Şimdi Ara

[PS3] ♦ Fc Turk Power ♦ FİFA 2012 [Her Bölgeye Alım Var!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.682
Cevap
1
Favori
27.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: javiflores

beyler süpersiniz... takım olmak bu işte. burak kardeşimizi tebrik ediyorum.

en son attıgı vole golunu kaydettim. yarın linkini koyarım buraya.

yarın gorusmek uzere.

Evet burak son maçta attığı 4 golle ipten aldı bizi.Çok güzel maç çıkardı Bu arada fırat kardeşimizde aramıza yeni katılmasına rağmen performansı gayet iyidi.
  • Dün akşam güzeldi evet, mevkime biraz daha alışınca daha iyi olur heralde. Herşeyden önce keyifli maçlar yaptık. Teşekkürler herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALP3R3

Dün akşam güzeldi evet, mevkime biraz daha alışınca daha iyi olur heralde. Herşeyden önce keyifli maçlar yaptık. Teşekkürler herkese...

bence oldukça iyiydin alper. herşeyden önemlisi bireysel oynamıyorsun pas yapmaya çalışıyorsun. oyuncun geliştikçe takıma alıştıkça çok daha iyi olursun. dün gece oldukça güzeldi. oyunun pro modu beni baya sardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeThaLeRRor

quote:

Dün akşam güzeldi evet, mevkime biraz daha alışınca daha iyi olur heralde. Herşeyden önce keyifli maçlar yaptık. Teşekkürler herkese...

bence oldukça iyiydin alper. herşeyden önemlisi bireysel oynamıyorsun pas yapmaya çalışıyorsun. oyuncun geliştikçe takıma alıştıkça çok daha iyi olursun. dün gece oldukça güzeldi. oyunun pro modu beni baya sardı

pro çok keyifli gerçekten, takım iyi anlaşınca özellikle inanılmaz...

evet cdm için görev yapmam lazım, normalde "cam - 86" pro ama cdm'ye geçince 77'ye düştü...

neyse boş bir zamanımda tackling falan kasarım ;)

• Beyler, akşam aynı saatte aynı yerde buluşmak ümidiyle diyerek söze başlıyorum.

Dün akşam Burak kardeşimizin attığı galibiyet golümüzün linki: http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/99828106

Dün akşamki oyunumuz ile ilgili kısa bir özet:

- Arkadaşlar katılım yüksek olduğu zaman gerçekten daha zevkli bir hal alıyor oyun.
    - Dün 8 kişiydik, pas almak ve pas atmak gerçekten daha kolay oluyor. CPU'nun adamları hantal olduğu için any oynayan arkadaş topu çıkarmakta ve pas atmakta zorlanıyor. Bu sebepten dolayı mümkün olduğunca katılmaya özen gösterelim.
    - Atak yaparken biraz daha basit oynamayı öğrenmeliyiz. Topu çok fazla ayakta tutmadan kısa ve etkin paslarla sonuca gitmek daha kolay görünüyor gibi.
    - Oyun mekanikleri gerçek futbola yakın ancak tam örtüşmediği için düşündüğümüzü sahaya yansıtamıyoruz, kontrataktan golü kalemizde görüyoruz. Bunun için bir üst maddede belirttiğim taktiği uygulamamız gerekiyor.

Şimdilik bu kadar, bir zafer akşamını daha iple çekiyorum.

Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi javiflores -- 25 Ekim 2011; 16:32:20 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omsima -- 25 Ekim 2011; 16:48:38 >
  • oyunda kendi kullandığımız duran toplar tam bir kabus. kaleci degajı, ofsayt atışı, faul atışı hatta taç atışı sözün kısası kullandığımız bütün duran toplar kendi kalemizde tehlike oluyor. uzun dikiorsun adam karşılıyor pat kontraya yakalanıyorsun. korner kullanıyoruz bütün takım ileride. eğerki şut çekmeyi başaramazsak adamlar hemen kontrada yakalıyorlar. taktik kısmından kornerde kimler ileride kimler geride ayarlanabiliyorsa buna müdahele edin arkadaslar.

akşam biraz gecikebilirim. geldigimde devam ediyor olursanız katılırım aranıza
  • Yeni klubümüz hayırlı olsun,defansa 1-2 takviyeyle takım çok daha iyiye gidecektir öyle tahmin ediyorum.Dün de çok iyi oynadık katılım yüksek olunca çok daha zevkli maçlar oluyor.Bence en büyük sıkıntımız ilerde gereksiz top kayıpları,eğer sahaya iyi yayılırsak bu kayıpların da önüne geçmiş oluruz.Yeni katılan arkadaşlar da hoşgeldiler,zaten Fırat ı önceden biliyordum çok iyi oynar alper de alışacak inşallah iyiyiz maşallahAkşama görüşmek üzere
  • quote:

oyunda kendi kullandığımız duran toplar tam bir kabus. kaleci degajı, ofsayt atışı, faul atışı hatta taç atışı sözün kısası kullandığımız bütün duran toplar kendi kalemizde tehlike oluyor. uzun dikiorsun adam karşılıyor pat kontraya yakalanıyorsun. korner kullanıyoruz bütün takım ileride. eğerki şut çekmeyi başaramazsak adamlar hemen kontrada yakalıyorlar. taktik kısmından kornerde kimler ileride kimler geride ayarlanabiliyorsa buna müdahele edin arkadaslar.

akşam biraz gecikebilirim. geldigimde devam ediyor olursanız katılırım aranıza

Kaleci atışlarında dikkatli olmak lazım haklısın. Serbest atışlar ve kornerler için de set pieces kullanabiliriz aslında.

• beyler klupte kimse yok gelin hadi bu arada psn değiştirdim psn:AlperUK ekleyin reox davet yolla klup için
  • Beyler kusura bakmayın elektrikler gitti daha yeni geldi.
  • günaydın beyler. son maç düştüm skor ne oldu bilmiyorum. cpu cok agır ya önümdeki adama pas veremiyorum. kalabalıklassak cok güzel olacak. ne kadar az yapay zeka olursa okadar iyi
  • quote:

günaydın beyler. son maç düştüm skor ne oldu bilmiyorum. cpu cok agır ya önümdeki adama pas veremiyorum. kalabalıklassak cok güzel olacak. ne kadar az yapay zeka olursa okadar iyi

Son maçı 2-1 kazandık, kral Hakan jeneriklik bir gol attı.

aslında az kişi olduğumuzda (4 ve altı) any kullanmamak lazım. Birincisi, defansta neredeyse sıfır hatayla oynuyorlar, ikincisi az kişi varken any oynamak işkence. Defans, ortasaha ve forvet üçlüsünü yönetmek zor oluyor.
  • Katılılıyorum. sadece dikkat etmemiz gereken gereksiz yere "any"den pas istememek. kanatlar ve ortasaha müsait pozisyona geçince isterse kesin isabetli pas veriyor zaten "any". forvettekilerde boş kaldıklarında isterse problem olmaz bence. Bir de az kişi olduğumuzda birisi dediğin gibi any ile cebelleşeceğine tek başına kendi prosu ile ortasahada veya forvette daha çok katkı sağlar.
  • söylediklerinize katılmamak imkansız. ama bazen alışkanlık ile çok "x"e basıyorum alakasız yerlerde pas istiyorum. az kişi oldugumuzda any kullanmayalım bencede
  • imza nasıl olmuş
  • quote:

imza nasıl olmuş

ooo şekil durmuş
  • arkadaşlar bu konuda birz bilgi verebilirmisiniz icanfootball tarzımı bu ? Oyunda hangi menüde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JouLex

arkadaşlar bu konuda birz bilgi verebilirmisiniz icanfootball tarzımı bu ? Oyunda hangi menüde ?

maç süresince 11 kişilik takımda tek bir oyuncuyu kontrol ediyorsun. edit playerden oluşturdugun oyuncuyu maçlar yaptıkça geliştiriyorsun. virtua pro menüsü olması lazım galiba. hatırlayamadım şimdi
  • quote:

quote:

imza nasıl olmuş

ooo şekil durmuş

iş yerinde sıkıntıdan bunla uğraştım :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.