Şimdi Ara

PS3 deki sorunlar gözümü korkutuyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kenyack

quote:

Orijinalden alıntı: ParacelciuS
    Yani diyeceğim odur ki, "TAŞ gibi cihaz" Yapanlara helal olsun.

Bence senin oğluna da helal olsun

Eh evlat sevgisi bu, kızmaya kıyamazsın ki.
  • PS3 slim al onlarda Sarı Işık hatası yok sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

quote:

quote:

Ben bu olaylardan sonra şunu öğrendim. Elekronik cihazlarda mutlaka tuş kilidi, driver kilidi vs. olmalı. Mesela o BD sürücüsü çok korumasız, kilitli kapağı falan olmalı :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SethValore

quote:

quote:

Ben bu olaylardan sonra şunu öğrendim. Elekronik cihazlarda mutlaka tuş kilidi, driver kilidi vs. olmalı. Mesela o BD sürücüsü çok korumasız, kilitli kapağı falan olmalı :)

Aslında fırınlarda var ya, bir süre basılı tutunca kilit tuşuna, fırın komple kilitleniyor. Böylece çocuklar oynayıp evi, apartmanı yada mahalleyi yakamıyor. Benzer bir tuş yapılabilir elektronik cihazlara da.

• Xbox varken PS3 almak da doğru olur mu yaw.. Yeni de aldım. Satmaya da kıyamam. Biraz keyfini sürüp 3k görünce ps3 almak daha mantıklı sanki. Tabi PS4 çıkmazsa :))
  • hayırlı olsun.bende de xbox vardı ps3 aldım.çünkü ps3 kendine özgü güzel oyunlar var hemde ucuz oyunları oynamak için aldım.ama xbox dan vazgeçmem xbox live tadını alan bırakamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetius -- 2 Mart 2010; 21:21:32 >
  • Arkadaşlar sistem böyle.. Xbox çok havasız kalır mı? Arkaya fan takmak ne derece yarar sağlar?

Popcorn ve sol taraftaki HTPC sadece kullanılacağı zaman açılıyor.. Onun haricinde sürekli çalışan sadece receiver var.. Ne dersiniz? Xbox için fan aliyim mi?

Bu arada aşağıdaki resmi görebiliyorsunuz değil mi?

PS3 deki sorunlar gözümü korkutuyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorassa -- 2 Mart 2010; 19:27:44 >
  • o receiver XBOX'ı cayır cayır yakar bence! XBOX'ı diğer elektroniklerden uzakta dikey pozisyonda kullanmak daha mantıklı
    quote:

Orijinalden alıntı: bilketay

Arkadaşlar sistem böyle.. Xbox çok havasız kalır mı? Arkaya fan takmak ne derece yarar sağlar?

Popcorn ve sol taraftaki HTPC sadece kullanılacağı zaman açılıyor.. Onun haricinde sürekli çalışan sadece receiver var.. Ne dersiniz? Xbox için fan aliyim mi?

• değiştir hemen cihaz çabuk ısınır...Üstüne herhangi bir elektronik eşya koyma açık bir yere koy...
  • Haydaa.. nereye koycaz şimdi.

Bu arada TV neden uçar onu anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorassa -- 2 Mart 2010; 21:17:16 >
  • Televizyonun sağına koyabliirsin mesela.
  • Hoş PS3 alsam. Nereye koyacağım, bir de o var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freev

Ellerimle herşeyini yaptığım , vidalarına kadar sıktığım , dişimden tırnağımdan arttırarak kurduğum son sistem bilgisayarım 2. günde patlamıştı

Şans bu ama al Ps3 rahatına bakkk kardeşim relaxx

Hocam seninki de bedevi şansıymış gerçekten de , ellerinle toparla 2.günde yansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilketay

Arkadaşlar sistem böyle.. Xbox çok havasız kalır mı? Arkaya fan takmak ne derece yarar sağlar?

Bu arada aşağıdaki resmi görebiliyorsunuz değil mi?

şaka heralde bu xbox ın dik koyuldugunu bılmıyormusun yoksa???

hele bırde ustune bıseyler koymussun xbox 360 ps3 gibi yatay koyulmaz

dik koyulur bıraz arastırırsan gorursun... boyle yatay cok fazla ısınır sonrası malum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 11 Mart 2010; 0:28:15 >

• quote:

eğer xbox u o konumda kullanmaya devam edersen daha çok korkacaksın
    ps3 te sarı ışık hata verme olasılığı xbox taki 3k ile kıyaslanamayacak kadar düşüktür. en son üretilen fat lerden veya slim alırsan bahtsız bedevi değilsen başın ağrımaz.
  • Hocam makinen jasper ise korkma o kadar. Ps3 alacaksan da slim al.
  • quote:

Hocam makinen jasper ise korkma o kadar. Ps3 alacaksan da slim al.

Evet icanthere Xbox 360 jasper anakart. O yüzden pek kasmamaya başladım açıkçası :=) Ama en yakın zamanda kendi odama yeni bir sistem kuracağım, dolayısıyla xbox' ıda ordan kaldıracağım.. PS3' ü de dediğiniz gibi slim almayı düşünüyorum. En uyguna, oyun hediyeli felan nereden alabilrim? Şöle Pes 2010 ya da Uncharted 2 hediyeli felan? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
  • arkadaşlar 1 ay kadar önce aldığım ps3 disci okumuyodu servise gönderilmek üzere aldığım fiaya gönderdim 1 hafta önce. Dün aradılar yenisiyle değiştirmişler kargoya veriyolarmış. Swap olayınndan ( yani başkasının tamir edilmiş ürününün gönderilmesi) bahsettim o şekilde istemiyorum demiştim en başında, zaten o şeklide bi uygulamamız olamaz dedi. Sıfır paketiniz yeni geldi dedi. Arkadaşlar siz siz olun garantisiz bişey almayın 100 tl fark için inanın değmez garantili alın içiniz rahat etsin dükkanların bunun garantisi benim abi sony bu ne olur taş taş gibi gazlara gelmeyin :))))
  • @albawarden doğrus söylüyorsun dostum. Yurtdışından PS3 Slim 650 TL ye felan getirtme imkanım var örneğin. (İngiltere-PAL) Ama burdan, garantili alacağım. Xbox 360 ı bu şekilde getirtmiştim arkadaşıma. Tabi malum, Türkiye' de resmi satışı ve garantisi yok.. Ama PS3 de durum farklı.İçim rahat rahat oynarım!

Bu arada @albawarden senin bozulan PS3, Slim modelimiydi? Ve neden 1 ayda hemen bozuldu ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.