Şimdi Ara

PS3 donuyor bi yardım edin !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi makine internete girince donup kalıyor... Mesela bsc nin sitesine giriyorum 1-2 dakika sonra donup kalıyor.... Başka bir sitede yine böyle sizce neden olabilir ps storede falan yapmıyo bunu oyunlarda da 1 kere olmuştu bir daha olmadı genelde nette oyunlarda bir sorun yok şuan birde yeni makine 3-4 ay önce almıştım ne olabilir bir fikri olan var mı...? (Birde bu ps3 te seçme tuşu O neden X değil benim gördüğüm her ps3 te X seçme tuşu bu nedendir acaba)

Sağolun şimdiden cevaplar için

• Arkadaşlar hiç kimsenin bir bilgisi yok mu ya kimsenin başına gelmedi mi?
  • Ps3 Un o secme tuşunun x yerine o olmasi japon yada cin yazilimi kullandiğina işaretir Herhangi bi Guncelleme nin ardindan duzelir Gene olmassa nasil donuyo Herhangibir
    Hata mesaji veriyormu Versiyonun ne Kopya yazilimi kulaniyormusun Model NE bide uretim tarihini artarsan nerden aldiğinla Bunlari Belirt Yardimci olayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beful -- 10 Eylül 2013; 18:24:30 >
  • Arkadaşım öncelikle cevap için saol... Soruna gelince:

1-Hata mesajı yok donup kalıyo kapatım açıyorum bende
    2-Yazılımım orjinal süper slim modeli
    3-Gold dan aldım 19 mayısta indirimdeydi
    4-Sürüm 4.46
    5-Üretim tarihini bilmiyorum

Birde dediğim gibi oyunlarda değil internete girince yapıyo da. Nasıl japon yazılımı ben bunu golddan aldım neden japon olsun ki burdan alan herkeste x seçme o geri ama anlamadım bu işi...
  • Normalde x Olmasi lağzim dediğimgibi Sadece japon ve cin versiyonlarda o tuşu kullaniliyo Makinaya jailbreak Costomfrimware gibi bi program atirdinmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beful

Normalde x Olmasi lağzim dediğimgibi Sadece japon ve cin versiyonlarda o tuşu kullaniliyo Makinaya jailbreak Costomfrimware gibi bi program atirdinmi ?

yok dediğim gibi kırdırmadım hiç aldığımdan beri orjinal yeni sayılır zaten
  • hmm Servise Gotur ama kendi gold dakine Bakarlar Hemen cozulecek birşeyse Cozerler Ama Hocam napcan ps3 ten net i :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 'üm bozuldu yardım edin :(
    9 yıl önce açıldı
    Yeni bir oyun bulmama yardım et
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.