Şimdi Ara

(PS3) DH PRO KULÜPLER LİGİ - Fikstür belirlendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
0
Favori
4.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Abi ne garip insanlar var ya..isterse gol attıktan sonra orta parmak işareti yapsınlar hiç umrumda olmaz. top çevirmede saçma.. alamıyorsan ne yapalım yani..bence tek sorun chatte olan sataşmalar.
    Keşke herkes benim gibi olsa 1 kural bile olmazdı
  • Beyler çoğunluğun fikrine uyan bir karar alındı.
    Yukarıdaki maddeler tabii ki futbolun içinde olan şeyler. Zira ben kendi fikrimi belirtirken hepsine OK dedim. Futbol dışı birşey değil nihayetinde hiç biri.

    Son maddenin etikliği tartışılır. Evet bazılarımız birbirimizi tanıyoruz. Ben gidip beraber oyun oynadığım,pro club oynadığım eski taklım arkadaşlarıma top çevirmek istemem. ama tanımadığım biri olsa belki galip gelmek için top çeviririm. Burada da diğer kıstaslar ortaya çıkıyor. Ben top çevirip yenmeyi düşündüğümde birisi çıkıp 'alt tarafı oyun oynuyoruz' der ve ben buna kızmam , fikre saygı duyarım. Kimi takım çıkar , burada şampiyon olmayı önemser o da top çevirir, galibiyete oynar , 1-0 öndeyken 88'de kırmızı kart görür,sarı kart görür ha bire faul yapıp oyunu soğutur ona da kızmam. onun oyuna bakış açısı budur ona saygı duyarım.

    Yukarıda da bahsettiğim üzere çoğunluğun istediği bir yapı varsa ben de ona uyarım. Diğer takımlardan da bunu beklerim.
    Eğer birbirimize hoşgörülü olamayacaksak , alttan alamayacaksak bazı şeyleri zaten bu turnuva 3.haftada iptal olur. Takımdaki büyükler küçüklerini uyaracak, herkes sinirlerine hakim olacak ve özür dilemesini bilecek. ancak böyle orta yol olur.

    Eric "the king" Cantona arkadaşımın dediği bazı şeylere de katılıyorum, Yimah'ın bazı söylediklerine de katılıyorum.
    Ben burada yeni arkadaşlar tanımayı isterim. Neden tanımayayım ki ? Hatta İstanbul'da olanlar varsa turnuva öncesi toplanmaktan da mutluluk duyarım. Hep beraber bir araya gelip makarasını da yaparız , üzerinde de konuşuruz vs..

    Turnuvaya katılırken her takımı düşman gibi değil, dostane bir rakip gibi görelim. Bu tür tartışma benzeri konulardan kaçınalım lütfen.

    10-15 Ekim civarına kadar yeni takım kurulur katılır diye bekleyelim, sonrasında fikstürü çekelim arkadaşlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BéTo

    Abi ne garip insanlar var ya..isterse gol attıktan sonra orta parmak işareti yapsınlar hiç umrumda olmaz. top çevirmede saçma.. alamıyorsan ne yapalım yani..bence tek sorun chatte olan sataşmalar.
    Keşke herkes benim gibi olsa 1 kural bile olmazdı
    Silindi.

    Zalanın kararı üzerine yorum yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 18 Eylül 2012; 1:51:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlangıç tarihi iyi. Boost olayıda olmadığı için baya zaman ayırmak gerek iş,güç anca. Sevinç muabbeti devam ediyor gördüğüm kadarıyla bu algı ve niyet meselesi,oyun olduğunu unutma meselesi,eğlenceyi hırsa çevirip kontrolü kaybetme meselesi bence. Herşeye kötü bakan,herşeyde kötü bir mana arayan zaten sevinç olmasada bi yerden sorun çıkarır kaçınılmaz yani. Ben H2H'de son dk attığım golde sus yapıyorum hoşuma gidiyor gerçektede bu yapılıyor hele ki galibiyet getiren bi gol ise bence süper bi sevinç bunu rakibe yönelik bir hareket olarak yapmıyorum gerçek maçlarda ki sahneleri oyunda yapmak hoşuma gittiği için yapıyorum. Neymar'ı oyunda da Neymar gibi yönetmeye çalışmakla aynı şey. İsterseniz yasaklayın bazı sevinçleri sorun çıkarmaya meğelli adam yine başka bi şeyden çıkaracıktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 18 Eylül 2012; 6:10:40 >
  • Tarih iyi olmus gercekten. Peki oyunculardan biri kamerayla kayit yapsa mac ardindan youtube'a yuklese nasil olur? Asistleri, haftanin golunu, haftanin pasorunu, haftanin mudehalesini, kirmizi-sari kartlari rahat takip edebiliriz. Hata tecrubeli ve buyuk isimlerden (Ekrem abi, Alaz abi, gokhan abi) gibi bir kurul olusturup sert mudehalelere maksimum 3 mac olacak sekilde cezalar verilebilir. Veya her kulubun baskanlariyla da olusturulabilir bu kulup. Bunlar benim fikirlerim (:

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Başlangıç tarihi iyi. Boost olayıda olmadığı için baya zaman ayırmak gerek iş,güç anca. Sevinç muabbeti devam ediyor gördüğüm kadarıyla bu algı ve niyet meselesi,oyun olduğunu unutma meselesi,eğlenceyi hırsa çevirip kontrolü kaybetme meselesi bence. Herşeye kötü bakan,herşeyde kötü bir mana arayan zaten sevinç olmasada bi yerden sorun çıkarır kaçınılmaz yani. Ben H2H'de son dk attığım golde sus yapıyorum hoşuma gidiyor gerçektede bu yapılıyor hele ki galibiyet getiren bi gol ise bence süper bi sevinç bunu rakibe yönelik bir hareket olarak yapmıyorum gerçek maçlarda ki sahneleri oyunda yapmak hoşuma gittiği için yapıyorum. Neymar'ı oyunda da Neymar gibi yönetmeye çalışmakla aynı şey. İsterseniz yasaklayın bazı sevinçleri sorun çıkarmaya meğelli adam yine başka bi şeyden çıkaracıktır.

    Evet asıl mesele bu bence de...

    Gol sevincine sınırlama, son adamı düşürmeye sınırlama, son dakikalarda korner direğinde top saklama sınırlaması. Bunlar senin de dediğin gibi provokatörlerin önünü kesmeyecektir. O yüzden sınırlamalar bana da manasız geliyor. Yapacak olan her türlü yapar.

    (einstein'ın dili de bundan bahsetmiş)

    O yüzden Zala'nın bu gibi durumlarda TFF başkanı gibi kulüp başkanlarıyla veya tüm kaptanlarla bir toplantı yaparak ortak bir karar alıp o oyuncuya maç cezası verebilmesi hatta gerekirse turnuvadan ihraç edebilmesi, gibi bir yaptırım gücü olması belki daha etkili olur. Atıyorum: kasten sert oynayana 1 maç, sürekli konuşarak tatsızlık çıkarana 1 maç, chatten ve forumdan tahrik edici, tansiyonu yükseltici yorumlar yazana 2 maç, küfür edene 3 maç, vs. vs. ne istiyorsanız ekleyin. toplamda 5 maçlık ceza yiyen de turnuvadan ihraç edilsin. Mesela...




  • Beyler o zaman trafik kuralları kaldırılsın nasılsa uymayan adam koysan da koymasan da , değiştirsen de uymuyor?

    Pire için yorgan yakmaya gerek var mı? Belli başlı kurallarla sorun çıkartan oyuncu/takıma yaptırım uygulamak varken komple turnuvayı bitirebilecek bir karar almaya gerek var mı?

    Ekonun dediği gibi maçta iş farklılaşıyor. Maç psikolojisi farklı oluyor. Ayrıca lig 7 kişiyle oynanmıyor. Takımların hücum hatlarını doldurduklarını düşünerekten şöyle bir hesap yapacağım;

    7 takım x en az 6 kişi = 40 küsür kişi. Bu kadar adamdan sağduyulu olmasını, herşeye olumlu bakmasını , hiçbirşeyi üzerine alınmamasını bekleyemezsin. Ama temel birkaç kurala uymasını bekleyebilirsin. Çünkü uymak zorunda, uymazsa sonuç turnuvaya alınmama olabilir.
  • Dostum hayati bir mesele olan trafik kuralları ile altı üstü bir oyundaki sevinç aynı şey değil ama sanada katılıyorum sevinçten sorun çıkıcak bunada adım gibi eminim ayrıca "sorun olmaz" demiş herkez fakat daha önceki turnuvada sevinç kavgası çıkmıştı ve bu kavgayı yapanlarıda hatırlıyorum isim vermiyeceğim herkez kendini biliyor sonuçta. Takım kaptanları kendi takım arkadaşları ile konuşsun sorsun o zaman " Sevinçten dolayı kontrolden çıkıp küfür edebilcek,olay çıkartabilcek biri varmı" diye rahatsız olanlara yapmayalım çünkü gerçekten uğraşılmicak saçma,boş bir iş sonra büyücek falanda filan. Sorun abi takımdaki herkeze, rahatsız olucak varsa söylesin "biz kaldıramıyoruz, bize yapmayın" desin bilelim. Birde oyuncunun kendiliğinden yaptığı hareketler var hiç bir tuşa basmasan bile kendi el kol hareket bişeyler yapıyor en son Valla merakla bekliyorum ligi bakalım neler olucak




  • Hocam o örneği fazla ciddiye almayın çünkü örnek olsun diye söyledim.

    Dediğiniz gibi kulüpler oyuncularıyla bir konuşma yapmalı sorun çıkabilecek durumları paylaşmalı ve alınabiliyorsa önlem alınmalı. İş işten geçtikten sonra önlem alınacak bir turnuva kalmayabilir. Benim günlerdir söylediğim şey gol sevinci olayı değil, genel olarak sorun çıkabilecek şeylere önlem sadece. Ama benim anlatmak istediğim ısrarla gol sevincine çekildi. Kulüp olarak temiz bir turnuva istiyoruz. Buradan alınacak bir derece burada kalacak. Asıl önemli olan Avrupa/Dünya Arenası. Burasını sadece kulüpler ve oyuncular arası ilişkileri artıracak bir yer olarak görüyorum. Antin-kuntin bir sebepten turnuvanın kapanmasını istemiyorum sadece.




  • Düzeltme sebebi: yımahın son mesajını okumam

    Biz de koyulan kuralın caydırıcı olması gerektiğini ve uygulanabilir olmasını savunuyoruz senin gibi, aslında başından beri aynı şeyi savunuyoruz.

    Gol sevincini engellersin, adam chatten "ne yazdım, ne taktım, susun la" diye mesaj atar. Son adamı düşürmek yok dersin, kimi görse indirir top oynatmaz sana. Korner direğinde top saklamak yok dersin, göstermelik ataklarla topu tutar, sıkışınca diker ileri yine vakit öldürür. Mesele bunlara kural koymak değil bana göre; huzur bozan, düzen bozan, ahlak, etik bilmeyen, saygısız oyuncu olursa; o oyuncuları kulüp kaptanları ile Zala ya da Zala'nın kendi istediği kişilerden oluşturduğu bir kurul, oylama ile cezalandırır. Yaptığı davranışa göre 1-3 maç arası ceza verilebilir, gerekirse ihraç edilir dedik. Turnuvanın sağlıklı yürümesi için böyle genel bir yaptırım sistemi belirlemek daha mantıklı diye savunduk. Nedense böyle bir sistem daha mantıklı geliyor. Yoksa kuralsız bir ortam tabi ki organize edilemez.

    Ayrıca eski turnuvalardaki sıkıntıların yaşanmayacağını düşünüyorum hala. En azından kendi takımıma ve burada tanıdığım diğer arkadaşlara kefilim. Önce beni ihraç edin öyle bir şey olursa

    Ben de heyecanla bekliyorum turnuvayı, kimler böyle tedirgin edecek kadar agresifmiş merak ettim. Başlasın da görelim bi muhabbetleri

    Daha ilk maçta benim pro kendi kendine gol sevinciyle çıldırtıyomuş. PS3'ü bir daha açmam artık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 18 Eylül 2012; 15:20:50 >




  • Senin neyi savunduğun belli değil hocam. Olayı hala gol sevincine çekiyorsun. Örnek verdiğimize pişman ediyorsun. Selçuk'a size nasıl koyduk dersem Selçuk amacımı bilir ona göre cevap verir ama bir başkası anlayamaz ve sert çıkar diye de örnek vermiştim. Ama üste çıkmak için hala olayı gol sevincine çekmektesiniz.

    Benim attığım mesajlarda hala gol sevincine bir önlem alalım dediğimi zannediyorsunuz. Komple gol sevinçleri yasaklansın diye uğraşıyorum değil mi?

    Düzeltme : Eric the king Cantona düzelttiği için. Aynı şeyi savunuyoruz evet ama siz farklı yoldan ben farklı yoldan savunuyoruz. Ben belli kurallar olmalı diyorum siz farklı düşünüp gol sevinci yasaklansın diye uğraştığımı zannediyorsunuz. Kaç gündür anlatmak istediğim bu hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yımah -- 18 Eylül 2012; 15:27:54 >




  • Oyun çıkmadı daha kavgalar basladi

    1 mac yapalım durun daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hataylı ortada bir kavga yok. Sen kavga görmemişsin.

    Yanlış anlaşıldım mı diyelim yoksa başka birşey mi diyelim bilmiyorum ama kavga yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Hataylı ortada bir kavga yok. Sen kavga görmemişsin.

    Yanlış anlaşıldım mı diyelim yoksa başka birşey mi diyelim bilmiyorum ama kavga yok.

    Forum beni hatayli sanacak he

    Ergenlikte alınmış bir Psn bütün arkadaslar burda şimdi başka Psn de açamıyorum

    Ama yeni acıcam ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nick işlemlerinden misal thechaplin19 olarak değiştirebilirsin yeni almana gerek yok gurur... :)
  • Konuyu tam okumadım ama altuğ abi nin yazdıklarına biraz göz gezdirdim.. Arkadaşlar top çevirme olayı eğer mevzu bahis olduysa yapmayın etmeyin lütfen yahu elbette galip olan takım skora oynayıp top çevirecektir bu onun hakkı.. Evet keyif almak önemli bir unsur ama madem rekabetin yer aldığı bir ortam var kazanmakta bu işin tuzu biberi bu sebepten oyun sistemini falan tartışmayı doğru bulmuyorum.. Madem burda bir lig yapılacak hatta puanlama sistemi falan olacak bir takımın beraberliğe oynamak istemesi onun en doğal hakkıdır, bunu tartışmak yersiz.. Herkesin başarı stratejisi farklı kimi top çevirir kimi 3ü 5i kovalar.. sevinci falanda takmayın bu kadar yahu kim nasıl sevinirse sevinsin..Bu arada forumdaki bütün takımlara başarılar umarım rekabetin keyif yaratacağı bir lig olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksenophanes -- 18 Eylül 2012; 15:59:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Senin neyi savunduğun belli değil hocam. Olayı hala gol sevincine çekiyorsun. Örnek verdiğimize pişman ediyorsun. Selçuk'a size nasıl koyduk dersem Selçuk amacımı bilir ona göre cevap verir ama bir başkası anlayamaz ve sert çıkar diye de örnek vermiştim. Ama üste çıkmak için hala olayı gol sevincine çekmektesiniz.

    Benim attığım mesajlarda hala gol sevincine bir önlem alalım dediğimi zannediyorsunuz. Komple gol sevinçleri yasaklansın diye uğraşıyorum değil mi?

    Düzeltme : Eric the king Cantona düzelttiği için. Aynı şeyi savunuyoruz evet ama siz farklı yoldan ben farklı yoldan savunuyoruz. Ben belli kurallar olmalı diyorum siz farklı düşünüp gol sevinci yasaklansın diye uğraştığımı zannediyorsunuz. Kaç gündür anlatmak istediğim bu hocam.
    Edit: Düzeltmek uzun sürecek diye sildim.

    Aynı şeyleri yazıp duruyoruz zaten

    Sonuç olarak kurallar mutlaka olmalı, nasıl olacağının kararını Başkan Zala versin,

    1- Belli başlı kurallar ve sınırlamalar mı?

    2- Sınırlama olmadan etik kurulu oluşturup ortak bir ceza belirlemek mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALP 3R -- 18 Eylül 2012; 16:09:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16


    quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Hataylı ortada bir kavga yok. Sen kavga görmemişsin.

    Yanlış anlaşıldım mı diyelim yoksa başka birşey mi diyelim bilmiyorum ama kavga yok.

    Forum beni hatayli sanacak he

    Ergenlikte alınmış bir Psn bütün arkadaslar burda şimdi başka Psn de açamıyorum

    Ama yeni acıcam ya

    Bu ergenlik başa bela ... *

    *Şimdi ne diye hitap etsem bulamadım. Bursalı mı desem.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eric "the King" Cantona


    Mesajı editledim, tekrar göz atmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    quote:

    Orijinalden alıntı: thecaliph16


    quote:

    Orijinalden alıntı: yımah

    Hataylı ortada bir kavga yok. Sen kavga görmemişsin.

    Yanlış anlaşıldım mı diyelim yoksa başka birşey mi diyelim bilmiyorum ama kavga yok.

    Forum beni hatayli sanacak he

    Ergenlikte alınmış bir Psn bütün arkadaslar burda şimdi başka Psn de açamıyorum

    Ama yeni acıcam ya

    Bu ergenlik başa bela ... *

    *Şimdi ne diye hitap etsem bulamadım. Bursalı mı desem.

    Ayıp olur dersen

    Bir Bjk taraftarı olarak Bursa ve Ankkaragucu karşıtıyimdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.