Şimdi Ara

PS3 için WD 500GB My Book Essential Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli takılı tutup kullanmayı düşünüğyorum..Kullanan varmı makinesinde? Bide Bunun bi özelliği olan PC açılınca otomatik açılan kapanınca kapanan özelliğii PS3'de de geçerli olurmu tavsiye edermisiniz?

• ben uzun zamandır kullanıyorum..500 gb passport modelini al essential modeli bazen ps3 ü kapatınca extra elektirikle çalıştığı için kapanmayabilyor onuda kapatman gerekiyor oda zamanla çok sıkıcı ve zor oluyor..sana önerim usb den elektrik alan passport modelini al yoksa çok uğraşırısın..
    quote:

Orjinalden alıntı: Buzmavili

Sürekli takılı tutup kullanmayı düşünüğyorum..Kullanan varmı makinesinde? Bide Bunun bi özelliği olan PC açılınca otomatik açılan kapanınca kapanan özelliğii PS3'de de geçerli olurmu tavsiye edermisiniz?
  • bende bunun 1 terra olanı var..ps3 e nasıl takıyor? ve tanımlatıyorsunuz? yani ps3 bunu harici disk oalrak mı görüyor? harici diskin içine girince istediğimiz dosyayı oynatma imkanı mı veriyor? bende ps3 var ama sadece 2 özelliğini kullanıyorum..film ve oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: panasonica

bende bunun 1 terra olanı var..ps3 e nasıl takıyor? ve tanımlatıyorsunuz? yani ps3 bunu harici disk oalrak mı görüyor? harici diskin içine girince istediğimiz dosyayı oynatma imkanı mı veriyor? bende ps3 var ama sadece 2 özelliğini kullanıyorum..film ve oyun

evet cevap veren yok mu 1 TB illa fat32 mi olacak?
  • evet fat32 olmak zorunda veya 1 tb den bir bölüm açabilirsiniz fat32
  • Bende 500 gb WD MyBook var, hem PS3 hem DivX Player ile kullanıyorum.Açma kapama derdi yok bağlı olduğu aleti kapadığınızda HDD de kapanıyor.Tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.