Bildirim
PS3 FIFA 09-HIZLI KOSMA-YARDIM LUTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Topu öne atarak depar atabilirsin.
Sağ analogu gittiğin yere dogru kaydır, depar atar. Ama hızlı koşmak değildir bu, sadece topu öne atıp depar atar. -
Topu one atip deniyorum ama rakiplerin yaptigi kesinlikle farkli birsey. Deli olacagim. Kesinlikle farkli bir tus kombinasyonu ile yapiliyor. Insallah biri yardimci olur. -
Bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu? Yardim lutfen!!! -
quote:
Orjinalden alıntı: emreozp
Bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu? Yardim lutfen!!!
unranked maçlar oynuyorsan belki editlenmiş oyuncular vardır ama onun dışında " daha hızlı koşma tuşu" yok. en fazla önüne açarak depar attığın zaman topsuz koşu daha fazla olduğu için normalden biraz daha hızlı gidersin o kadar.
hem zaten asıl zevk mümkün mertebe az koşarak oynamakta. -
test -
benim explorer sanırım bozuldu -
Cok tesekkurler. Sanirim olay bundan ibaret. Dediginiz gibi onemli olan kosmak degil ama ben kosanlari yakalayamiyordum :)
quote:
Orjinalden alıntı: hinolma
quote:
Orjinalden alıntı: emreozp
Bu konu hakkinda bilgisi olan yok mu? Yardim lutfen!!!
unranked maçlar oynuyorsan belki editlenmiş oyuncular vardır ama onun dışında " daha hızlı koşma tuşu" yok. en fazla önüne açarak depar attığın zaman topsuz koşu daha fazla olduğu için normalden biraz daha hızlı gidersin o kadar.
hem zaten asıl zevk mümkün mertebe az koşarak oynamakta.
-
quote:
Cok tesekkurler. Sanirim olay bundan ibaret. Dediginiz gibi onemli olan kosmak degil ama ben kosanlari yakalayamiyordum :)
rica ederim. psn im FenerIST ekleyip locker kısmından fenerbahce4 adlı custom taktiğimi indirirsen işine yarayabilir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X