Şimdi Ara

Ps3 oyun içi videoda kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda kendiliğinden video bölümüne girince böyle bi ağırlaşıyor akıcı olmuyor.Tomb raider oynuyorum. Aynı sorun god of war ascension oynarkende olmustu video bölümlerinde akıcı olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Citifen

ps3 artık yeni oyunları çalıştırmakta zorlanıyor yeni konsol şart yani

Hocam ne alakasi var her oyunda oyle diyorum. Gow ascension dada oyunda kasmiyor. Oyun içi videolarda kasiyor

Orijinalden alıntı: MIA53

Ayarları kurcala, düzelir. Şuan ps3 ü açamam açtığımda kendi ayarlarımı söylerim.

hocam bende öyle düşünüyorum çünkü hiç birşey yoktu bi akrabaya bıraktım gittim geldiğimde öyleydi. Gerçi Hdd bozuldu yarın yani hdd alıcam belki düzelir o zaman. Siz genede bi ayarlarınızı söyleyin
  • Benim konsolum yeni sayılır senin dediğin gibi sadece Uncharted 3'ün Türkçe dublajini actigimda ara videolarda ses kesiliyordu, video bir sure takılıp birden ileri atliyordu ama nedenini bilmiyorum ben de bir tek unc 3'un tr dublajinda

http://www.youtube.com/watch?v=2AN28MNDj6E
  • Videolarda duraklama olmasının birkaç sebebi olabilir. Bir kere PS3'de videolar HDD'ye yüklenmez. Optik diskten okunur. Optik disk sürücüsünün lensi bozulmuş veya kirlenmişse, bu yüzden videolarda takılma olabilir. Bir de oyunların bir sonraki bölümleri, videolar gösterildiği anlarda yüklenirler bazen. Bu yüklemeler esnasında da takılmalar olabilir ama bu takılmaların çok da rahatsız edici olmaması lazım.

Orijinalden alıntı: 2eu5

Videolarda duraklama olmasının birkaç sebebi olabilir. Bir kere PS3'de videolar HDD'ye yüklenmez. Optik diskten okunur. Optik disk sürücüsünün lensi bozulmuş veya kirlenmişse, bu yüzden videolarda takılma olabilir. Bir de oyunların bir sonraki bölümleri, videolar gösterildiği anlarda yüklenirler bazen. Bu yüklemeler esnasında da takılmalar olabilir ama bu takılmaların çok da rahatsız edici olmaması lazım.

Hocam yanlis anladiniz. Oyunu hdd den de acsam diskdende oynasam oyun arasi videolarda agirlasiyor bugun yeni hdd alicam sistemi yeniden kurucam bakalim.

Orijinalden alıntı: 2eu5

O zaman arka planda yapılan yüklemelerden dolayıdır büyük ihtimalle.

Sadece 1 adet oyun yüklüydü oda tomb raider.
  • Oyunun bölümlerinden bahsediyorum. İlk bölümü bitirirsin, araya video girer, sen videoyu izlerken oyun ikinci bölümü yükler arka planda. Bu her oyunda olmaz ama çoğu oyunda vardır. Asansörlerde, uzun koridorlarda veya karakterler kapı falan açarken oyun kasar, çünkü yükleme yapılıyordur.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.