Şimdi Ara

Ps3'e Şifre Nasıl Koyulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Ps3 şifre koymak istiyorum benden habersiz yenim'im cihazı kurcalayıp bozma ihtimali %1000 olduğundan şifreleyip oynamamasını sağlamam lazım.Uraştım ama yapamadım bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

PS3'e Şifre Koyma

PlayStation 3 (PS3) konsolunuza parola eklemek, yetkisiz erişimi önlemenin ve kişisel verilerinizi korumanın önemli bir yoludur. İşte PS3'ünüze nasıl şifre koyacağınız hakkında adım adım bir kılavuz:

1. Ayarlar Menüüne Erişin: PS3 ana ekranından, "Ayarlar" simgesini seçin.

2. Kullanıcı Ayarları'nı Seçin: "Ayarlar" menüsünde "Kullanıcı Ayarları" bölümünü seçin.

3. Giriş Ayarları'na Geçin: "Kullanıcı Ayarları" menüsünde "Giriş Ayarları" seçeneğini bulun.

4. Şifre Ayarla'yı Seçin: "Giriş Ayarları" menüsünde "Şifre Ayarla" seçeneğini seçin.

5. Şifre Girin: Yeni bir şifre girin ve ardından "Tamam" düğmesine basın.

6. Şifreyi Onaylayın: Ardından, şifreyi onaylamak için tekrar girin ve "Tamam" düğmesine basın.

7. Giriş Şifresi Etkinleştirildi: Şimdi, PS3 konsolunuza giriş yaptığınızda şifreyi girmeniz gerekecektir.

Oyunlara Şifre Koyma

PS3 konsolundaki oyunlara da benzer şekilde şifre koyabilirsiniz:

1. Oyunu Başlatın: Şifre eklemek istediğiniz oyunu başlatın.

2. Oyun Seçeneklerine Gidün: Oyun içinde "Seçenekler" veya "Ayarlar" menüsüne gidin.

3. Şifre Ayarları'nı Bulun: Menüde "Şifre Ayarları" veya "Ebeveyn Kontrolü" gibi bir seçenek arayın.

4. Şifre Oluşturun: Yeni bir şifre oluşturun ve ardından değişikliklerinizi kaydedin.

Bu adımları izleyerek PS3 konsolunuza ve oyunlarınıza güvenli şifreler ekleyebilir, verilerinizi koruyabilir ve yetkisiz erişimi engelleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bildiğim kadarıyla windowstaki gibi öyle şifre koyamıyorsun ama internet tarayıcısına falan konulabiliyor sanırım.
  • O zaman iş biraz yaş:) Kabloları saklıcaz artık napalım.Teşekkürler verdiğin bilgi için
  • Settings * Security Settings menüsü altında Parental Control bölümü var. Security Settings menüsü içerisinden 4 haneli bir şifre oluşturabilir ve Parental Control bölümündeki seviyeyi en düşüğe seçersen muhtemelen hiç bir oyunu oynayamazlar. Örnek olarak MW2 oyunu 9. seviyede iken futbol oyunları 3. veya 4. seviyede olabiliyor. Böylelikle oyun oynamalarına engel olunabilir. Onun dışında konsolun açılmasını engellemezsiniz. En güzeli gamepad i saklamak sanırım. :)
  • PS3 içinde değilde PSP kırıldığı için (CFW olayları) ek bir homebrew yazılımı ile PSP'nin açılışına şifre koyabiliyorduk.

Kısacası; bu tarz işlemler için PS3 üzerinde her türlü yazılımsal işlemi yapabilmek lazım. PSP'de olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rds

Settings * Security Settings menüsü altında Parental Control bölümü var. Security Settings menüsü içerisinden 4 haneli bir şifre oluşturabilir ve Parental Control bölümündeki seviyeyi en düşüğe seçersen muhtemelen hiç bir oyunu oynayamazlar. Örnek olarak MW2 oyunu 9. seviyede iken futbol oyunları 3. veya 4. seviyede olabiliyor. Böylelikle oyun oynamalarına engel olunabilir. Onun dışında konsolun açılmasını engellemezsiniz. En güzeli gamepad i saklamak sanırım. :)

Konu kapanabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.