Şimdi Ara

ps3 kendi kendine kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ac 3 oynuyordum daha ilk görevi geçmeden ps3 kendi kendine aniden kapandı.Sıcaklığına baktım öyle çok fazla ısınmamıştı ama bir günü geçkin bi süre hiç kapatmamıştım indirme vs oluyordu.Kapanırken fan sesi yükseldi sanki normal hızının 5 katı çalışıyormuş gibi bir fan sesi geldi ve kapandı.Kapandıktan sonra kırmızı ışık yanıp sönüyordu fakat hemen bakamadım sarı ışık verdimi diye.Acaba problem ne olabilir ?
    bu arada yer yok diye konsolu dik koymuştum açma düğmesi yukarı gelecek şekilde ondan olmuş olabilirmi ? 1 aydır falan öyle kullanıyordum.Bu arada makine 120gb slim yaklaşık 3 yıllık.

• 1 günü geçgin bir süre kullanıyorsan ve ardından AC3 oynuyorsan kapanması normal. Sistem fazla zorlanmıştır. Benim de The Last of Us oynarken her Oyundan Çık deyişimde kendi kendini resetliyor makine
  • Benim PS3'de sürekli kapaniyor ama komple kapaniyor,yani kirmizi isik falan fistan yok,anca fisi cekip tekrar takinca kendine geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

1 günü geçgin bir süre kullanıyorsan ve ardından AC3 oynuyorsan kapanması normal. Sistem fazla zorlanmıştır. Benim de The Last of Us oynarken her Oyundan Çık deyişimde kendi kendini resetliyor makine

Çok fazla ısınmamıştı kapandıktan sonra baktım 8 saat bf 3 oynadığım olmuştu hiç kapatın falan demedi o zamanlar zaten ac 3 oynarkende sistemi kaaptın uyarısı gelmedi tam dikkat etmedim ama gelse görürdüm daha sinematikleri izlerken gitti.
  • Dediğim gibi zorlanmıştır bence. Donanımsal sorun olduğu kesin

Güç kablosunda da sorun olabilir tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

Dediğim gibi zorlanmıştır bence. Donanımsal sorun olduğu kesin

Güç kablosunda da sorun olabilir tabi.

dinlendirsem geçermi zaten indireceğimşeyi indirdim artık sadece açıp oynayacağım.anlık elektrik gidip gelmeside olabilir ama kapandığında televizyon çalışıyordu sinyal yok geldi direk ekrana o olamaz heralde.Neyse bakalım birazh dinlensin bidaha olursa ac3 oynamayız ama gta v e nasıl dayanacak bu makinalar ben onu merak ediyorum.
  • The Last of Us'ı ilk açtığımda ben de aynısını düşünüyordum acaba şu an sistem ağlıyor mudur diye
    Evet dinlendir biraz soğusun.
    Rockstar ona göre özelliklerden düşerek tam optimizasyonu sağlar diye düşünüyorum. Yoksa takıla takıla oynarız veya oynarken sistemi yakarız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaklaşık bi saat kadar falan bf 3 oynadım daha önce hiç bir problem olmadığıiçin sıcaklığa dikkat etmemiştim şimdi ilk defa sıcaklık ölçtüm ısınma var ama sorun teşkil edecek değil yaz aayında normal olması lazım.Fan seside gayet normal ısınmasına rağmen inşallah geçici birşeydir ya da ps3 donması gibi random birşeydir :) gta için biriktirdiğim parayı ps3 e vermeyelim sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.