Şimdi Ara

Ps3 Fifa 13 EAS FC baglantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 15 gündür bu sıkıntıyı çekiyorum en son konu açmak zorunda kaldım :)

Başta her şey normal baglanmış bir biçimde ut ye giriyorum 1 maç yapıyorum sonra coins kazancam bonus falan gelmiyor :( her defasında aynı maça girerken eas fc bağlıyım. Maçtan çıkınca baglantım kopmuş olarak görünüyor. Ut extra coins 10x200 ü satın aldım başta 10 maç için güzel güzel kullanıyordum ama artık olmuyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum.

• Hala sorun devam ediyor lütfen yardımcı olabilecek birileri yok mu? Maça girene kadar her şey normal giriyorum çıkıyorum bonuslar gelmiyor eas fc baglantısı kopmuş oluyor...
  • Fifa 12 de aynı sorunu yaşıyordum,araya bir router alarak sorunu çözdüm.Birde vereceğim konuda modemin ayarlarından falan bahsediliyordu onu dene istersen..

http://forum.donanimhaber.com/m_56024703/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56024703
  • yazanları okudum teşekkür ederim ancak benim modemim ps3 e o kadar uzak degil ethernet ile baglamam mümkün degil ancak wireless ile şimdiye kadar 1-2 kere attı oyundan maçlarda falan kopma sorunu olmuyor. Yalnızca o eas fc sorunu var bridge moda alabilirim ama router ile ilgili degil galiba benim sorunum. Open dns ayarlarındayım belki bundanda kaynaklanıyor olabilir tekrar deniyecegim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

yazanları okudum teşekkür ederim ancak benim modemim ps3 e o kadar uzak degil ethernet ile baglamam mümkün degil ancak wireless ile şimdiye kadar 1-2 kere attı oyundan maçlarda falan kopma sorunu olmuyor. Yalnızca o eas fc sorunu var bridge moda alabilirim ama router ile ilgili degil galiba benim sorunum. Open dns ayarlarındayım belki bundanda kaynaklanıyor olabilir tekrar deniyecegim.

dostum sorun zaten wireless kopmasından kaynaklanmıyor,bendede aynı durum vardı geçen sene normal h2h maç yapıyordum sorun yok ama ut maçı yapınca maç ne sonuçla biterse bitsin maç sonunda sanki bağlantım kopmuş gibi davranıp beni mağlup sayıyordu.ben sana router al derken wireless çok uzakta o yüzden kopma yaşıyorsun falan demedim zaten benimde normal modemim ps3 e 2-3 metre uzakta ama araya bir router bağlayınca sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: akonay

quote:

yazanları okudum teşekkür ederim ancak benim modemim ps3 e o kadar uzak degil ethernet ile baglamam mümkün degil ancak wireless ile şimdiye kadar 1-2 kere attı oyundan maçlarda falan kopma sorunu olmuyor. Yalnızca o eas fc sorunu var bridge moda alabilirim ama router ile ilgili degil galiba benim sorunum. Open dns ayarlarındayım belki bundanda kaynaklanıyor olabilir tekrar deniyecegim.

dostum sorun zaten wireless kopmasından kaynaklanmıyor,bendede aynı durum vardı geçen sene normal h2h maç yapıyordum sorun yok ama ut maçı yapınca maç ne sonuçla biterse bitsin maç sonunda sanki bağlantım kopmuş gibi davranıp beni mağlup sayıyordu.ben sana router al derken wireless çok uzakta o yüzden kopma yaşıyorsun falan demedim zaten benimde normal modemim ps3 e 2-3 metre uzakta ama araya bir router bağlayınca sorun çözüldü.

Şimdi electroworld e router bakmaya gidiyorum o zaman teşekkür ederim :)

Bu arada modemimi yazayım. Uydunet kullancısıyım netmaster CBW-700V 802.11g Wireless VoiP kablo modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 29 Ekim 2012; 14:35:55 >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada modemimi yazayım. Uydunet kullancısıyım netmaster CBW-700V 802.11g Wireless VoiP kablo modem

bende uydunet kulanıcısıyım,benimde modem netmaster ama modelini bilmiyorum.

ayrıca bir arkadaşından alma şansın varsa önce bir deneme falan yapsaydın direk gidip router almadan önce..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 16 PC kurulum sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Fifa 16 EA server bağlanma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende uydunet kulanıcısıyım,benimde modem netmaster ama modelini bilmiyorum.

ayrıca bir arkadaşından alma şansın varsa önce bir deneme falan yapsaydın direk gidip router almadan önce..

Routerlara baktım ama yaptıgım açıklamaya göre adam bana 2 tane adaptör gösterdi birisi modemin digeri ps3 ün oldugu odaya takıp ethernet kablosuyla baglanıyormuş. 130 tl ile fazla pahalı . Powerline adaptör starter kit mi ne idi TP-link'in zaten fazla çeşitte yoktu :( Benim anlamadıgım ben 1 hafta nasıl sorunsuz kullanıyorumda son 15 gündür bu böyle.

• quote:

Routerlara baktım ama yaptıgım açıklamaya göre adam bana 2 tane adaptör gösterdi birisi modemin digeri ps3 ün oldugu odaya takıp ethernet kablosuyla baglanıyormuş. 130 tl ile fazla pahalı . Powerline adaptör starter kit mi ne idi TP-link'in zaten fazla çeşitte yoktu :( Benim anlamadıgım ben 1 hafta nasıl sorunsuz kullanıyorumda son 15 gündür bu böyle.

yok dostum ilk linkte verdiğim cihaz işini gayet görür ben bunu almıştım önce sorunumu çözmüştü ama daha sonra wireless router lazım olunca ikinci verdiğim linktekini aldım ve şu an onu kullanıyorum,her ikiside sorunu çözdü bende..

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-r402m-4-port-kablo-dsl-router/productDetails.aspx?productId=bd300416&categoryId=60001272&SKU=BD300416

http://www.hepsiburada.com/liste/asus-rt-n10-wireless-router/productDetails.aspx?productId=bd301079&categoryId=60001272&SKU=BD301079

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.