Şimdi Ara

PS3 PAL 60GB Fiyatları Ne Alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kusura Bakmayın Lütfen, Acil Olmasa Buraya Yazmazdım!!!
    Bi Arkadaşa En Geç Ayın 5-6 sında PS3 PAL 60GB Alıcaz...
    Acaba Sıfır Fiyatları Ne Alemde Bir Bilginiz Var Mı?
    Veya Aranızdan Temiz 2. El Satan Var Mı?
    Şehir Farketmez Kargoyla Hallederiz...
    Ama Adana dan Olursa Elden Almak Daha İyidir...

İlgilenirseniz Sevinirim
    Şimdiden Çok Teşekkür Ettim!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Devil01

Arkadaşlar Kusura Bakmayın Lütfen, Acil Olmasa Buraya Yazmazdım!!!
    Bi Arkadaşa En Geç Ayın 5-6 sında PS3 PAL 60GB Alıcaz...
    Acaba Sıfır Fiyatları Ne Alemde Bir Bilginiz Var Mı?
    Veya Aranızdan Temiz 2. El Satan Var Mı?
    Şehir Farketmez Kargoyla Hallederiz...
    Ama Adana dan Olursa Elden Almak Daha İyidir...

İlgilenirseniz Sevinirim
    Şimdiden Çok Teşekkür Ettim!!!

valla genç ben sprite dan çıkmış bir arkadaştan aldım 925 ytl pal 60 gb. nasıl buldun dersen sahibiinden.com da elden teslim eden bir arkadaş buldum evime kadar getirdi denedim 0 alet çalıştı ve aldım. tavsiye ederim biraz araştır siteleri.

• garantili istiosan mec koyde sony disturbutoru var orda en ucuz garantili olarak
  • valla ben de 1 aya kadar satıcam banada cıpsden cıkmıstı alette demoların hepsı yuklu valla fıyatı sen belırle 1 ekımde tr de olucam satısı ozaman gerceklestırırrız bu arada garantısı 2 yıl turkıye garantısı 60 gb pal cıhaz gozum gıbı bakıyorum cıhaza 0 dıye satıyorum cunku sadece demoları ındırırken acık cıhaz oynamak ıcın cafelere gıdıyorum arkadaslarla 4 kısı oynuyoruz tek kısı sarmıyor acele etmessen ben satarım sana

SAYGILAR
  • aynen bende böyle kampanyadan alan bir arkadaştan sıfır hiç açılmamış bir ps3ü 900e aldım. tertemizdi beraber açtık kontrol ettik. garantili bildiğin alet işte :) 1500 = 900 yani :)
  • ben bugün ankaradan sony yetkılı satıcısından 1300 pesıne aldım garantılı hemde.. ayrıca 910da buldum ama japonyada satılan versıyondu elektrık prızı bıle deısık 3lu acayıp bıseydı:) ve kullanma kılavuzu tr deıldı. belkı 400 fazla verdım ama gercek sony garantısı var ve ıcım rahat.. bılmem sız ne dusunursunuz...
  • bu siteden bir arkadasa saticaktim ama sozunu tutmadi 900 ytl sifir 60 gb pal 2yil tr garantisi ile.. ben samsundayim dusunen olursa pm atsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben iki aylık, hala 22 ay garantisi olan, yine bir arkadaşa çekilişten çıkmış 60 GB PAL PS3 ümü 750 YTL ye aldım. Bana kalırsa sen de bu civarda fiyat ver, ya da 900-950 YTL için en az iki oyun iste. Anca karşılar. Tabi benimkisi gibi bulmak biraz şans ama oyunlu olarak dediğim fiyatlara düşürebilirsen kaçırma.

Saygılar, selamlar...
  • Arkadaşlar Hepinize İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ederim...
    Bikaç Arkadaşa da PM Attım...
    CVP Bekliyorum...
    İsterseniz Alacak Olan Arkadaşın Mail Adresi : outcast_65@hotmail.com
    Onunla da Bağlantıya Geçebilirsiniz...
    Hadi K.İ.B
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.