Şimdi Ara

PS3 de bluray film izleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İndirdiğim bluray filmleri PS3 de usb den flashdisk ile nasıl izleyebilirim ... flashdiske kopyalayamıyorum filmleriPS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alon2024 -- 21 Eylül 2010; 15:02:13 >

• Pc ye indirdiğim filmleri flashdiske atıp bluray olarak izleyebilirmiyim bunuda bilmiyorum
  • Flash diskler fat32'yle formatlandığından dolayı 4 GB'dan büyük tek parça dosyaları kopyalayamazsınız. NTFS formatlı harici harddiske bu tip dosyalarınızı atabilirsiniz
  • harici diski ps3 e takıp filmleri izleme imkanım varmı ... yani ps3 bir nevi media player olarak kullanılabilirmi ve bluray filmleri harici diskten izlerken orjinal alınan bluray filmler ile aynı kalite de görüntü kalitesi verir mi ??
  • bilgisi olan yokmu bu konuda ... harici hdd alıcam eğer bluray filmleri izeyebilirsem ps3 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: alon2024

bilgisi olan yokmu bu konuda ... harici hdd alıcam eğer bluray filmleri izeyebilirsem ps3 den

ps3 ntfs formatını tanımıyor dolayısıyla bir media player gibi mkv filmleri izleyemiyorsunuz.
    + mkv filmleri ps3 ü pc ye bağlayıp izleme imkanı var detayını bilmiyorum ama bir film için hem pc hem ps3 kulanıyorsun çok da tercih edilen bir yönten değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyni -- 21 Eylül 2010; 16:34:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Andorid TV'Den Film İzleme
    2 yıl önce açıldı
    Ps4 DVD filmleri oynatıyor mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.