Şimdi Ara

PS3 mu alsam yoksa sistem mi toplasam. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: theplayingdead

quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Sen naptın hocam. Tabii ki de sistem toplat. PS3'e destek yakın bi zamanda biter ama bilgisayara sürekli oyun geliyor ve senin sistem götürür baya

Aynen ya hatta ben ramide yarin almayi dusunuyorum. Forumun ikinci el bolumunden corsair 1866mhz 8gb ddr3 yavas yavas basliyim

Hocam bence rami 16 gb al ya da şimdilik 8 al sonradan yükseltirsin. O ekran kartına 16 gb ram yakışır

Şu anlik butcemi bile zorluyorken bu iyidir

http://forum.donanimhaber.com/m_88312663/tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P // İşlemci: AMD FX X8 8320 3.5GHz // Ekran Kartı: Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB DDR5(DX12) // RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis DDR3 1600MHz CL9 XMP CPU Cooler:ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kasa: CORSAIR 230T Graphite Series Pencereli, Kırmızı ışıklı, Siyah Kasa // PSU: CORSAIR VS550 550W (12v / 504W) // SSD: KINGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) // HDD: WD Cavair Green 500GB //

Steam & Origin: candance99

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen naptın hocam. Tabii ki de sistem toplat. PS3'e destek yakın bi zamanda biter ama bilgisayara sürekli oyun geliyor ve senin sistem götürür baya

Aynen ya hatta ben ramide yarin almayi dusunuyorum. Forumun ikinci el bolumunden corsair 1866mhz 8gb ddr3 yavas yavas basliyim

Hocam bence rami 16 gb al ya da şimdilik 8 al sonradan yükseltirsin. O ekran kartına 16 gb ram yakışır

Hayırlı olsun o zaman hocam. Güle güle kullanın şimdiden. Ekran kartı çok iyi ya

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun o zaman hocam. Güle güle kullanın şimdiden. Ekran kartı çok iyi ya

Tesekkurler dostum. Yaza kadar tamamlarim sistemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Anakart: GIGABYTE 970A-UD3P // İşlemci: AMD FX X8 8320 3.5GHz // Ekran Kartı: Asus Nvidia Geforce GTX 1050 Ti Cerberus 4GB DDR5(DX12) // RAM: KINGSTON 8GB (2x4GB) HyperX Genesis DDR3 1600MHz CL9 XMP CPU Cooler:ZALMAN CNPS11X PERFORMA Kasa: CORSAIR 230T Graphite Series Pencereli, Kırmızı ışıklı, Siyah Kasa // PSU: CORSAIR VS550 550W (12v / 504W) // SSD: KINGSTON 120GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache (Okuma Hızı 450MB / Yazma Hızı 450MB) // HDD: WD Cavair Green 500GB //

Steam & Origin: candance99

• GTA V olsun yeter diyen çok arkadaşımı gördüm, hepsi 1-1,5 ay sonra sıkldılar iyi düşün derim
  • Gta yi bir hevesle aldım ancak suan oynamıyorum bile. Benim bir laptopum var onda genelde lol oynuyorum geriye kalan oyunlar icin de ps 3 um var oyunlar ortalama 100 tl yeni çıkanları onun dışında ki pyunlar ise 20 - 50 arasında değişiyor. 500 e bir cihaz alsan oyun icin ısını görür. Sunu da unutma Sony daha kaç yıl 3 e destek verecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.