Şimdi Ara

PS3 Media Server İle PS3 / Sony Bravia TV Bağlantı Sorunu ve 3D SBS MKV Film Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 sorunla ilgili yardıma ihtiyacım var.

1. SORUN:

ps3'e ve Sony Bravia KDL-46NX710 3D LED TV'ye sahibim. ancak her iki cihazada açıklamalara uymama rağmen bağlantı sağlayamadım. bana tam olarak bağlantı sağlamam için ekstra ayarları fln açıklayabilir misiniz?

PC:

Intel Core Duo 2 CPU 6300 - 1.86 GHZ - 2 GB RAM

sistemin belleği ve işlemcisi bu(başka bişey yazmama gerek var mı bilmiyorum). yeterli mi bilmiyorum yeterli heralde. bu pc'ye göre hangi ayarlarda sıkıntısız tam olarak ps3'e ve tv'ye bağlantı sağlayabilirim?

2. SORUN:
    dediğim gibi Sony Bravia KDL-NX710 3D LED TV'ye sahibim. 3.55 CFW'li ps3'le izlemeye çalışıyorum ve ps3'ün harddiskine MKV 1080P 3D SBS film(yan yana 3D) kopyalıyorum. Showtime Media Player ile izlemeye çalışıyorum. Tv modunu Yan Yana 3D Mod'una alıyorum. ancak orijinal sony 3D gözlüğüyle izlerken görüntü bana bayağı ağır geliyor sadece bana değil 4-5 kişide daha denedik. Ayrıca yine azcık çift görüyorum. bunun bi sorun olduğunu düşünüyorum ve nasıl bu sorunu aşacağımla ilgili yardımlarınızı bekliyorum. PS3 3D ayarları ve TV 3D ayarları tam. transmitter'da ayarları düzgün yapıp yapmadığım konusunda emin değilim. nerde hata var anlayamıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.