Bildirim
Ps3 lens okuyucu alacağım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dostum ben Alibaba'dan aldım 24 dolara 15 günde elimde oldu bilgin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam cevap için teşekkür ederim. Lensi sildim sorun düzelmedi acaba başka yapabileceğim bir şey var mı ? Düzelecek bir problemse boşu boşuna lens almak istemiyorum. Mesela bluray'e reset falan atılıyormuş bu düzeltebilir mi ?
Son sorum da alacağım lens modelini nereden öğreneceğim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bu her seferinde mi 30-40 dk sonra donma yapıyor ?
Her oyunda mı yapıyor?
Makina içinde PSN oyunu varsa HDD üzerinden oyna bakalım sonuç ne olacak?
Ve son olarak elinde bir adet dvd film var ise onu tak çalıştır bakalım onlardada donma yapıcak mı önce arızayı tespit etmeliyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: downrock
Dostum bu her seferinde mi 30-40 dk sonra donma yapıyor ?
Her oyunda mı yapıyor?
Makina içinde PSN oyunu varsa HDD üzerinden oyna bakalım sonuç ne olacak?
Ve son olarak elinde bir adet dvd film var ise onu tak çalıştır bakalım onlardada donma yapıcak mı önce arızayı tespit etmeliyiz.
hocam dediklerinizi sırasıyla cevaplayayım.Problemi çözmeme yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim :)
Çoğu oyunda dediğim sürelerde ps3 takılıyor ve kitlenip kapat tuşuna bassam da arkadaki kapatma düğmesine basmadan kapanmıyor.
Hdd'ye yüklenenlerde yapmıyor.
Psn oyunları sıkıntısız çalışıyor.
Dvd denemedim. -
Hocam oyun açılıyor ve belli bir süre sonra donma yapıyor ise,
1 makina aşırı ısınıyor fan bölümü tozlu ise silmeni tavsiye ederim
2 Lens değilde lensin olduğu bölümde (Deck) sıkıntı olabilir o yüzden lens alacaksan 20 dolar yerine 25 dolar ver Deck bölümü al. (hem lens hem motor hemde kızaklar olduğu komple bölüm) -
quote:
Hocam oyun açılıyor ve belli bir süre sonra donma yapıyor ise,
1 makina aşırı ısınıyor fan bölümü tozlu ise silmeni tavsiye ederim
2 Lens değilde lensin olduğu bölümde (Deck) sıkıntı olabilir o yüzden lens alacaksan 20 dolar yerine 25 dolar ver Deck bölümü al. (hem lens hem motor hemde kızaklar olduğu komple bölüm)
Deck bölümünün iki çubuğundan teki fena şekilde yağlanmış. Olması gereken mi yoksa nemlenip yağlanma mı yapmış çözemedim. Acaba o mu sorun çıkarıyor ?
Isındığını düşünmüyorum çünkü psn oyunlarında saatlerce sorun olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 1 Haziran 2014; 1:03:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam orası zaten yağlıdır sakın silme Sen en iyisi makinayı tamir eden bir yere götür ne olduğu öğren. Arızayı adam bulur sana söyler bu kadara yaparım fiyat uygun değilse alırsın artık sorun lens ise kendin yapabilirsen yaparsın.
-
quote:
Yok hocam orası zaten yağlıdır sakın silmeSen en iyisi makinayı tamir eden bir yere götür ne olduğu öğren. Arızayı adam bulur sana söyler bu kadara yaparım fiyat uygun değilse alırsın artık sorun lens ise kendin yapabilirsen yaparsın.
Benim ps3 de bir süre oynadıktan sonra ekran renkli bir şekilde karıncalınıyor bunu nasıl çözerim
quote:
Yok hocam orası zaten yağlıdır sakın silmeSen en iyisi makinayı tamir eden bir yere götür ne olduğu öğren. Arızayı adam bulur sana söyler bu kadara yaparım fiyat uygun değilse alırsın artık sorun lens ise kendin yapabilirsen yaparsın.
Anladım ya acaba başka ne gibi sorun olabilir. Bursa'da iyi bir yer bilmiyorum tamir için.
Mantığıma yatmayan şey neden oyunu başlangıçta okuyor da sonra takılıyor ? Lens bozuk olsa başta okumaması gerekmiyor mu ?
Bir video izledim adam bluray girişindeki çarklardan birini çıkarıp yanlardaki siyah kızakları zıt yönde çektirdi. Amacı neydi anlayamdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genle yüklü gemi -- 1 Haziran 2014; 1:50:36 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam ilk kez duyuyorum farklı tvde deneyin bi -
quote:
Hocam ilk kez duyuyorum farklı tvde deneyin bi
Tv ile alakalı değil hocam denedim
Aynı fikirdeyim görmediğim içinde bişiy diyemiyorum. Kızaklardan lensi çıkarabilmek için o dediğiniz şey. Yani benim demek istediğim de lens yerine komple almak daha mantıklı garanti olur -
O zaman HDMI kablosunu değiştirin öyle deneyin ve TV de farklı HDMI var ise girişi de değişin. -
quote:
O zaman HDMI kablosunu değiştirin öyle deneyin ve TV de farklı HDMI var ise girişi de değişin.
Onuda denedim
Peki karıncalaşma anında HDMI kablosunu oynatın düzelecek mi ? -
quote:
Peki karıncalaşma anında HDMI kablosunu oynatın düzelecek mi ?
Düzelmiyor hocam cihazın anakartta problem var sanırım
Sanmıyorum aynı problem bende de vardı kablo değiştim düzelmişti. -
Ayrıca PS3 ekran ayarlarını değiştir çözünürlükte sorun olmuş olabilir ve son olarak garanti olsun diye scart yada Component kablo dene bakalım.undefined
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi downrock -- 1 Haziran 2014; 22:05:56 > -
quote:
Ayrıca PS3 ekran ayarlarını değiştir çözünürlükte sorun olmuş olabilir ve son olarak garanti olsun diye scart yada Component kablo dene bakalım.undefined
Hocam sorun ısınmadan kaynaklanıyor sanırım 1 saat oynayınca falan gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ps5 açılmıyor
- eurasia garantili ne demek
- ps5 bein connect var mı
- ps4 oyun silme
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 dik kullanmak zararlı mı
- ps plus fiyat 2025
- ps5 pro ne zaman çıktı
- ps5 vs ps5 pro
- ps plus
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X