Şimdi Ara

Ps3 cd'siz oyun yükleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugun ps3 kafede gördüm, adam cd takmadan oyunu açtı. Böyle bişey varmı? Bende ps3 var ama oyun olmadığı için kutudan çıkarmıyorum. Dediğim gibi bişey varsa 100 lira verip 3-4 oyun yükletebilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Beyler bugun ps3 kafede gördüm, adam cd takmadan oyunu açtı. Böyle bişey varmı? Bende ps3 var ama oyun olmadığı için kutudan çıkarmıyorum. Dediğim gibi bişey varsa 100 lira verip 3-4 oyun yükletebilirmiyim

Korsan oyun onlar. Multiman deniyor. Online oynayamazsın. Ayrıca PS3'ünün de kırılabilir versiyon olması gerekiyor. 100 Lira vermene gerek yok kendin de indirebilirsin ya da hard diskini verirsin full oyun dolu olarak alırsın bu 100 TL tutmaz ama dedğim gibi PS3'ünün kırılabilir versiyon olması gerekir.
  • 15 Days oyunu CD'siz hocam
  • Benimkisi süper slim kırdırılmıyor diye biliyorum

• PSN den satın almıştır
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYEDE PS KAFEDE?
    TÜRKİYEDE PS KAFEDE?
    TÜRKİYEDE PS KAFEDE?
    TÜRKİYEDE PS KAFEDE?

• Psn den satin alirsan cd siz oynarsin ki bu devirde cd li oyun almak sacmalik. İndirimleri takip et indirimdeyken dijital olarak al oyunlari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox oyun yükleme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Benimkisi süper slim kırdırılmıyor diye biliyorum

Bende de süperslim var çip takılırsa kırılıyor. Fakat detaylı bilgim yok o konu hakkında. Orijinal istersen PSN'den satın alırsın indirirsin bu da CD'siz olur tabi biliyorsundur bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 6 Ağustos 2016; 20:17:10 >
  • Survival kullanıcısına yanıt
    2. el kısmını takip edersen ara ara düzenli olarak PS kafe sahipleri 10-20 adet PES cd si sattıklarına denk gelirsin.
  • dijital la dijital

dh sağolsun çokça hem dijital hem kutulu çok oyun alım satımı hatta takası yaptık.
  • Arkadaşım Usb belleğe oyunları atıp Ps3'e yüklüyor Ama Ps3 kırık olması gerek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.