Şimdi Ara

PS3> FAT-SLIM-SUPER SLIM Farkları?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bunların aralarındaki fark ne hepsi aynı işlemciye falan mı sahip farklılıkları neler bunların ?

• görüntü dışında hiçbir fark yok. sadece ilk çıkan fat kasa ps3 ler (40 ve 60 gb olanları) ps2 oyunlarını destekliyor. slim olanlar da ps2 oyunlarını oynamak için psn üzerinden indirmeniz lazım. orjinal ps2 oyununuz da olsa slimlerde oynayamazsınız. tek farkı bu.
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Ben süper slim kasa ps3 sahibiyim psnden aldığım ps2 oyunlarını daha önceki fat320ps3 makinamda oynuyordum şu an ki makinamda da oynuyorum, ayrıca konuya dönücek olursak arasındaki farklardan bildiğimi yazıyım slim kasada oyunu kendin takıp çıkarırsın, fat kasada otomatik olarak takılır. Güç sistemlerinde de farklılık vardı ama onu tam hatırlıyamadım şu an sistem zaten aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inferioress -- 18 Ocak 2014; 14:29:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha az elektrik harcıyor slim modeller.
  • Güç tüketimi-ısı farkı var. GPU-CPU üretim teknolojileri şu şekilde:

Fat: 90-90nm, 90-65nm ve 65-65nm modeller
    Slim: 65-45nm ve 40-45nm modeller
    Super Slim: 40-45nm

Ancak sıcaklık çok değişmiyor, zira güç tüketimi-ısıyı kıstıkça, genelde soğutma blokları ve fanları da küçültüyorlar 3000 serisi Slim'ler hayli gürültülü mesela (PS4'ten baya gürültülü).

Diski oto alma, Slim'de de var. Sadece Super Slim'de elle koyuyorsun.

Bunun dışında, HDD kapasitesi, dokunmatik tuş, USB sayısı, kart okuyucu(ilk Fat'lerde) ses bitstream(Slim'den itibaren), Tv kumandasıyla kontrol(Slim'den itibaren) gibi farklar oluyor.

PS2 oynatmanın önemi kalmadı, çünkü önemli PS2 oyunlarının hepsi HD@60 FPS olarak PS3'e çıkarıldı.

Önemsiz olanlar da, sub-HD olarak PSN'de bulunabiliyor. Killzone 1 mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 18 Ocak 2014; 16:56:06 >

• peki bunların hepsi kırılabiliyor mu ? 720p mi maksimum kalite?
  • O konuda, date code'ları araştırın. Kurallara aykırı olduğu için, fazla değinmeyelim.

Max kalite 720p. Sadece, grafiği yüksek olmayan birkaç oyun 1080p. Super Stardust HD, God of War Collection Vol2, Wipeout HD gibi. Bir de GT5, 1280x1080 gibi garip bir çözünürlükteydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık CFW li PS3 Slim
    11 yıl önce açıldı
    Alınık PS3 Super Slim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.