Şimdi Ara

PS3 COD MW3 PRESTİGE MOD TİTLE VE AMBLEM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim pek bilgili değilim. Ben dün 80 lvl olup prestige moda geçtim. Silahlarımın falan gideceğini biliyodum.işte tokenle bi şey alabiliyorsun falan filan. Zaten bununla ilgili bir konu var onuda okudum ama soruma cevap bulamadım. Neyse soruma geleyim fazla uzatmadan. Ben prestige moda geçtiğimden beri ne title ne de amblem geliyor. Örneğin 5 dakika boyunca hayatta kal diye bi title ve amblem görevi vardı. Arkadaşımla teke tek maç açtık ve birbirimize saldırmadan öylece bekledik. 5 dakika sonunda ona title geldi bana hiçbir şey gelmedi. (Arkadaşım 80 lvl prestige moda geçmedi. İkimizde de o title yoktu) prestige modda title gelmiyor mu ? Yoksa bende mi sorun var ? Çok kısa bi sorum daha var. Esas rütbenin altında 4 adet nokta var orada da bazı kişilerde rütbeler var. Nasıl yapabilirim onu mantığı nedir ? Cevaplarsanız çok ama çok sevinirim biraz uzun oldu özür dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• KOSSSSSKOCA FORUMDA BİLEN VEYA İLGİLENEN 1 KİŞİ YOKMU ARKADAŞLAR ? YAZIK

• Emblem/title açmak için belirli bir level olmak gerekebilir.Ona dikkat et.Örneğin arkadaşın 80 lvlmiş o acabilir.O 4 boşluktaki rütbeler önceki Call of Duty oyunlarına ait rütbeler.Örneğin MW2 de 2.prestijde bıraktıysa orada onun amblemi çıkar.
  • Çok teşekkür ederim ilgin için herkes senin gibi olsa keşke

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.