Keske dusundugun yasta olsam guzel olurdu ama ne ben nede bu baslikta yazan bircok kisi dante gibi yolun yarisindayiz diyebilecek insanlar ,nickinden seninde cok yasli kelli felli bir insan oldugun anlasiliyor ,Ayrica AKIL YASTA DEGIL BASTADIR. Madem malum firmada calisiyorsun sordugum soruyada sadece bir cumleyle cevap verebilmen gerekiyor daha oncede sordum ama bir turlu cevap gelmiyor senden samsungun 2009 ledtv lderi ile senin cakma olmayan gercek ledtv ler arasinda ne fark var?Madem konuya bu kadar vakifsin bir cumleyle aciklanacak bir cevabida bizden esirgemezsin degilmi
Hocam yeni cikan modellerde White-Edge'den baska bir teknolojiye gecildigi Led Tvlerin isleyisinin degistigi arkadaslarin soyledigi gibi dogrudur. Fakat bu White-Edge'in Samsung firmasi tarafindan uygulanmis modellerinde bence bu teknolojiden oldukca iyi verim alinmistir. Sonucta kimse kotu bir televizyona bu kadar para vermez, televizyon da bu modellerde pazarda zirvede yer almaz. Dunyadaki cogu kullanici bu islere teknik olarak degil , odedigi ucrete karsilik alacagi maximum verime bakarak karar veriyor. Bu durumda da Televizyonun White-Edge, RGB-Led olmasi cok da bir sey ifade etmiyor. Bu isi meslek olarak edinenler icin tabii ki onemli teknik detaylardir ama kullanicilar bu olaya bu sekilde bakamaz,bakmalarina da pek gerek yoktur. Cunku basarisiz olmamistir bu televizyonlar. Basarisiz oldugunu iddia eden Gamer XXL arkadasimiz da kendi sectigi televizyonda problem yasamis, Samsung'da calisiyor olmasina ragmen, bu islerden hepimizden cok anladigini iddia etmesine ragmen, foruma kendi televizyonuyla ilgili teknik yardim konusu acmistir. Diyecek bir sey yok. Bir seyi karalamak kadar kolay ne var hayatta ? Haksiz miyim ?
Bence led tv şu an için lcd tv den daha mantıklı deil benim kullandıgım LG LH 5000 ve arkadaştaki samsung B56 modelleri lcd alacak arkadaşların kesinlikle gözardı etmemesi gereken modeller saygılar
Ben de LG Led Almayı Düşünüyorum Özellikleri Baya İyi Hatta Bluray 1080p Var PS3 te Bluray 1080p Özelliği Varmı Hani Görüntü Ayarları Bölümünde Kutucukları İşaretliyoruz Orda
Özellikleri Bayağı İyi Bence 200 hz 1 ms tepkime süresi.
Ayrıca Ben 3D nin 120 - 200 HZ TV lerde Kullanılabileceğini Okumuştum Doğrumu ?
Hocam Sagol aciklamalarin icin zaten ben bu konulari cok iyi bilmesemde takip ediyorum arkadas cakma deyince cakma olanla cakma olmayan arasindaki teknik farki sormustum malum bu konularda bir samsung calisani???? olarak bilgili??? oldugu icin ne yazikki ondanda bir türlü cevap gelmedi. Ayrica diot larin yerlestirme dizinine veyahut yerlestirilme sayisina göre nasil bu gercektir yada sahtedir diyebiliriz onuda anlamis degilim hergün teknoloji yenileniyor kalksin simdi bir arkadas desinki benim plasmam 600 hz alt tarama hizina sahip eyy 100hz hizina sahip lcd ciler sizin paneller cakma panel,sonra kalksin diger bir arkadas benim lcd imde dinamik 2 milyon kontrast var hey 5 bin dinamik kontrastli arkadaslar sizin lcd ler cakma lcd yakinda 3d paneller cikacak onlarda kalksin tüm forumdaki panel sahiplerine sizin paneller 3d degil hepinizin paneli cakma panel!!!!!!!!!!!!! Akil var Izan var Türkiye sartlarinda insanlarin bir tv zevki kalmis zaten ve büyük paralar verip evlerine televizyonlar aliyorlar Bosu Bosuna Bozmayin Bu Adamlarin Morallerini ,daha iyisi cikti deyin gecin.
quote:
Orijinalden alıntı: g.adr
quote:
Orijinalden alıntı: serhatsb
Keske dusundugun yasta olsam guzel olurdu ama ne ben nede bu baslikta yazan bircok kisi dante gibi yolun yarisindayiz diyebilecek insanlar ,nickinden seninde cok yasli kelli felli bir insan oldugun anlasiliyor ,Ayrica AKIL YASTA DEGIL BASTADIR. Madem malum firmada calisiyorsun sordugum soruyada sadece bir cumleyle cevap verebilmen gerekiyor daha oncede sordum ama bir turlu cevap gelmiyor senden samsungun 2009 ledtv lderi ile senin cakma olmayan gercek ledtv ler arasinda ne fark var?Madem konuya bu kadar vakifsin bir cumleyle aciklanacak bir cevabida bizden esirgemezsin degilmi
Hocam yeni cikan modellerde White-Edge'den baska bir teknolojiye gecildigi Led Tvlerin isleyisinin degistigi arkadaslarin soyledigi gibi dogrudur. Fakat bu White-Edge'in Samsung firmasi tarafindan uygulanmis modellerinde bence bu teknolojiden oldukca iyi verim alinmistir. Sonucta kimse kotu bir televizyona bu kadar para vermez, televizyon da bu modellerde pazarda zirvede yer almaz. Dunyadaki cogu kullanici bu islere teknik olarak degil , odedigi ucrete karsilik alacagi maximum verime bakarak karar veriyor. Bu durumda da Televizyonun White-Edge, RGB-Led olmasi cok da bir sey ifade etmiyor. Bu isi meslek olarak edinenler icin tabii ki onemli teknik detaylardir ama kullanicilar bu olaya bu sekilde bakamaz,bakmalarina da pek gerek yoktur. Cunku basarisiz olmamistir bu televizyonlar. Basarisiz oldugunu iddia eden Gamer XXL arkadasimiz da kendi sectigi televizyonda problem yasamis, Samsung'da calisiyor olmasina ragmen, bu islerden hepimizden cok anladigini iddia etmesine ragmen, foruma kendi televizyonuyla ilgili teknik yardim konusu acmistir. Diyecek bir sey yok. Bir seyi karalamak kadar kolay ne var hayatta ? Haksiz miyim ?
Sorun yasadigim paneli degistirdim ,ama siz konuyu yine saptiriyorsunuz lafdan anlayacak tipler degilksiniz.Ayrica kel de degilim ,saygisiz iki insan karsindakini iyi anla ve öyle cevap ver.Ben ne diyorum siz ne anliyorsunuz.Üzgünüm ama seviye farki var aramizda bu olayi burda bitiriyorum cünki tartismaninda bir seviyesi vardir.Ayrica bende konsollari hepsi mevcut.Test etmedigimi nerden cikardin.Ben diyorum istanbul bogazi sen diyorsun...neyse kardes bu kadar agresif olmanizda gerekmiyor.Sun piysadaki en iyi tv samsung undur.Ama gercek led degildir siz bunu anlamiyorsunuz.
Kardess seninde ne oldugun verdigin ve vermedigin cevaplarla belli oldu, dilimizin deyimlerinide ögren bir zahmet .Banane senin kelliginden yada kel olmamandan. Ayrica hangi seviyeden bahsediyorsun sen,egitim müfredati 2 ders disinda tamamiyle ejnebi dilinde olan bir üniversitede lisans egitimi almis bir insan var karsinda o bana vermedigin sorularin cevaplarin yazdigi makaleleri ben okuyabiliyorum 3 dilde sen seviyeden bahsediyorsun ayrica ben sana sadece soru sordum cevap veremedin bilmedigin icin kalkmis simdi camura yatiyorsun simdi kalkar sen benim camurla isim olmaz dersin.O da bir deyimdir tipki kelli felli gibi güzel türkcemin . Allah rizasi icin su basligi okuyan akli selim bir arkadasimiz söylesin nerede saldiri nerede benden kaynaklanan bir seviyesizlik durumu var, Sana sadece PES diyorum .Sen simdi o kelimeyide pro evolotion soccer zannedersin ama o demek degil ben bastan uyarayimda.
hocam öyle bir topic açmışsınki.acaip reyting yapar.... dayanamadım ben bile yazayım..samsung 32 r 81 b var..en iyisi o...
Sagol Hocam iltifatlarin icin lakin ben marka veya model bazinda degil teknoloji bazinda soruyorum
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
hocam öyle bir topic açmışsınki.acaip reyting yapar.... dayanamadım ben bile yazayım..samsung 32 r 81 b var..en iyisi o...
Hocam NAZAR deydirdin ,reyting kurudu.
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme