Şimdi Ara

ps3 nfs shift lisans yenileme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyunu açıldığımda lisansını yenileyerek açabilirsiniz gibi bir uyarı veriyor. oyunu nasıl açabilirim ? psn oyunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nsf Nin kayıtlı olduğu psn i silmişim. sorun çözüldü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende var ama 1 farkla.kendı makınamdan sıldıgım hesabın,mail ve sıfresını ıstedım yegenımden.fakat oda gırmek ıstedıgınde hesabının banlandıgını gormuş,3 aydır makınayı acıp baglanıp oyun oynamamis ,bı alakası olcanı sanmam ama bununla..
    Psn sını tekrar makına ma kuramadıgım ıcın fif2014 ü oynayamıyorum.lısans yenile deyıp benı ps store,a yonlendıriyo.ordada fiyat 70tl :-(
    Ne yapabiliriz bu durumda?

• Hocam şifreyıki bilmeniz gerekiyor. Banlanan hesap mı ps3 mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: halithalit

Hocam şifreyıki bilmeniz gerekiyor. Banlanan hesap mı ps3 mü?

Banlanan yegenımın psn hesabı.onun psn hesabı ıle ps store dan gecen yıl satın alıp ındırmıştık fifa14ü,kendi makınasına ve benım makınama kurmuştuk oyunu.2 makınaya kadar yasal oldugunu biliyorum,yanlısım yoksa.su anda onun psn sı banlı oldugundan,tekrar kendı makınama onun psn kullanıcı adını tanımlayamıyorum,bu yuzden kendı cıhazımda hala yuklu olan fıfa14 ü açamıyorum,lisans yenileme ıstıyor oyuna gırmek ıstedıgımde.ps stor'a yonlendırıp 69tl ucret talep ediyor.özetle konu budur.

• Hocam banlanmışsa geri dönüşü olmaz ya. Belki belli bir süreliğine banlanmışsa yeniden açılırmı bilemiyorum ama sonuçta ortada banlanmış bir hesap var.siz en iyisi neden banlanmış onu araştırın, durduk yere hesap banlanmaz çünkü. 2. Si Hocam banlanmamışta süresi bitmiş olabilir siz psn plus hesabı almışsınızdır ve psn in bedava verdiği oyunu almışsınızdır ve süresi bitmiştir

• yok hocam,2 yıl olcak oyunu alalı,bız oyunu psn plustan almadık,tam sürüm olarak ps store dan satın alıp kurduk.bu konu çozulmez sanırım.neden hesabın kapatıldıgı ıle ılgılı bılgıye nerden nasıl ulaşabiliriz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pes 2010 vram sorunu
    geçen yıl açıldı
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PES 2012 PC Gamepad Ayarları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jacko_aj_s kullanıcısına yanıt
    sony i ararsanız yardımcı olursar sanırım
  • İlginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.