Şimdi Ara

PS3'e Para Kaçtı. YARDIM!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bakırköyde khalkedon diye bir yer var arkadaşlar saolsun çok yardımcı oluyolar fiyatta uygun.
    siteleride ps3haber.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OoguzZ92 -- 5 Ocak 2012; 17:07:07 >
    psn adresim:dr-Ata
    Bursa Fen Lisesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Hocam elin yatkinsa kendin cok rahat halledebilirsin. Hem de aklinda soru isareti kalmaz acaba ne yapti bu adamlar makinama diye.

valla youtubdan baktım sökme videolarına da çok ıvırı zıvırı var. yarın arkadaşların dediği 1-2 yere sorup. oraya vereceğim bakalım.

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Fatih abi geçmiş olsun, umarım yarın ayarladığımız kz3 maçına katılabilirsin :)

saolasın egemen kardeşim. yarın makinayı götürcem yetişirse akşam gelirim. :)

Orijinalden alıntı: Isstanbul

quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Fatih abi geçmiş olsun, umarım yarın ayarladığımız kz3 maçına katılabilirsin :)

saolasın egemen kardeşim. yarın makinayı götürcem yetişirse akşam gelirim. :)

adamım baskı yap isterlerse 1 günde hallederler
  • Hocam youtube'den izleyerek içini açabilirsin kendin ve korkucak bi durum yok aleti lego gibi yapmışlar çok basit açılıp kapatılabiliyor ama videoları izleyerek yap ben temizlemek amaçlı kendim açmıştım 2 vida fire vererek topladım makine taş gibi maaşallah.

bakırköyde khalkedon diye bir yer var. 20 TL ücret karşılığında 30 dk. sürede çözdüler.

İçinden 2 adet 25 kuruş. 4 adet 10 kuruş çıktı. :)
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.