Bildirim
Ps3 Emu ile ilgili bir gelişmemi var ? Emulator Zone
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Çok zor o iş , işe yarayacağını sanmıyorum. -
ben deniyorum haber ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezio1990 -- 6 Temmuz 2013; 8:00:03 > -
Hala ps2 oyunlarının hepsini bile sağlıklı çalışıramıyorken ps3 çok çok zor . -
eskiden o site yok diyordu şimdi onu vermiş onun için sormuştum bende -
şimdilik 2d oyunlar oynatıyor diye biliyorum bir'de narutoyu 30 fps lerde falan oynatabiliyormuş. -
demekki çıkıcak :D saolun :P -
ps2 emulatorünede diyorlardı imkansız yok nasıl çalıştırsın diye en dandik bilgisayarımda 30-40 fps arası oynuyorum ps2 oyunlarımı
eminiim 5 yıl sonra stabil olarak çıkar -
var emucr bak -
arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama
youtube de god of war çalıştıran video var. Emulator kullanan/deneyen var mı acaba ?
şu emulator çıksa da last of us, mgs 4, gt5 oynayabilsek, yıllardır bekliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: halley yıldızı
youtube de god of war çalıştıran video var. Emulator kullanan/deneyen var mı acaba ?
şu emulator çıksa da last of us, mgs 4, gt5 oynayabilsek, yıllardır bekliyorum
200-300tlye ps3 bulabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
god of war 3ü bilmem ama god of war 1 ve 2nin ps2 versiyonunu pcde pcsx2 emulatör ile oynayıp bitirdim ortalama bi sistemde neredeyse hiç kasma olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Lion
quote:
200-300tlye ps3 bulabilirsiniz
hocam sıfır ps3 de alabilirim. Mevzu pc de oynamak. Ps3 almıyorum çünkü arşiv yapıyorum. Örneğin bir 10 yıl sonra ps3'ün çalışmama riski var. (yok lens bozuldu yok başka bir sorun) Oysa ki pc öyle mi ? Elimde senelerdir kullandığım pc ler var. İlk günkü gibi çalışıyor.
-
PC'n de bir 10 yıl sonra ölme ihtimali var. Anakartların da belirli bir ömrü var.
Ben Gamecube kullanıyorum mesela ilk günkü gibi çalışıyor alet Maşallah.
PS3 alıp koleksiyon yapmak daha hoş gözükecektir üstelik. PC'de Playstation oyunlarını oynamak,ne bileyim yakışır mı ya?
Sırf bozulur diye PS3 almamak ne. Alacağın her şey bozulacak bir gün -
@Doctor Strange hocam sende haklısın ama her zaman bir pc bulabilinir. Ama bir 10-15 yıl sonra ps3 bulamam muhtemelen.(elimdeki bozulursa) Ben biraz detaycıyım. Bir sürü psone ve ps2 oyununu emulatörle pc de oynayabiliyorum. O açıdan araştırıyorum ps3 emulatörünü. Yoksa hemen bugün sıfır ps3 alabilirim ama arşivciyim. sorun bende biliyorum ama pc den vazgeçemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X