Sürekli takılı tutup kullanmayı düşünüğyorum..Kullanan varmı makinesinde? Bide Bunun bi özelliği olan PC açılınca otomatik açılan kapanınca kapanan özelliğii PS3'de de geçerli olurmu tavsiye edermisiniz?
ben uzun zamandır kullanıyorum..500 gb passport modelini al essential modeli bazen ps3 ü kapatınca extra elektirikle çalıştığı için kapanmayabilyor onuda kapatman gerekiyor oda zamanla çok sıkıcı ve zor oluyor..sana önerim usb den elektrik alan passport modelini al yoksa çok uğraşırısın..
quote:
Orjinalden alıntı: Buzmavili
Sürekli takılı tutup kullanmayı düşünüğyorum..Kullanan varmı makinesinde? Bide Bunun bi özelliği olan PC açılınca otomatik açılan kapanınca kapanan özelliğii PS3'de de geçerli olurmu tavsiye edermisiniz?
bende bunun 1 terra olanı var..ps3 e nasıl takıyor? ve tanımlatıyorsunuz? yani ps3 bunu harici disk oalrak mı görüyor? harici diskin içine girince istediğimiz dosyayı oynatma imkanı mı veriyor? bende ps3 var ama sadece 2 özelliğini kullanıyorum..film ve oyun
quote:
Orjinalden alıntı: panasonica
bende bunun 1 terra olanı var..ps3 e nasıl takıyor? ve tanımlatıyorsunuz? yani ps3 bunu harici disk oalrak mı görüyor? harici diskin içine girince istediğimiz dosyayı oynatma imkanı mı veriyor? bende ps3 var ama sadece 2 özelliğini kullanıyorum..film ve oyun
evet cevap veren yok mu 1 TB illa fat32 mi olacak?
evet fat32 olmak zorunda veya 1 tb den bir bölüm açabilirsiniz fat32
Bende 500 gb WD MyBook var, hem PS3 hem DivX Player ile kullanıyorum.Açma kapama derdi yok bağlı olduğu aleti kapadığınızda HDD de kapanıyor.Tavsiye ederim.