Şimdi Ara

PS3 Özelliklerine göre en iyisi hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum Ps4 satılcak artık ama ben bir çok insan gibi Ps3 hastasıyım. Almak istiyorum bir tane ama şimdi bunların super slim var 500 gb falan olanları var bunlar ne işe yarar pek bilmem.
    Bu konuda yardımcı olabilicek var mı? Ps3 Cafelerde oynadığımız sanırım 500 gb olanlardan, siz hangisini tavsiye edersiniz ?

• Slım 120 160 320
    S.Slım 500

Yukarıdakilerin hepsinden alabilirsin ...
    500 ,120 , 160 , 320 gb depolaması bilgisayarda ki HDD mantığı .
  • aralarında çok aşırı fiyat farkları yok 500gb super slim al psnden oyun indireceksen yer kalmadı derdiyle uğraşma.
    super slim gayet şık duruyor hemde.
  • Şimdi birde bunların chipleri var sanırım orjinal oynamaya kalkarsam kalkamam altından :) Psn den oyun indirmeyi öğreniyim önce aklımda da 500gb super slim vardı en iyisi o heralde diyodum. Teşekkür ederim o yuzden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: essencee

Şimdi birde bunların chipleri var sanırım orjinal oynamaya kalkarsam kalkamam altından :) Psn den oyun indirmeyi öğreniyim önce aklımda da 500gb super slim vardı en iyisi o heralde diyodum. Teşekkür ederim o yuzden :)

yeni makineler kırılmıyor diye biliyorum. oyuna para vermem diyorsan 2. el ara ps3 ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 2 Aralık 2013; 17:06:51 >
  • Makinayı kırdırırsan online oyun oynayamazsın diye biliyorum. O zamanda oyunlar belli bir süre sonra sıkıcı oluyor. O yüzden 2.el oyun alıp makineyi oriinal kullanmanı tevsiye ederim.

Ben PSN'den oyun indirmiyorum o yüzdende 120 gb bana çok fazla yetiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İp tv en iyisi hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.