Şimdi Ara

ps3 headset seçimi yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba ben ps3 ü yaklaşık 1 ay önce aldım.geçenlerde forumda dolaşırken gt5 için enduro online cup kurulduğunu gördüm ama headset i olmayanlar malesef yarışlara katılamıyor.şimdi ben bu ps3 aksesuarlarından pek anlamıyorum bu alacağım kulaklık ps3 ün kendi orjinal ürünü olmak zorundamı(bide hepsisony de ben bu ürünü bulamadım) yoksa bildiğiniz kaliteli markalar varsa bunlar hangileri yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

• bende samsung wep 460 var cok güzel....teknosa da wep 470 cıkmıstı gecen baktım 29 tl idi....

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051442&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

ama bence paraya kıyarım sorun olmaz diyosan sony al kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hkn16

bende samsung wep 460 var cok güzel....teknosa da wep 470 cıkmıstı gecen baktım 29 tl idi....

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145051442&CS_Category=_AKSESUAR214&CS_Catalog=_TELEKOM

fiyatı ne kadar ki sony headsetin hepsisony de bulamadım fiyatını olmadı önerilen bi ürünü alacağım

• 35-39 lira arası Samsung ve Nokia v2.0 destekleyen modeller var, 2 gün önce aldım Vatanbilgisayar'dan , memnunum sesler net duyuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

öncelikle herkese merhaba ben ps3 ü yaklaşık 1 ay önce aldım.geçenlerde forumda dolaşırken gt5 için enduro online cup kurulduğunu gördüm ama headset i olmayanlar malesef yarışlara katılamıyor.şimdi ben bu ps3 aksesuarlarından pek anlamıyorum bu alacağım kulaklık ps3 ün kendi orjinal ürünü olmak zorundamı(bide hepsisony de ben bu ürünü bulamadım) yoksa bildiğiniz kaliteli markalar varsa bunlar hangileri yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

Sony'nin kendi ps3 kulaklığını al.İnan en sorunsuz ve rahatı.Ben diğer marka kullananların çoğu zaman ne dediklerini anlamakta güçlük çekiyorum ama sony'ler de yağ gibi akıyor ses.

• ALLAH AŞKINA YETER YA ARAMA YAPIN ARAMA DİYE BİR ŞEY KOYMUŞ ADAMLAR OFF OFF
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğurtluMakarna

ALLAH AŞKINA YETER YA ARAMA YAPIN ARAMA DİYE BİR ŞEY KOYMUŞ ADAMLAR OFF OFF

noldu ki niye bu atar onu anladım bi yardım etmek zormu aradım bulamadım bu konu hakkında bişey(vardı ama bitanesinde ps3 headset sahtemi değilmi diye sormuş) keşke bu kadar bağıracağına bi yardım etseydinde bi hayır duası alsaydın yada biliyorduysan böle bi konu link atsaydın anlardım onuda ama böle atarlı hareketler yakışık almadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 13 Aralık 2010; 0:54:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya sen yukardaki arama tuşuna "ps3 headset tavsiyesi" yazma yeteneğine sahip değilsin yada benle dalga geçiyorsun. Hocam zaten playstation bölümü saçma konulardan kırılıyor birde sen böyle yapıyorsun derdim bu ayrıca tavsiye istiyorsan. Sony Playstation wireless headset tavsiye ederim 8 saat gidiyor tek şarjla yeni aldım memnunum spottan aldığım için çok az farketti fiyatı 80 liraya aldım yabancı ülkelerden alınca internet üzerinden 10 lira daha düşük bulabilirsin aldığım spotcunun bilgisini istiyorsan pm at burdan yazsam reklama girebilir
  • quote:

arkadaşım ürün alırken en önemli noktalardan birisi kullanıcıların tavsiye ve yorumlarıdır....
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasomen

quote:

bende samsung wep 460 var cok güzel....teknosa da wep 470 cıkmıstı gecen baktım 29 tl idi....

fiyatı ne kadar ki sony headsetin hepsisony de bulamadım fiyatını olmadı önerilen bi ürünü alacağım

valla sony orjinal olanlar 70-100 arası değişioo diye biliyorum kesin emin değilim ama...

bu yardımcı olabilir sana belki http://urun.gittigidiyor.com/SONY-PS3-WIRELESS-HEADSET-KABLOSUZ-KULAKLIK_W0QQidZZ33585664

• quote:

quote:

arkadaşım ürün alırken en önemli noktalardan birisi kullanıcıların tavsiye ve yorumlarıdır....

aramadan kastım forumdaki tavsiye konularıydı bizde odun değiliz biliyoruz yani hakan hocam

• quote:

quote:

quote:

aramadan kastım forumdaki tavsiye konularıydı bizde odun değiliz biliyoruz yani hakan hocam

bi yardım istedik burnumuzdan getirdim be yardım eden arkadaşlara teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.