Şimdi Ara

PS3 KAFE AÇICAM -I- YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: digital34

quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

quote:

ps3 ler 500 tl tvleride 800 tlden 106 ekran vestel alırsın artık kaç tane alıcaksan hesabını yap..

Hocam vestel 82 ekran full hd düşünüyorum, ps3 olarakta 160 gb lık olanı düşünüyorum. Her ps3 için oyun almam şartmı acaba?

makinaya oyun yukleye biliyorsun

Muhtemelen alacağım ps3 ler yeni en son sürüm olacak bu durumdada Yani 1 tane orjinal oyunla tüm ps3 lerimizde kullanabiliriz mi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindfire -- 16 Ekim 2012; 19:15:49 >

• ben oyuncu olarak neye dikkat ettiklerimi yazayım kafelerde sizde ona göre baştan bi değerlendirme yapın

ekran büyük olmalı 106 ekran gibi . ( 82 ekran küçük ve bilgisayar monitöründen pek farkı yok )
    sağlam olmasını istiyorsanız samsung-lg-sony öneririm (vestel - beko gibi markalar süründürür)
    koltuklar armut koltuk olmalı rahat oluyor onlar tercih sebebidir
    4 kişi veya daha fazla kişiyle gelen kişilere ayrı odalar olmalı siyah boyalı . şart değil olmasa da olur ama biz buna dikkat ediyoruz
    serinlik çok önemli iyi bi klima şart
    ps3 ler en düşüğünden olsa da olur 80 gb felan farketmez .
    oyun olarak mesela 30 masa varsa 25 tane pes 13 ,, 5 tane fifa 13 alırım yerinizde olsam ( belki bir oyunla birden çok masa oynayabilir orasını bilemem)
    oyunları ikinci el olarak temin ederim çok daha ucuza geliyor .

ha bide renk ayarlarını düzgünce yapın o bile etki edebiliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okuryzen -- 16 Ekim 2012; 19:17:00 >

• CWF yükleyeceksin ya da özel flashlar var 40 lira gibi bir fiyatı var onlardan alabilirsin.Oyun yüklemek için de internetten senin indirmen baya uzun sürer gider bir spotçuya v.s 160 Gb'i 50-60 liraya falan dolduruyorlar yaklaşık 15 büyük boyutlu oyuna denk geliyor.Tabi oyun sayısı senin istediğin oyunların boyutlarına bağlı.
  • quote:

1)Merhaba arkadaşlar bir PS3 Kafe açmayı düşünüyorum fakat bu konuda pek bir tecrübem yok, Fazla bir bütçem yok en az maliyetle en iyi sonucu almak istiyorum. Bu işin püf noktaları nelerdir. Hangi ps3ve lcd yi almalı? hangi oyunları? Ne tür koltuk almalı?. Bu saydıklarımın birim fiyatı nedir ve en uygun nereden alabilirim? Şuan izmirdeyim hangi kafelere gidip ilham alabilirim bildiğiniz güzel yerler var mı?

2)Bu işi yapmak için ne tür belgeler hazırlamamız lazım nerelere başvurmamız lazım vergi levhası vs?

Daha önce bu işi yapan yada şuan yapmakta olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

En çok oynandığı gördüğüm oyunlar

COD MW3

PES 2013

GTA4 MULTİ

• quote:

quote:

quote:

quote:

ps3 ler 500 tl tvleride 800 tlden 106 ekran vestel alırsın artık kaç tane alıcaksan hesabını yap..

Hocam vestel 82 ekran full hd düşünüyorum, ps3 olarakta 160 gb lık olanı düşünüyorum. Her ps3 için oyun almam şartmı acaba?

makinaya oyun yukleye biliyorsun

Muhtemelen alacağım ps3 ler yeni en son sürüm olacak bu durumdada Yani 1 tane orjinal oyunla tüm ps3 lerimizde kullanabiliriz mi oluyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_61959818/tm.htm bu konu seni aydınlatır..

• quote:

CWF yükleyeceksin ya da özel flashlar var 40 lira gibi bir fiyatı var onlardan alabilirsin.Oyun yüklemek için de internetten senin indirmen baya uzun sürer gider bir spotçuya v.s 160 Gb'i 50-60 liraya falan dolduruyorlar yaklaşık 15 büyük boyutlu oyuna denk geliyor.Tabi oyun sayısı senin istediğin oyunların boyutlarına bağlı.

Hocam yeni sürüm ps3 lere cwf yüklenemiyor diye biliyorum. Ben sıfır yeni sürüm (pes2013için) 160 gb ps3 almayı düşünüyorum.
  • Öncelikle yaşım 18 bu yaşıma kadar hep internet cafe açmayı düşünmüştüm bu amaçla bir kaç yere iş başvurusunda bulunup çeşitli aralıklarla çalıştım her yerden bir şeyler kaptım, eskik noktaları varsa onları belirledim en sonunda playstation cafenin daha rahat ve kazançlı olacağını düşündüm. 18. yaş günümde ilk adımımı attım ve şuan ankarada playstation cafe işletiyorum. ben sana cafemi nasıl dizayn ettiğimi ve çalıştırdığımı açıklayım sen bir şeyler kaparsın umarım. öncelikle genelde playstation cafeler 106 ekran tvler kullanıyor ben müşteri memnuniyeti ve kaliteli bir yer olmasını istediğim için 127 ekran hd plazma tv(600hz) tercih ettiim. tv alırken dikkat ettiğim hususlar çözünürlük ve herzleriydi. playstationlarımı ve kollarımı 0 aldım , playstationu kırdırmadım çünkü kırık playstationlarla uğraşması pek sağlıklı olmuyor yeni çıkan oyunları oynatamıyorsun. en çok oynanan oyunlar multiplayer oyunlar pes,fifa,nba,tekken,mk,sf,blur tarzı o yüzden öncelikle mp oyunlara odaklandım fakat bunun dışında tek kişilik bir kaç oyunda aldım. haraket sensörlü move koller ve gitar aldım. yinede tek kişilik oyunlara pek talep olmuyor diye belli bir süre sonra elimden çıkarttım. move kollar duruyor yine kullanan tek tük çıkıyor. cafe dizaynına gelince duvarları koyu kırmızı bordaya kaçık bir renge boyattırdım. tvleri duvarlara monta ettirdim playstationların altına 3lü iç içe giren sehpalardan aldım ahrıca bu iç içe giren küçük sehbaları müşteriler çıkartıp ayaklarını uzatsın diye kullanıyorum, oldukça işe yarıyor çok kişiden olumlu tepki aldım. geniş siyah deri koltlardan aldım oturan müşteriler kalmak istemiyor bu da çok önemli bir husus. onun dışında yerleri komple sentetik yeşil çimle kapladım, cafeye kalite ve ev rahatlığı havası kattı. camların önünü komple oyun afişleriyle kapattım dışardan içerisi gözükmüyor fakat içerden dışarısı gözüküyor. benim cafe yerin altında kalıyor merdivenlerden iniliyor kapının önüne uzunca 1-2 adet koltuk ve masa attım yaklaşık 5-6 kişini oturabileceği bir ortam kurdum. sigara içmek, boş masa beklemek ya da muhabbet etmek için oldukca rahat bir yer oldu ve son olarak dışarıya yanıp yanıp sönen dikkat çekici bir tabela ve dev afişler astım. şuan 6 tane playstationum var küçük ama kaliteli bir yer oldu 2. ay cafe düzene oturdu ve kendi masraflarnı çıkartmaya başladı :) bu arada cafeyi ısıtıp soğutmak için sadece klima kullanıyorum. satın alırken diğer ısıtıcılardan daha pahalı ücretler ödüyorsun ancak çok az enerji harcıyor ve daha kullanışlı ısıtma, soğutma ve içerinin havasını temizleme gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal Playstation Cafe -- 16 Ekim 2012; 19:51:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatal Playstation Cafe

Öncelikle yaşım 18 bu yaşıma kadar hep internet cafe açmayı düşünmüştüm bu amaçla bir kaç yere iş başvurusunda bulunup çeşitli aralıklarla çalıştım her yerden bir şeyler kaptım, eskik noktaları varsa onları belirledim en sonunda playstation cafenin daha rahat ve kazançlı olacağını düşündüm. 18. yaş günümde ilk adımımı attım ve şuan ankarada playstation cafe işletiyorum. ben sana cafemi nasıl dizayn ettiğimi ve çalıştırdığımı açıklayım sen bir şeyler kaparsın umarım. öncelikle genelde playstation cafeler 106 ekran tvler kullanıyor ben müşteri memnuniyeti ve kaliteli bir yer olmasını istediğim için 127 ekran hd plazma tv(600hz) tercih ettiim. tv alırken dikkat ettiğim hususlar çözünürlük ve herzleriydi. playstationlarımı ve kollarımı 0 aldım , playstationu kırdırmadım çünkü kırık playstationlarla uğraşması pek sağlıklı olmuyor yeni çıkan oyunları oynatamıyorsun. en çok oynanan oyunlar multiplayer oyunlar pes,fifa,nba,tekken,mk,sf,blur tarzı o yüzden öncelikle mp oyunlara odaklandım fakat bunun dışında tek kişilik bir kaç oyunda aldım. haraket sensörlü move koller ve gitar aldım. yinede tek kişilik oyunlara pek talep olmuyor diye belli bir süre sonra elimden çıkarttım. move kollar duruyor yine kullanan tek tük çıkıyor. cafe dizaynına gelince duvarları koyu kırmızı bordaya kaçık bir renge boyattırdım. tvleri duvarlara monta ettirdim playstationların altına 3lü iç içe giren sehpalardan aldım ahrıca bu iç içe giren küçük sehbaları müşteriler çıkartıp ayaklarını uzatsın diye kullanıyorum, oldukça işe yarıyor çok kişiden olumlu tepki aldım. geniş siyah deri koltlardan aldım oturan müşteriler kalmak istemiyor bu da çok önemli bir husus. onun dışında yerleri komple sentetik yeşil çimle kapladım, cafeye kalite ve ev rahatlığı havası kattı. camların önünü komple oyun afişleriyle kapattım dışardan içerisi gözükmüyor fakat içerden dışarısı gözüküyor. benim cafe yerin altında kalıyor merdivenlerden iniliyor kapının önüne uzunca 1-2 adet koltuk ve masa attım yaklaşık 5-6 kişini oturabileceği bir ortam kurdum. sigara içmek, boş masa beklemek ya da muhabbet etmek için oldukca rahat bir yer oldu ve son olarak dışarıya yanıp yanıp sönen dikkat çekici bir tabela ve dev afişler astım. şuan 6 tane playstationum var küçük ama kaliteli bir yer oldu 2. ay cafe düzene oturdu ve kendi masraflarnı çıkartmaya başladı :) bu arada cafeyi ısıtıp soğutmak için sadece klima kullanıyorum. satın alırken diğer ısıtıcılardan daha pahalı ücretler ödüyorsun ancak çok az enerji harcıyor ve daha kullanışlı ısıtma, soğutma ve içerinin havasını temizleme gibi...

18 yaşında bunları yaptıysan helal olsun sana

• quote:

Öncelikle yaşım 18 bu yaşıma kadar hep internet cafe açmayı düşünmüştüm bu amaçla bir kaç yere iş başvurusunda bulunup çeşitli aralıklarla çalıştım her yerden bir şeyler kaptım, eskik noktaları varsa onları belirledim en sonunda playstation cafenin daha rahat ve kazançlı olacağını düşündüm. 18. yaş günümde ilk adımımı attım ve şuan ankarada playstation cafe işletiyorum. ben sana cafemi nasıl dizayn ettiğimi ve çalıştırdığımı açıklayım sen bir şeyler kaparsın umarım. öncelikle genelde playstation cafeler 106 ekran tvler kullanıyor ben müşteri memnuniyeti ve kaliteli bir yer olmasını istediğim için 127 ekran hd plazma tv(600hz) tercih ettiim. tv alırken dikkat ettiğim hususlar çözünürlük ve herzleriydi. playstationlarımı ve kollarımı 0 aldım , playstationu kırdırmadım çünkü kırık playstationlarla uğraşması pek sağlıklı olmuyor yeni çıkan oyunları oynatamıyorsun. en çok oynanan oyunlar multiplayer oyunlar pes,fifa,nba,tekken,mk,sf,blur tarzı o yüzden öncelikle mp oyunlara odaklandım fakat bunun dışında tek kişilik bir kaç oyunda aldım. haraket sensörlü move koller ve gitar aldım. yinede tek kişilik oyunlara pek talep olmuyor diye belli bir süre sonra elimden çıkarttım. move kollar duruyor yine kullanan tek tük çıkıyor. cafe dizaynına gelince duvarları koyu kırmızı bordaya kaçık bir renge boyattırdım. tvleri duvarlara monta ettirdim playstationların altına 3lü iç içe giren sehpalardan aldım ahrıca bu iç içe giren küçük sehbaları müşteriler çıkartıp ayaklarını uzatsın diye kullanıyorum, oldukça işe yarıyor çok kişiden olumlu tepki aldım. geniş siyah deri koltlardan aldım oturan müşteriler kalmak istemiyor bu da çok önemli bir husus. onun dışında yerleri komple sentetik yeşil çimle kapladım, cafeye kalite ve ev rahatlığı havası kattı. camların önünü komple oyun afişleriyle kapattım dışardan içerisi gözükmüyor fakat içerden dışarısı gözüküyor. benim cafe yerin altında kalıyor merdivenlerden iniliyor kapının önüne uzunca 1-2 adet koltuk ve masa attım yaklaşık 5-6 kişini oturabileceği bir ortam kurdum. sigara içmek, boş masa beklemek ya da muhabbet etmek için oldukca rahat bir yer oldu ve son olarak dışarıya yanıp yanıp sönen dikkat çekici bir tabela ve dev afişler astım. şuan 6 tane playstationum var küçük ama kaliteli bir yer oldu 2. ay cafe düzene oturdu ve kendi masraflarnı çıkartmaya başladı :) bu arada cafeyi ısıtıp soğutmak için sadece klima kullanıyorum. satın alırken diğer ısıtıcılardan daha pahalı ücretler ödüyorsun ancak çok az enerji harcıyor ve daha kullanışlı ısıtma, soğutma ve içerinin havasını temizleme gibi...

Hocam yaptığınız şey çok güzel bişey olsa gerek sizden ricamız bunu detaylıca resimleyip bizlerle paylaşabilirmisiniz? Bir çok arkadaşımız için ilham kaynağı olabilirsiniz.

• eyw kardeşim açıkcası benim bir felsefem var :) ben okulumu okul 1.siyken bıraktım. ve asıl paranın ticarette olduğunu düşünüyorum. şuan okuyan toplumumuz 2 amaç uğruna okuyor 1.si kariyer için yani rahat bir yaşam sürmek için iyi paralar kazanmak için 2.si ise kendini geliştirmek daha çok bilgi sahibi olmak için ben bu amaçların 2sinin de yanlış olduğu düşüncesindeyim benim için okuması gereken insanlar sadece kafasını çalıştıramayanlardır. eğer kafanız çalışıyorsa okumayın derim çünkü kariyer için yüksek mevlalar kazanmak için okuyan arkadaşlar üniversiteden 24-25 yaşında mevzun olduğunuzda mutlaka gerek özel sektör gerek devlet birinin altında çalışmak zorundasınız ve birisinin altında çalışan insan kendini değil çalıştığı insanı zengin eder. dünyanın ilk 5 zengin adamının hayatını araştırırsanız farkediceksiniz ki çoğu üniversite terk en büyük en kaliteli üniversiteleri kazanmışlar ama okulu bitirmeden ayrılıp ticarete girmişlerdir. gelelim 2. amaca kendini geliştirmek için okuyan arkadaşlara da bir sözüm var bilgiyi elde etmenin yolu okumak değildir. okulda sizin kafanızın içine bilgiyi sokmazlar size sadece bilgiyi elde etmenin yolunu öğretirler yani kafanızı çalıştırmayı öğretirler eğer bir insan kafasını çalıştırmayı biliyorsa bilgiyi her türlü elde eder matamatik formülleri fizik formulleri bunların hiç biri benim umrumda değil benim için önemli olan hayata değer bilgiler nasıl yaşanması gerektiği insan psikolojisi vsvs ve bunları da yaşıyarak düşe kalka çok iyi bir şekilde öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. bunlar benim düşüncelerim nasıl olsa doğru ya da yanlış diye bir şey yok sadece popüler fikirler var bu da benim fikrim :) ayrıca belirtmeliyim ki ben okumadım yani üniversite mevzunu birisi değilim ama benim daha çok para kazanmam için benim işlerimi kolaylaştırmak uğruna altımda çalışan üniversite mevzunu birisi var yaşıda +35 siz karar verin artık :D

• quote:

quote:

Hocam yaptığınız şey çok güzel bişey olsa gerek sizden ricamız bunu detaylıca resimleyip bizlerle paylaşabilirmisiniz? Bir çok arkadaşımız için ilham kaynağı olabilirsiniz.

sağolasın :) şuan için resimleyebilecek ekipmanım yok ancak ankarada bulunupda bu konular hakkında bilgi almak isteyen arkadaşlar varsahttp://www.facebook.com/FatalPlaystationCafe cafemin adresi bu sayfada yazıyor kapım her zaman açık gelin çayımı kahvemi için muhabbet edelim ve öğrenmek istediklerinizi öğrenin bu iş hakkında :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Emekli Ali Amca

quote:

Orijinalden alıntı: darc melik

quote:

quote:

Bizim Mersinde Ps salonumuz var ps2 ps3 var..
    16 masa pc dolap, evraklar falan, derken 4500 falan tutmuş...
    çok masraflı ve çekilmeyen bir iş.. hergün müşterilerin derdini çekiyoruz. yok kol bozuk yok ekran kötü yok koltuğum çökmüş. hep bahane
    haftada bir buraya birileri PS cafe açacam diyip yardım istiyor ustam işi anlatınca vazgeçiyorlar

Hocam sizin yer nerde arkadaşlarla geleceğimiz zaman sana gelelim.

En Kötü mah..
    şevket sümer mah.
    siteler karakolunun hemen aşağısında

Uzakmış ya biz genelde kuşide takılıyoruz mugo cafe var oraya gidiyoruz.

aha mersinliler gelmiş kıvrılayım şuraya neyse ben halleye gidiyorum yada kuşide gamebox var oraya gidiyorum.herkes pes vs oynarken ben red dead redemption,unchearted falan oynuyorum bana garip garip bakıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

eyw kardeşim açıkcası benim bir felsefem var :) ben okulumu okul 1.siyken bıraktım. ve asıl paranın ticarette olduğunu düşünüyorum. şuan okuyan toplumumuz 2 amaç uğruna okuyor 1.si kariyer için yani rahat bir yaşam sürmek için iyi paralar kazanmak için 2.si ise kendini geliştirmek daha çok bilgi sahibi olmak için ben bu amaçların 2sinin de yanlış olduğu düşüncesindeyim benim için okuması gereken insanlar sadece kafasını çalıştıramayanlardır. eğer kafanız çalışıyorsa okumayın derim çünkü kariyer için yüksek mevlalar kazanmak için okuyan arkadaşlar üniversiteden 24-25 yaşında mevzun olduğunuzda mutlaka gerek özel sektör gerek devlet birinin altında çalışmak zorundasınız ve birisinin altında çalışan insan kendini değil çalıştığı insanı zengin eder. dünyanın ilk 5 zengin adamının hayatını araştırırsanız farkediceksiniz ki çoğu üniversite terk en büyük en kaliteli üniversiteleri kazanmışlar ama okulu bitirmeden ayrılıp ticarete girmişlerdir. gelelim 2. amaca kendini geliştirmek için okuyan arkadaşlara da bir sözüm var bilgiyi elde etmenin yolu okumak değildir. okulda sizin kafanızın içine bilgiyi sokmazlar size sadece bilgiyi elde etmenin yolunu öğretirler yani kafanızı çalıştırmayı öğretirler eğer bir insan kafasını çalıştırmayı biliyorsa bilgiyi her türlü elde eder matamatik formülleri fizik formulleri bunların hiç biri benim umrumda değil benim için önemli olan hayata değer bilgiler nasıl yaşanması gerektiği insan psikolojisi vsvs ve bunları da yaşıyarak düşe kalka çok iyi bir şekilde öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. bunlar benim düşüncelerim nasıl olsa doğru ya da yanlış diye bir şey yok sadece popüler fikirler var bu da benim fikrim :) ayrıca belirtmeliyim ki ben okumadım yani üniversite mevzunu birisi değilim ama benim daha çok para kazanmam için benim işlerimi kolaylaştırmak uğruna altımda çalışan üniversite mevzunu birisi var yaşıda +35 siz karar verin artık :D

aynı kafadanız birinin altında çalışıp ona kazandıracağıma,pazarda limon satarım kendim kazanırım

• Geleceği olmayan bir işe atılma derim.
    Eskiden bilgisayar ve PS olan ev lüks olarak nitelendirilirdi şimdi ise evinde bilgisayar olmayan yok ve PS de o şekilde olacak.
    Küçükken her zaman takıldığım bi internet kafe vardı mahallemizde ne para kırıyordur lan derdim . Doğru o zamanlar baya para kazanmışlığı vardır ama şuan o kafeden eser kalmadı bitti bu işler
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TEKSAS-

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim Mersinde Ps salonumuz var ps2 ps3 var..
    16 masa pc dolap, evraklar falan, derken 4500 falan tutmuş...
    çok masraflı ve çekilmeyen bir iş.. hergün müşterilerin derdini çekiyoruz. yok kol bozuk yok ekran kötü yok koltuğum çökmüş. hep bahane
    haftada bir buraya birileri PS cafe açacam diyip yardım istiyor ustam işi anlatınca vazgeçiyorlar

Hocam sizin yer nerde arkadaşlarla geleceğimiz zaman sana gelelim.

En Kötü mah..
    şevket sümer mah.
    siteler karakolunun hemen aşağısında

Uzakmış ya biz genelde kuşide takılıyoruz mugo cafe var oraya gidiyoruz.

aha mersinliler gelmiş kıvrılayım şuraya neyse ben halleye gidiyorum yada kuşide gamebox var oraya gidiyorum.herkes pes vs oynarken ben red dead redemption,unchearted falan oynuyorum bana garip garip bakıyorlar

blurda üstüme tanımam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

bende izmir de sandım hocam karsiyaka ya ugrarsaniz playpark a gidelim ordan ilham alın

Hocam playpark nerede ben izmirdeyim ilham almak için yinede gideriz ayıpsın

usta playpark karşıyaka çarşının yakınında halkmar var otarafta kolay yeri. Sana şunu söyliyim çok ps3 kafe açıpta batan bom boş olan yer gördüm sürekli giderim çok yere gittim. Kesinlikle koltuklar rahat olsun merkezi bir yerde olsun ve içerisi böyle sessiz sakin olmamalı belki hafiften müzik falan olabilir. (Patlamış mısır ikram edebilirsin müşterilerle kanki ol mesela sık sık gelsinler) bu püf nokta

• fikir vermesi açısından fotolara bakabilirsin... son hali daha güzel yola afiş astım boydan boya. + reklam yaptırdık daha da.

http://www.samsunrehberim.com/firmalar/ice-land-playstation_15.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Response355

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KarsiyakaSk

bende izmir de sandım hocam karsiyaka ya ugrarsaniz playpark a gidelim ordan ilham alın

Hocam playpark nerede ben izmirdeyim ilham almak için yinede gideriz ayıpsın

usta playpark karşıyaka çarşının yakınında halkmar var otarafta kolay yeri. Sana şunu söyliyim çok ps3 kafe açıpta batan bom boş olan yer gördüm sürekli giderim çok yere gittim. Kesinlikle koltuklar rahat olsun merkezi bir yerde olsun ve içerisi böyle sessiz sakin olmamalı belki hafiften müzik falan olabilir. (Patlamış mısır ikram edebilirsin müşterilerle kanki ol mesela sık sık gelsinler) bu püf nokta

patlamış mısır işini hiç yapmayın derim kollar,koltuklar vb yağdan geçilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Geleceği olmayan bir işe atılma derim.
    Eskiden bilgisayar ve PS olan ev lüks olarak nitelendirilirdi şimdi ise evinde bilgisayar olmayan yok ve PS de o şekilde olacak.
    Küçükken her zaman takıldığım bi internet kafe vardı mahallemizde ne para kırıyordur lan derdim . Doğru o zamanlar baya para kazanmışlığı vardır ama şuan o kafeden eser kalmadı bitti bu işler

+8970878
  • Ölü yatırım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.