Şimdi Ara

PS3 - HDMI to VGA [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • PS3 için HDMI to VGA, ses çıkışlı bir converter aldım. Monitörümde sadece VGA girişi var. DVI veya HDMI yok. HDMI 'ı - PS3'e, VGA çıkışına kendi VGA kablomu takıp diğer ucunu monitöre takıyorum. Hoparlörü de bağlıyorum. Yani sağlam bi şekilde, olması gerektiği gibi bağlıyorum. Gösteriyor, 1080p HD görüntü alıyorum. Yalnız benim problemim, ekran 3-4 dk'da bir gidip geliyor, kendi kendine yanıp sönme durumu oluyor. Yani 5 dk'da bir böyle olduğunda uzun süre (5dk problemsiz) oynayabiliyorum diye seviniyordum. Bu durumu yaşayan, çözen, ya da bir fikri olan, bilgilendirirse sevinirim. Multiplayer oynarken ekran gidince kötü oluyor çünkü. Ekran gidiyor 10 saniye sonra filan monitör kapanıp açılma gibi şeyler oluyor. Yalnız sadece ekran için söylüyorum. Monitörün gücü kesilmiyor, ekran kapanıyor. Teşekkürler.

[ÇÖZÜLDÜ]

Altın uçlu bir VGA kablosu aldım. S-Link markasınındı, 35 TL verdim kaliteli olsa gerek. Taktım, bir değişiklik olmadı. Daha sonra ekran ayarlarından görüntü çıkışını, aynı tüplü televizyona verilen görüntü kadar düşürdüm. Oyunu içinde zorlayacak grafikler, patlamalar yarattım fakat hiç ekran kapanmadı veya yanıp sönmedi... Sanırım converterdan kaynaklı bir sorundu. Çünkü ertesi gün XBOX 360 bağladım ve bağladığım andan itibaren hiç bir sorun çıkarmadı. FULL HD istediğin kadar oyna ve bir problem yok. Çok ilginç, sanırım bir şeyler ters düşüyor. Ama daha sonra (540p gibi birşeydi sanırım) böyle görüntüyle oynamaktansa hiç oynamam. En azından 720p'de çalışsın dedim ve çalıştı. 720p'de sıkıntısız oynuyorum. Teşekkürler arkadaşlar. Umarım bu sorunla karşılaşanlar bu konuyu bulurlar ve yardımcı olmuş oluruz. Çok uyuz bir sorun çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_o -- 8 Ekim 2015; 22:57:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Monitör Dvi ve Vga No Signal
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.