Şimdi Ara

PS3 mü XBOX360 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bugün 2.el bie ps3 almaya girdim biyere ama adam bende xbox 360 var dedi içinde oyun dolu falan dedi çift kol 650TLye satıcam dedi ps3 de vardı oda 160GB olması lazım tek kol yanında 2 oyun vardı birisi fifa 2013mü 14 mi neydi diğeride wolfteam'dı ve tek kol vardı 2.el orjinal kolda 75tl dedi toplam ps3 toplam 550tl ye falan gelecek 1 aylık garantisi kalmış ps3 ün adam bana xbox360 ps4 ayarında grafkleri ps3den iyidir falan dedi pek anlamıyorum ben sizce hangisini alayım ben ps3'e daha yakınım sonuçta Türkiyede ps oynanıyor xbox çok yaygın değil diye düşünüyorum sizce hangisini almalıyım yada o fiyata 2.el ps3 almak değermi ?

• ps3 ve x360 birbirine yakın konsollar. İstediğinizi tercih edebilirsiniz. Bununla ilgili konu başlıkları olması lazım. Oyunları orjinal oynayacaksanız benim tavsiyem ps3.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oumarx -- 1 Aralık 2014; 15:20:00 >
  • Bence x360 i tercih et ama adam senin keklemeye calismis dikkat et. Ps4 e yakin grafik ne arar la 360ta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok öle bişi demedi adam dediği tam olarak şuydu xbox360 ps4 ayarında , grafikleri falan ps3 den iyi içinde oyundolu istediğin oyunuda kurarım alırsan Allah razı olsun dersin yani dedi adam bnm kuzenim en yakın arkadaşı bi sakatlık yapcağını sanmıyorum bir de dediki ps3 müşterinin bunlarda 2gün sonra ışık hatası falan çıkıyor sen bilirsin bi araştır duruma göre hangisini istersen al dedi.
  • oumarx kullanıcısına yanıt
    aslında orj oyun oynamıcam :) yani 450tlye ps3 alsam kırdırmak için 200tl ye yakın bi fiyat vercem :) sizce hangisi daha mantıklı olur birde 2-3 yıl idare etsin beni xbox360 idare edermi?
  • sharq32 S kullanıcısına yanıt
    2 konsolu da kullandım ikisi de gayet iyi. orjinal oynamayacaksan hangisini aldığın çok fark etmez. sony'nin exc. oyunları iyidir. onları bi araştır. ona göre karar verirsin. eski konsollar 1-2 sene daha idare eder diye düşünüyorum ama iyi oyunları oynamadıysan oynanacak çok oyun var.
  • oumarx kullanıcısına yanıt
    konsolda hiçbir oyun oynamadım pc de de en son gta4 ü oynadım çok oyun oynayan birisi değilim pc yi kaldırım imac alacağım için ve onda oyun olmadığı için ps yada xbox almayı düşünüyorum yani oyun olarak beni idere ederler ama makinalar yarı yolda bırakmasın yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox mu ps mi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharq32

yok öle bişi demedi adam dediği tam olarak şuydu xbox360 ps4 ayarında , grafikleri falan ps3 den iyi içinde oyundolu istediğin oyunuda kurarım alırsan Allah razı olsun dersin yani dedi adam bnm kuzenim en yakın arkadaşı bi sakatlık yapcağını sanmıyorum bir de dediki ps3 müşterinin bunlarda 2gün sonra ışık hatası falan çıkıyor sen bilirsin bi araştır duruma göre hangisini istersen al dedi.

Hocam öncelikle grafikleri PS3ten iyi diye bir sey bariz olarak yok. 2 konsolada sahiptim yakin zamanda. He x360 i tercih et yinede çünkü daha sağlam bir konsol online alt yapisi daha iyi gibi. Ama ps3te de bir cok exc oyunlar var o oyunlara bir bak eger cok hosuna giderse ps3 ü de tercih edebilirsin.

• online çok ön planda olmayacak dediğim gibi makina kırık zaten ps alsam onuda kırdırcam :)
    Gran Turismo xbox360 için vamrı
  • quote:

online çok ön planda olmayacak dediğim gibi makina kırık zaten ps alsam onuda kırdırcam :)

Gran turismo ps ye özel.Online oynayacaksan ve kırdıracaksan ps al.Xbox ı güzel yapan online altyapısı çünkü.

• ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    gta5 ufc gibi oyunlar oynayacağım birde şimdi baktım the crew ps3 e çıkmayacakmış xbox360'a çıkacakmış kırık x360da online oynayabilirmiyiz ve x360da online oynamak için ücret ödememiz lazım diye biliyorum ve the crew x360da çıkacaksa eğer ps3 yerine x360 alırım :)
  • quote:

gta5 ufc gibi oyunlar oynayacağım birde şimdi baktım the crew ps3 e çıkmayacakmış xbox360'a çıkacakmış kırık x360da online oynayabilirmiyiz ve x360da online oynamak için ücret ödememiz lazım diye biliyorum ve the crew x360da çıkacaksa eğer ps3 yerine x360 alırım :)

Crew ps3 e gelmeyecek.Ama xbox tada oynamak için para ödemeniz gerekir ve kırarsamız oynayamazsınız.Ne yazık ki crew i atlamak zorunda kalabilirsiniz.

• ŞevketMarco kullanıcısına yanıt
    oyun şuan x360 için çıktı kırık sürümü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞevketMarco

quote:

Crew ps3 e gelmeyecek.Ama xbox tada oynamak için para ödemeniz gerekir ve kırarsamız oynayamazsınız.Ne yazık ki crew i atlamak zorunda kalabilirsiniz.

Fw ile online gayet oynar nerden cikardiniz ki onu?

• şu an çıktı oyun xbox360 için eğer sıkıntısızca oynanırsa yarın xbox360 alacağım arkadaşar. birde alacağım xbox360 kırık online oyun oynamada sıkıntı çıkarmı?
  • xbox 360 al bendede aynısı oldu ps3 varmı dedim var ama 500 gb xbox360 var dedi içne 30 oyun yüklü dedi aldım 1 yıldır kullanıyorum çok memnunum canavar gibi çalışıyor koluda çok rahat artık ps3 kolu garip ve kötü geliyor xbox 360 al derim
  • quote:

online çok ön planda olmayacak dediğim gibi makina kırık zaten ps alsam onuda kırdırcam :)

yok ama ona alternatif olarak forza var oda çok güzel
  • FIRTINAkral kullanıcısına yanıt
    aranıza katıldım kardeşim :) bu gün aldım şimdi denedim bi GTA'cı olarak önce gta 5'i oynadım sonra dead island sonrada blur oynadım :) bi test amaçlı. şimdide pc den xbox 360 oyunları indiriyorum UFC.Undisputed.3.2012,WWE.2K15,forza,fifa15,pes15,mortal kombat,Assassins.Creed.Rogue,Max.Payne.3,dark souls2 ve beklenen oyun CREW aslında konsol almamın bi sebebi GTA5 diğer xbox360 almamın sebebide THE CREW oyunu indirdim ama nasıl oyun yükleyebileceğim hakkında bir fikrim yok pm atarak yardımcı olabilirmisin? birde xbox aldm üstündeki jeletinde Türkçe yazılar yok ingilizce ve arapca yazı va ve üzerinde 250GB hd var +2 kol beyaz içerisinde 20 oyun ve makina jtegli 600Tl ye aldım sence nasıl fiyatı falan?
  • O 650 liraya kirilmis icinde oyun olan ps3 ler var forumun ikinci el bolumunde bile vardi onlara bi bak istersen ama alabiliyosan ps4 al ps3 bitti artik ustune bisey konulamiyor

• quote:

aslında orj oyun oynamıcam :) yani 450tlye ps3 alsam kırdırmak için 200tl ye yakın bi fiyat vercem :) sizce hangisi daha mantıklı olur birde 2-3 yıl idare etsin beni xbox360 idare edermi?

Ps3 almalisin demiyecegim ama aralarinda hiç fark yok.ayrica kirma islemi 200de degil. Hazir kirilmis full oyunlu 500e bulursun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.