arkadaşlar.bugün ps3 ve sony bravia tv aldım.yanında 3 tane de hediye oyun aldım 2 joystik le beraber.Sony satıcılarından birtanesi 20 milyona yazıcıoğlunda takas edilebileceğini söyledi oyunların.sizin de bildiğiniz bu tarz mekan varsa istanbulda paylaşalım dedim.Saygılar.(umarım forumdışı bir konu değildir eğer illegal ise mazur görün)
çok teşekkürler arkadaşlar.mekan paylaşımını burda toplamak elden takas bölümünde iğne aramakdan daha faydalı olacakdır diye düşünüyorum.keşfettiğiniz bu tarz yerleri paylaşalım.bu arada bilginiz varmı SYD de devil my cry 4 ve assasins creed mevcut mu?
arkadaşlar dün kadıköyde bir yer daha buldum yazıcıoğlunun girişinin tam karşısında power diye bir yer var.30 milyona takas yapıyor.bilginiz olsun
CONFLICT satışta ve takas da 99 ytl Ezgi elektronik oyun ve takas bilgi listesi Oynayıp da sıkıldığınız orijinal ps3 oyunlarını takas yapıyoruz eskiyen oyunlarınız kendi aralarında 5 -10- 15 ytl en son çıkan oyunlar kendi aralarında 20 ytl ye değiştiriyoruz Önemli hatırlatma: takas yaparken oyunlar arasındaki fiyat farkı varsa onu alıyoruz Örnek getirdiğiniz oyun 69 ytl alacağınız oyun 99 ytl lik oyun ise aradaki fark olan 30 ytl birde takas ücreti olan 20 ytl yi alıyoruz aynı şekilde 99 ytl lik fark getirdiğinizde düşük kategoride oyun alırsanız bu sefer aradaki farkı size biz ödüyoruz OYUN LİSTEM
madden 07---------------19 ytl Enchanted Arms-----------19ytl NBA07 -----------------19ytl NBA2K7 ----------------19 ytl tıger woods pga tour 07----29 ytl Gundam -----------------19 ytl sega golf club------------19 ytl armored core 4----------19 ytl winnig post 7(at yarışı)----19 ytl Motor Strom-------------29 ytl Ridge Racer 7------------29 ytl Resistance fall of man ----29 ytl Fantastic four -----------29 ytl Genji ------------------29 ytl railfan(tren oyunu)--------29 ytl Harry potter ------------29 ytl All Pro Fotball-----------29 ytl The Bigs ---------------29 ytl Sega Golf Club ----------29ytl Midnight ---------------29 ytl tıger woods pga tour 08 ---29 ytl ncaa 08 football----------29 ytl BU OYUNLAR KENDİ ARALARINDA TAKAS 5 YTL
Ultimate alliance ----39 YTL Fear --------------39 YTL Sonic -------------49 YTL Gotfather ---------39 YTL Spiderman 3 -------39 YTL Virtual fighter 5 ----49 YTL Drak kingdom ------ 39 YTL OBLIVION -------- 39 YTL Nascar 08 ---------49 YTL Need for speed Carbon ---49 YTL Street home court ---39 YTL NBA 08------------49 YTL Transformers --------49 YTL BU OYUNLAR KENDİ ARALARINDA TAKAS 10 YTL
Fight night round 3 ----69 YTL def jam ıcon ---------59 ytl Virtual tennis 3 -------59 YTL Full Auto 2 ----------59 YTL Tony hawks ---------59 YTL Blazing Angels --------69 YTL Pirates of carabbian ---59 YTL Call of duty 3 --------59 YTL Formula 1 -----------69 YTL Darkness ------------69 YTL Rainbow Six ---------69 YTL Surf's Up -----------59 YTL Ninja Gaiden ---------69 YTL Splinter Cell Double Agent--69 YTL Ghost recon 2 --------69 YTL Ratatouılle(çocuk oyunu)--59 YTL LAİR ---------------59 YTL STUNTMAN ---------59 YTL SKATE -------------69 YTL WARHAWK----------69 YTL SEGA RALLY --------69 YTL TONY HAWKS -------69 YTL HAEVENLY SWORD ---69 YTL COLİN MCRAE DİRT --69 YTL CONAN ------------69 ytl JUİCED 2 -----------69 ytl CARS---------------69 ytl THE SIPSON --------69 ytl BEOWULF------------69 ytl MX vs ATV UNTAMED---59 YTL NBA 2K8 -------------79 ytl STAR WARS LEGO -----79 ytl FİFA 2008 -----------79 ytl SOLDIER OF FORTUNE--79 ytl THE GOLDEN COMPASS--69 YTL BLAZING ANGELS 2 ----79 ytl NOT : BU OYUNLAR KENDI ARALARINDA TAKAS 15 YTL
SON ÇIKAN OYUNLAR RATCHED CLANK -------79 ytl CALL OF DUTY 4------- 89 ytl SMACK DOWN 08-------79 ytl NFS PRO STREET------ 89 ytl KANE LYNCH ----------89 ytl PES 2008 -------------99 ytl STRANGHOLD----------79 ytl JERİCHO--------------89 ytl UNCHARTED------------ 89 ytl ASSASSIN'S CREED---- 89 ytl MEDAL OF HONOR------79 ytl TIME SHIFT------------79 ytl TIME CRISIS 4 (tabanca setıyle)169 YTL WİNİG ELEVEN 2008-----89 YTL HALF-LIFE 2-------------79 YTL UNREAL TOURNAMENT 3--79 YTL AREA 51----------------89 YTL GRAN TURISMO 5--------89 YTL GUITAR HERO 3 (GITAR SETIYLE)--199 YTL BURNOUT PARADİSE------99 YTL DEVİL MAY CRY 4---------99 YTL TUROK------------------99 YTL LOST PLANET----------------99 YTL LOST ----------------------99 YTL THE CLUP --------------------89 YTL NOT:BU OYUNLAR KENDİ ARALARINDA TAKAS 20 YTL
ÖNEMLİ NOT :ESKİ VE YENİ OYUNLARIN ARASINDA FİYAT FARKI OLDUĞUNDAN TAKAS YAPARKEN ARADAKİ FARK FİYATA YANSITILACAKTIR, BİLGİLERİNİZE
oyunlarımız devamlı güncelleşiyor
Ezgi elektronik Bahçelievler 0212 442 5665 PS3OYUN@hotmail.com Barbaros caddesi Bahçelievler belediyesi kapalı çarşısı no 10 Şirinevler/Bahçelievler/İstanbul (Bahçelievler belediye başkanlığının hemen altındaki kapalı çarşı Elektrik,su,dogalgaz faturalarının yatırıldığı çarşı iğdaş Bahçelievler veznesinin 5 dükkan y
quote:
Orjinalden alıntı: ugurfb
Feza Elektronik(tahtakale);02125196928
Evet. Ben sürekli buradan takas ediyorum. Üstelik çok merkez yer arkadaşım. Daha yakın bir yer yoksa burayı tercih edebilirsin. Sayelerinde Burnout'ta tozu dumana katıyoruz:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme