Şimdi Ara

PS3 için monitör tavsiyesi ve bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belli olduğu gibi PS3 için LCD monitör tavsiyesi istiyorum.Full HD olarak önerebileceğiniz modelleri yazabilir misiniz?

Bir de soru olarak PS3'ü yurtdışına giden bi tanıdığımız getirdi Lüksemburg'dan, fiyat olarak 349 Euro ödemiş yanında bir oyun hediyeli pakete sizce fiyat iyi mi?

• Öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldin.
    Fiyat güzel, Türkiye'de kampanyalar dışında bu fiyata bulman çok zor olurdu.
    Monitör olarak, benim için ayrı bir yeri olan ama bir türlü sahip olamadığım BenQ x2200w modelini tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 12 Temmuz 2009; 23:48:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: naruron

Öncelikle hayırlı olsun, hoşgeldin.
    Fiyat güzel, Türkiye'de kampanyalar dışında bu fiyata bulman çok zor olurdu.
    Monitör olarak, benim için ayrı bir yeri olan ama bir türlü sahip olamadığım BenQ x2200w modelini tavsiye edebilirim.

Teşekkürler.

BEnQ modeline baktım ama çözünürlük 1680x1050 acaba full HD olan bir monitör önerebilir misiniz?

Birde fiyatı biraz ucuz bir model olursa sevinirim.
  • Monitor olarak Samsungun FullHD modellerine bakin bence.Fiyat iyi gayet.Gule gule kullanin
  • Samsunglar biraz pahalı birde son soru NFS Undercover vakit geçirilebilecek bir oyun mu? Yoksa acayip kötü bir oyun falan mı?
  • BenQ x2200w kullanıyorum full HD değil ama hdmi girişi var hdmi kabloyla bağladım ve çok memnunum. Salonda full HD tv var ev boş olunca bazen salonda oynuyorum aradaki fark belli olmayacak kadar az...
  • Belki daha öncede duymuşundur 40 inç ve üzeri için full hd fark yaratır 82 ekran ve altında full hd zor farkedilir full hd en büyük espirisi ekran büyüdükçe pix. gözükmemesi ufak ekranda önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman 1680x1050 yeterli midir? Birde Samsung T220 iyimidir f/p olarak ?
  • Acer h243h kullanıyorum, 1920*1080 çözünürlük, 24", 40.000:1 dinamik kontrast, hdmi, 16:9 oran... Var oğlu var yani Öneririm

Full hd oyunlarda çok fark etmez ama bir blu ray film taktığında farkı anlarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Acer h243h kullanıyorum, 1920*1080 çözünürlük, 24", 40.000:1 dinamik kontrast, hdmi, 16:9 oran... Var oğlu var yani Öneririm

PEki fiyatını da sorabilir miyim ne kadara aldınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lostfan

o zaman 1680x1050 yeterli midir? Birde Samsung T220 iyimidir f/p olarak ?

!680/1050 elbette yeterli bu çözünürlük ara bir çözünürlük yani 720 p ile 1080 p arasında kalan bir çözünürlük .Bende samsung 2232 bw 22'' var hem pc de hem ps3 te kullandım şu an pc de kullanıyorum Ps3 için hiç bir sorun yaşamadım ister 720 p ister 1080 p yi seçebiliyorum 1080 p çöz. yok ama çok yakın bir çöz. olduğu için upsc. yapıyor sorunsuz kulanıyorsun.Pc de durum farklı aklında olsun iyi bir ekran kartı lazım çünkü pc oyunlarında 1080/1050 çöz. altına düşersen görüntü bozuluyor ben ekran kartı olarak ati 4850 his 512 mb kulanıyorum bütün oyunları full çöz. ve detayda oynadım crysis hariç tabi uzun zamandır pc de oyun oynamıyorum.

Verdiğin samsung sanırım 500 tl uygun gözüküyor alabilirsin ama bana sorarsan biraz daha biriktir en az 82 ekran 720 p lcd tv al 1000 tl civarı samsung toshiba philps vestelin 82 ekran 720 p lcd leri bence bunlardan birini al 500 peşin ver gerisini taksit yap yada biriktir peşin al 22 '' ps3 hakkını vermiyor.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=155051&sp=goruntu_cozunurlugu=1366x768piksel|ekran_ebati=81cm32|

• quote:

Orjinalden alıntı: Lostfan

quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Acer h243h kullanıyorum, 1920*1080 çözünürlük, 24", 40.000:1 dinamik kontrast, hdmi, 16:9 oran... Var oğlu var yani Öneririm

PEki fiyatını da sorabilir miyim ne kadara aldınız?

550 tlye aldım hocam ben. Sana 16:9 oranlı bir monitör öneririm, 16:10 da ekrana tam oturmaz, görüntüde bozulma olur. Belki farkedilemeyecek kadar az olur bu bozulma ama kesinlikle olur.

• acerx2333h kullanıyorum 23'' 1920/1080 40000/1 dc 350tlye aldım
  • Benq X2200w Extreme 22 modleini satabilrim size..400 ytl.....bu monitörum 10 numara valla kulanıyorum..bayadır..3 girişi filan var HDMİ+DVİ+D-SUB.......üç işi birden yapıyor...bu forumda araştırıp bakarsanız nasıl bi ürün oldunu anlarsınz..fazla söze gerk yok....
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

Benq X2200w Extreme 22 modleini satabilrim size..400 ytl.....bu monitörum 10 numara valla kulanıyorum..bayadır..3 girişi filan var HDMİ+DVİ+D-SUB.......üç işi birden yapıyor...bu forumda araştırıp bakarsanız nasıl bi ürün oldunu anlarsınz..fazla söze gerk yok....

o monıtor 400 etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

Benq X2200w Extreme 22 modleini satabilrim size..400 ytl.....bu monitörum 10 numara valla kulanıyorum..bayadır..3 girişi filan var HDMİ+DVİ+D-SUB.......üç işi birden yapıyor...bu forumda araştırıp bakarsanız nasıl bi ürün oldunu anlarsınz..fazla söze gerk yok....

o monıtor 400 etmez

eyv kardeşim..artık ben istesem 400 ytl satarım forumdan hariç..bende bundan önce benq 19 hdmi li olan modeli vardı 300 ytl verdim 2.el...ee buda etsin artık 400 ytl.....ürünün satma taraftarı değilm..almak isteyen olusa verilir...ben satmaya kalksam elden 400 ytl satarım.....msjlar da her türlü yoruma açız.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.