakipten topu alıyodum ve glümü atıyordum ama bunda nasıl ? bilmiyorum adamlaar maymun ediyolar resmen kornerleri hiç sorma gitsin önüne üç nokta koy yani o derece bilen birisi yardım etsin topu alma taktiğini presi biliyom ama oda açık veriyo usulü uslübü nedir bu oyunun vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler..

Valla bu oyun diğer pesler gibi aynı mantaliteyi taşımıyor kardeşim...
    anlatmak veya okuyarak öğrenmektense antreman menüsünden bütün herşeyi öğreniyorsun hemen hemen.
    Prese gelince çift kareye basmak direk bir kaç adamla pres yaptırıyor,
    x e basılı tutup adam yanına yaklaşınca 2 kere x e basarsan topu kapabiliyor
    kare ve x e basarsan bir çok adamla pres yapıyorsun...
    ya dediğim gibi oynadıkca elin meleke kazandıkca zevki çıkıyor biraz biraz...

• Bakım mı var giremiyorum.
  • şuan müsabakadayım bi sıkıntı yok... @Cayataı
  • Bende giremiyorum yanlış şifre hatası veriyor
  • bende giremiyorum kullanıcı adı hatalı veya şifre yanlış diyor ama hata yok kapalı diye düşünüyorum sitede online görünüyor
  • İyi geceler aekdaslar yarin ps3 ve pes14 alıyorum insallah online da sasirtmaz beni herkese bol sanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: sinanbjk06

İyi geceler aekdaslar yarin ps3 ve pes14 alıyorum insallah online da sasirtmaz beni herkese bol sanslar

yapmaaaaaaaaaaa diye bağırasım geldi mesajını görünce ya neyse hayırlı olsun ama benden tavsiye süper slim değil slim kasa al
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanbjk06

İyi geceler aekdaslar yarin ps3 ve pes14 alıyorum insallah online da sasirtmaz beni herkese bol sanslar

biraz daha bekleyip ps4 almanı tavsiye ederim,sonucta ps3 devri kapanıyor..
    şuan fiyatı biraz pahalı ama ocak 20 gibi baya bir düşüş olacak...
    Online konusuna gelince ,ben ilk çıktığı günden beri oynuyorum ve hala şaşkınım :)
  • an itibariyle pes 2014 ile olan ilişkim son buldu
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.