Şimdi Ara

Ps3 de Bi sorunum var Yardımmm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar nba 2k8 oyununu taktım ps3e sonra ekran gelmedi...sonra çıkartıp bidaha taktım ekran yine gelmedi..bidaha deneyince oyun geldi fakat sol üst tarafta cd işareti ve onun cdnin üstünde soru işareti yanıp duruyordu...oyunu çalıştırmadım...öle başka oyunları denemedn hemn dedim bi hdd format atım attım format sıfırlandı herşey bidaha denedim yıne olmadı...4 tnae oyunm daha var onları denedim tıkır tıkır çalıştı sorun yok..şimdi kafama takılan şeler acaba cd demi sorun var yoksa benm bluray okuyucu yavas yavas bozuluyormu...diğer 4 oyunmda hiç bir sorunm yoktu ama bi nba2k8 böle bi problem oldu....arkdaslar benm gibi başına böle bi olay gelen varsa bilgilendirirse sevinrim..........teşekküreler....

• Oyunun altı çizikmi yada kirlenmiş mi . Onadan olabilir diyeceğim.
  • baktım oyunun altına az çizk ve parmak izi var 1 2 tane...ama silmek istemedim daha çok çizerim diye o yuzden bilmiyorum nasıl temizlendiğini.....ilk defa başıma böle bi olay geldi..1 yıldır kullanıyorum okadr oyun aldım böle bi hata başıma ilk defa geldi...
  • Dostum o oyunu fazla kullanma bence. Garantili ise aldığın yere bi götür.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Dostum o oyunu fazla kullanma bence. Garantili ise aldığın yere bi götür.

....hım anladım...ps3 garantili kardeşim teknosa dan aldım...bugun bi ugricam böle bi olay karşılaştım dicem..ben teknosadan alırken bi arıza durumnda hemen yeni sıfır ile değişiyoruz sölemişti bakalım nedicekler...

buarda galiaba böle bi olay ilkdefa benm başıma geldi sanırım....
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

quote:

....hım anladım...ps3 garantili kardeşim teknosa dan aldım...bugun bi ugricam böle bi olay karşılaştım dicem..ben teknosadan alırken bi arıza durumnda hemen yeni sıfır ile değişiyoruz sölemişti bakalım nedicekler...

teknosanın sattığı üründen haberi, yok. Size söyliyeceği ilk şey başka bir oyun çalışıyormu diye sizde çalışıyor diyeceksiniz onlarda oyunla alakalı bizimle alakalı değil diyecekler. Ama sanırım kullandıınız oyunla alakalı arkadaşım. Çiziklerden kaynaklanabilir. silmek içinde nano bezler var yada lcd ler için yapılmış bezler var hafifce onlarla silebilirsiniz. parmak izinden hiçbir şey olmaz ama çizik varsa oyunu okuyamıyabilir.

Birde bir ps3 ü olan arkadaşınız varsa oyunu birde onda deneyin soruun nerden kaynaklandığını daha net anlarsınız.

Yukardaki arkadaşımızın size söylemek istediği oyunu aldığınız yerle ilgili sanırım ps3 ile ilgili değil. oyunu aldığınız yere gidip çalışıyormu çalışmıyormu diye sormanız. Ama altı çizik diye belirtmişsiniz. Siz yinede farklı bir ps3 de deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ses1 -- 7 Mart 2009; 12:52:41 >

• Blu ray disklerde çizilmeye karşı özel bir koruma var, rahat rahat silmeyi deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Blu ray disklerde çizilmeye karşı özel bir koruma var, rahat rahat silmeyi deneyebilirsin.

• Arkadaş CD'de leke varsa pamuk yada gözlük camı silmek için bir bez var bunlada silsen olur
  • quote:

Blu ray disklerde çizilmeye karşı özel bir koruma var, rahat rahat silmeyi deneyebilirsin.

evet bencede icin rahat olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1ses1

quote:

Orjinalden alıntı: orhan86fb

quote:

teknosanın sattığı üründen haberi, yok. Size söyliyeceği ilk şey başka bir oyun çalışıyormu diye sizde çalışıyor diyeceksiniz onlarda oyunla alakalı bizimle alakalı değil diyecekler. Ama sanırım kullandıınız oyunla alakalı arkadaşım. Çiziklerden kaynaklanabilir. silmek içinde nano bezler var yada lcd ler için yapılmış bezler var hafifce onlarla silebilirsiniz. parmak izinden hiçbir şey olmaz ama çizik varsa oyunu okuyamıyabilir.

Birde bir ps3 ü olan arkadaşınız varsa oyunu birde onda deneyin soruun nerden kaynaklandığını daha net anlarsınız.

Yukardaki arkadaşımızın size söylemek istediği oyunu aldığınız yerle ilgili sanırım ps3 ile ilgili değil. oyunu aldığınız yere gidip çalışıyormu çalışmıyormu diye sormanız. Ama altı çizik diye belirtmişsiniz. Siz yinede farklı bir ps3 de deneyin

hım teşekkürler kardeşim...bilgilerin için...ben gözlük cam bezi ile temizledim sonra taktım hiç birşey olmadı..anlaşılan oyundan kaynaklanıyor.....şimdi sorun yok...

teknosaya gelince çalışan arkdaşlarım var sorun olmaz benm açımdan..bugun söledim arkdasıma ps3 böle bi arıza etti...diye...bana dedi getir göndeririz eğer 30 iş gunu içinde gelmezsse size aldınz fiyattan çek verip aynı urunden alabilirsin....ve teknosaya baktım da kampanya etmiş...ps3 80 +3 oyun+1 kol dedim ah bi bozulsa da...harbi hmen verip sıfır ps3 ve artı 3 oyun 1 kol beleşe geitirirdik yaa....
    ...olsun 1 yıl daha garantisi var..ozmana kadar bozarım ben....eheheh........nese arkdaşlar bilgilrinz ve yardımlarınz için teşekkür ederim bu garanti işinin gözünü sevim ben.....

• quote:

Orjinalden alıntı: boysofhell24

quote:

evet bencede icin rahat olsun

teşekürler kardeşim halletim...suan sıkıntı yok ALLAHA şukurler olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.