Şimdi Ara

Ps3 Logitect Klavye Bağlama Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar bir sorum olacak.Electroworld kampanyasından ps3 aldım şu logitech klavye veren fakat klavyeyi bir türlü ps3 e bağlayamadım.Setting den Accesories ayarlına giriyorum.Oradan Bluetooth u açıyorum ama 1 saattir scanning yapıyor.Bendeki klavyemi arızalı yoksa ps3 te mi sorun anlamadım gitti.Biri yardım ederse çok sevinirim.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • model no :Y-X5A77 acaba klavyede sorun olabilirmi.Başka ne ile deneyebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: puraxays

Nasıl çözüldü, yardımcı olabilir misin? Yani merak ettiğim şu, ps3'e hangi şartlarda mouse/keybord bağlayabiliyoruz?

?

PC ye veya cihaza bağlarken tanıtma-taratma-arama kısmında klavyenin altında RESET tuşu var.oraya kısa bir süre basın ve bırakın. cihaz o zaman tanıtılıyor. ben PC de kullanıyorum şu an. ama pek memnun değilim. yazarken tuşlara bastıkça klavyeden "zınn" diye ses çıkıyor.sanki malzeme arasında boşluk varmış gibi. ama ben 30 tl ye almıştım.yani o fiyata bu kadar kalite. yatarken film izlemek için iş görüyor :D
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.