Şimdi Ara

Ps3 Eyecam Ve Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle arkadaşlar psn gelince oyunları online olarak arkadaşlarımla sohbet ederek oynamak istiyorum bu mümkünmüdür ve mümkünse her oyun destekler mi ? Birde eyecamin sanırsam mic. özelliği varmış bu özellik ile bunu yapabilirmiyim ya da ille bluetooth kulaklık mı almam lazım eğer bluetooth kulaklık almak gerekliyse sony'nin ürettiği ürün olan Headset mi olmalı ya da piyasadaki tüm markaların kulaklıkları destekler mi bunu.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

Merhaba öncelikle arkadaşlar psn gelince oyunları online olarak arkadaşlarımla sohbet ederek oynamak istiyorum bu mümkünmüdür ve mümkünse her oyun destekler mi ? Birde eyecamin sanırsam mic. özelliği varmış bu özellik ile bunu yapabilirmiyim ya da ille bluetooth kulaklık mı almam lazım eğer bluetooth kulaklık almak gerekliyse sony'nin ürettiği ürün olan Headset mi olmalı ya da piyasadaki tüm markaların kulaklıkları destekler mi bunu.

eyecam kullanmadim cok bilgim yok yalniz mikrofonu oldugu dogru arkadasimda var bazen ondan girip konusuyor. sony headset aradim hicbiryerde bulamadim 100 tl onunfiyati onun yerine jabra bt2080 aldim cok net ses alip veriyor ve ufacik birsey cok hafif, ps3 her bluetooth kulakligi tanir markasi onemli degil.

• ps3 eyecam berbat bir şey . Bende var biliyorum ses tv her şey karışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burc_oker

quote:

Orijinalden alıntı: sallatoko

Merhaba öncelikle arkadaşlar psn gelince oyunları online olarak arkadaşlarımla sohbet ederek oynamak istiyorum bu mümkünmüdür ve mümkünse her oyun destekler mi ? Birde eyecamin sanırsam mic. özelliği varmış bu özellik ile bunu yapabilirmiyim ya da ille bluetooth kulaklık mı almam lazım eğer bluetooth kulaklık almak gerekliyse sony'nin ürettiği ürün olan Headset mi olmalı ya da piyasadaki tüm markaların kulaklıkları destekler mi bunu.

eyecam kullanmadim cok bilgim yok yalniz mikrofonu oldugu dogru arkadasimda var bazen ondan girip konusuyor. sony headset aradim hicbiryerde bulamadim 100 tl onunfiyati onun yerine jabra bt2080 aldim cok net ses alip veriyor ve ufacik birsey cok hafif, ps3 her bluetooth kulakligi tanir markasi onemli degil.

Tüm cevaplar için teşekkürler öncelikle. Şimdi ben kulaklığı aldım diyelim oyun sırasında birisiyle nasıl sohbet edebilcem biraz açıklarmısın nasıl yapılacağını.

• bluetooth kulaklik kullaniyorum ben. multiplayerda heryerde kullaniyorsun sanirim ? ben hep fps oynadigimdan fps nin vazgecilmezidir bu . ama ilginctir sony marka kulaklik kullandigim halde tanitmasi zor oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.