Şimdi Ara

PS3 kız oyunu yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızıma Şubat tatilinde oynaması için bi oyun almak istiyorum ama düzgün bi kız oyunu yok galiba.PS2'de barbie , bratz oyunları falan vardı ama ps3'te yok.Kızım 6 yaşında.Aslında türkçe bi oyun olsa mükemmel olacak ama ingilizcesini bulamıyoruz ki türkçesini bulalım.PS2'de barbie oyununda ingilizce bilmediği için beni esir ediyodu.Şimdi ne yapıcaz diye.Böyle ingilizce bilmeyi gerektirmeyecek bi oyun yok mu?Bazen bakıyorum benim kız açmış ps3'ü RDR oynuyo.Bütün şehirlerde wanted olmuş.Benim kayıttan giriyo yanlışlıkla.2 nciye sıfırdan başlıyorum oyuna.Bu gidişle bitiremicem

• Oynamadıysa LBP serilerini alabilirsin. Ayrıca Move varsa Start the Party oyunu Türkçe, onda eğlenebilir.
  • Modnation Racers.
  • 4 yaşındaki kızım LBP hastası. 1 ve 2 olabilir. Ama şu bir gerçek ki ps2 de ki oyun çeşitliliği kesinlikle yok ps3 de. Zaten orijinal kullanınca o tarz burada tutmayan oyunları bulmak iyice zorlaşıyor. Ctranger zaten benim önereceklerimi önermiş.
  • move varsa start the party ve eyepet
  • Kızın RDR oynadığına göre AC: Revelations iyi gider
  • Little big planet, Cars 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Oyun bilgisayarı mı konsol mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Cars 2 : türkçe.yarış oyunu.

Little Big Planet 1,2: platform,macera oyunu.ailece oynanabilir.3 kol varsa siz,eşiniz,çocuğuz oynayabilirsiniz.

Start the party: türkçe (sadece move ile oynanıyor): aile oyunu

Eyepet :aile oyunu sayılır.move destekli oyunu çıktı.

Modnation Racers:yarış oyunu

onun haricinde süper kahraman oyunları seviyorsa spiderman vb'leri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperakg -- 19 Ocak 2012; 12:20:38 >
  • skyrim demon souls iyidir

lbp 1 veya 2 olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre448

Kızın RDR oynadığına göre AC: Revelations iyi gider

BF3 ve ya MW3'e de başlayabilir sonradan.PS2'deki çeşitlilik kesinlikle yok.Bunun sebebi ps2'nin oyunlarının hepsinin korsan olarak cd'cilerde yer bulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodzina -- 19 Ocak 2012; 12:22:21 >
  • Guitar hero al hocam kızına bide bundle setide aldıkmı tamamdır müzik kulağı gelişmeli küçükten.
  • Flower al, yanına da Uncharted 2 yada 3 al.

Flower ı sevecektir.

Uncharted da da hatrı sayılır derecede bayan oyuncu var ilgisini çekebilir.
  • Bomberman
    Flower
    My Aquarium
    Worms (serileri)
    Mushroom Wars
    Burnout Carsh

aklıma şimdilik bunlar geldi.
  • Katamari Forever olabilir hem basit hem eğlenceli küçük kızınız hemen kapar oynamayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BFBF -- 19 Ocak 2012; 12:58:12 >
  • gta 4 , gow 3 , mafia 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi james cameron -- 19 Ocak 2012; 12:57:06 >
  • lbp oynayamaz boşuna uğraşma lbp okadar kazık bir oyunki burdakiler tabi çocuk oyunu görüyor o ayrı.Tintin alabilirsin yeni çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

lbp oynayamaz boşuna uğraşma lbp okadar kazık bir oyunki burdakiler tabi çocuk oyunu görüyor o ayrı.Tintin alabilirsin yeni çıktı

kesinlikle katılıyorum, lpb 2yi kız arkımla oynamak için aldım biz bile bu yaşımızda zor geçiyoruz bölümleri özellikle ileriki bölümler baya kastırıyor.

bence guitar hero veya ailecek de oynayalım derseniz band hero çok iyi gider. hem müziğe karşı ilgisi gelişir hem de ritm ve parmak kombinasyonu ile ritm duygusunu geliştirir. oyun ingilizce bile olsa mantığını bi kere öğrendimi dil bilmesine de gerek yok.
  • 6 yasindaki kiza guitar hero olur mu yahu, benim 10 yasinda erkek kardesim var daha o oynayamiyor :) LBP evet cok zor oyundur, bu yuzden belki sinirlenebilir oynarken ama epey oyalar onu. Hem arkadaslariyla vs. Beraber de oynayabilir. Bir de ratchet and clank öneriyorum ama belki onda da azcik zorlanabilir, onun disinda Cars 2 cok keyifli bir oyun hem de Turkce, kiziniz buyuk ihtimalle Cars (arabalar) filmine aşindadir zaten. Simsek makkuyiiinn diye kosusturan cocuklar epey fazla
  • RDR oynamasının sebebi GTA'ya benzetmiş olacak sanırım

Start parti sıktı artık.Yüzüne bile bakmıyolar.Arasıra misafir gelirse açıyoruz.Daha çok sport champions takılıyo bu aralar.LBP2 gerçekten çocuk oyunu değil.Baya zor.Kızımla coop oynamak için Trine2 alacaktım USA PSN'den ama türkçe çıkma ihtimali var diye TR PSN'yi bekliyorum.Eye pet daha çok 3.5 yaşındaki küçük kızımın ilgisini çekiyo.Onu da demoyla kandırıyoruz şimdilik.Band hero ağır basıyo şu an.Electro world'de baterinin başından zor kaldırmıştık.Ses sistemi de var evi inletiriz artık.Gerçi babasına çektiyse pek müzik yeteneği olacağını sanmam.O kadar gitarcı , baterist arkadaş bi türlü bana çalmayı öğretememişti.Sayısal zeka olunca böyle oluyo işte

• LBP oyunlarını önerirken çocuk oyunu olduğunu düşünerek önermemiştim ben zaten. 2 oyundan da platin trophy almış biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ancak krakterler, onları giydirmek sevimli gelecektir. Kullanıcıların yaptığı çok basit leveller de var onları oynayabilir...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.