Şimdi Ara

PS3 CONTROLLER ÇIKMAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    verdiğim bu adreste controller videosunu izledim ve kolun titrediğini hatta sağa sola çevrildiğinde oyunda hareket edildiğini görüm vs vs ama oyunda titrediğini gösterdiği gt5p de şimdi deniyorum ayarlardan mı bulamadım nedir?...yoksa yok mu...dualshock3 den bahsediyor videoda sizde titriyor yada hareket ile kontrol sağlanıyor mu?

• Sendeki gt5 in kutusunun üzerinde titreşim işareti varmı oyunun bölge kodu ney?
  • işaret fln yok illa da işaretin olması mı gerekiyor,internetten bi eklenti ile vb vb sağlanamaz mı
  • Kolların Dualshock 3 olduğundan eminmisin? Sixaxsis olmasın.
  • hyr eminim ds3
  • "Dual Shock 3 Compatible" yazacak oyunun arkasında ya da ön kapakta titreşim halinde bir Dual Shock 3 resmi olacak
  • uncarted'da ds3 amblemi yok, oyunda menüde yok ama titriyor.

Ayrıca 2.42 ile ps3 ana menülerine ds3 on/off seçeneği gelmişti orayada bakın olmassa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun ana menüden hallettim gt5p de titriyor ama bruce arkadaşın da dediği gibi simge vb vb yok...ama bir türlü hareket ettirerek kontrol etmeyi çözemedim
  • Kontrolörün (kol) titreşim özelliği yoksa tabiî ki titreşmez. Benim kontrolörümde de titreşim özelliği yok ve dolayısıyla oyun desteklese bile kol desteklemediğinden titremiyor.
  • nerden buldun 6 aylık konuyu hortlatmışsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.