arkadaşlar supersilim var bende 500gb formatladım hdd arkam asylum arkham city kurdum sürekli bir game data hatası veriyorlar asylumu zar zor bitirdim city game data veriyor ama sürekli değil bugün vermiyo mesela yarın oynayınca filan acayip bir durum hdd bozuk olabilir mi? |
PS3 BOZUK HDD NASIL ANLAŞILIR? GAME DATA CORRUPTED HATASI !

-
-
Edit: Sağlam bir PS3’te böyle bir şey olmaz. Yani sürekli olmaz. HDD’de sorun olabilir. Oyun kutulu mu, dijital mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 26 Mart 2022; 20:36:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orjinal hocam kutulu
-
O zaman yüksek ihtimal HDD’sinde problem var. İstersen konsola hızlı sıfırlama yap. Yine oluyorsa HDD kaynaklı olabilir. Başka oyunlarda hiç mi olmuyor?
rdr'yi bitirdim hocam onda sadece bir kere donma oldu kapatım ps3 o kadar asylum oynarken game data hatası veriyodu ama ingilizce araştırdım biraz trophilerle alakalıymış ben korkudan psn aktif edemiyorum ps3'de kırıktı orjinale çevirdim orjinal güncellemeyi kurdum trophiler offline'da iken bir sıkıntı çıkarıyor galiba
3-4 defa quick format 2 kere tam format attım bu arada hddye
-
Diğer oyunlarda olmuyorsa problem yoktur. RDR’de olan donma nadirse, o herkeste ayda yılda bir olabiliyor.
Bu arada, tam format attıysan PSN ile ilgili problem olmaz deniyor. Tam formatta kırılmasıyla alakalı hiçbir şey kalmıyormuş. Sen de tekrar bak ona göre karar ver derim. Orijinale dönmüşsün sonuçta, bundan faydalanabilirsin.
hocam şuan infamous 1 oynuyorum kutulu başlardayım sıkıntı yok gibi rdr zaten bitirmiştim sanırım arkham serisinde bir sıkıntı oluyor origins de var daha başlamadım ona bakalım ondada olacak mı
bir de internette safe modda restore file system yapın diyolar onu yapayım dedim 1-2 defa olmadı saatlerce %10-14-20 lerde kalıyor dün gece 1 de bıraktım sabah 10 da kalktım baktım hala %40 da duruyo sinirlendim safe moddan restore ps3 system yaptım üstüne bir daha quick format
bakalım başka oyunlarda bir sıkıntı olacak mı
-
hocam çıldıracam ya bir türlü batman serisini adam gibi oynamadım şu konsolda sürekli bir hata yavaş yükleme oyuna giriyorum çıkamıyorum çıkıyorum ps3 menüsü çok geç geliyor kırk defa format attım turuncu ışık sürekli yanıyor hdd
-
Belki oyunu güncellemen gerekebilir. Bence PSN’e girip oyunu güncelle.
hocam allah kahr etsin ya napsam olmadı bir de originsi deniyeyim dedim oyuna geç giriyor giriyorum zorla çıkıyorum turuncu ışık hiç sönmüyor daha önce sönerde lanet olsun deyip restore file system dedim akşam 6 buçukta başladı hala %38 oldu
-
Sürekli sıfırlama yapmayın. Bir gün, bi yüzdede takılır, kalırsınız öyle. Hele tam sıfırlamayı hiç yapmayın. HDD ömrü azalır. Ben Batman Arkham Asylum’u 15-20 dakika kadar denemiştim. Bi sorun yoktu. Kutulu değil oyun, PS Plus vermişti, PSN’den indirmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 28 Mart 2022; 23:35:32 >
hocam şuan restore file system de makine %39 oldu bu hızla ancak yarın ögleden sonra biter diye ümit ediyorum oda elektrik kesilmezse hdd çıkarıp makineyi de açmıştım donanımsal sorun yok açıldı, hdd bozuk galiba :(
-
“Restore File System” benim bildiğim tam sıfırlama yapmıyor. Hızlı sıfırlama yapıyor. Eğer öyleyse en fazla 5 dakika sürmesi lazım. Belki HDD’si bozuk olabilir. Madem içini açtıysan, başka bir HDD ile deneyebilirsin.
“Restore File System” hdd içindeki bozuk dosyaları onarmaya yarıyormuş, tam ve hızlı sıfırlamayı yapmıştım fayda etmedi aksine daha yavaş açılmaya başladı makine kapanırken sürekli 2 kere bip sesi veriyordu filan of yaa
-
Ben zamanında onu yapmıştım. Çok çabuk bitti diye hatırlıyorum. Onu yapmaktaki mantık, diyelim ki PS3 yazılımındaki dosyalarda hata veya bozukluk varsa onu düzeltiyor. Örneğin bende elektrik kesilmişti. Bu yüzden de PS3 açılırken onarım ekranı geliyordu. Orası bi türlü bitmiyordu. Ben de “Restore File System” yapmıştım. Hemen düzeltmişti, hızlı bitmişti.. Uzun sürmemişti. PS3 fişten çekilince falan dosyalar bozulduysa onları düzeltiyordu.
aynen bir kaç defa oyundan çıkarken dondu makine tusa bastım kapanmadı filan bende fişi çektim onarma kısmı gelince hep agır gidiyo diye safe moddan sıfırladım öyle açabildim başka hdd yok ki deniyeyim ulan eskidir hesaplı olur ps4 de her şey pahalı dedik bir oyun oynamak istedik böyle kaderin
Aryak Saynikyoutube
Evin ocağın batsın fıkaralık Garibanın yüzü gülür mü amk.https://www.youtube.com/watch?v=Z6lYEqOt-uc -
hdd bozuldu galiba hocam hiç bir şekilde çalışmıyor sürekli donuyor çıkarıp ps3 dahili 12 gb hafızına girdim sorunsuz çalışıyor akıyor makine ama 12 gb flash drive diyor mecbur hdd alacam :(
-
Evet, belliydi malum son. Sağlık olsun, en azından PS3 sağlam.
hocam nasıl bir hdd almalıyım? çıkardıgım 2.5 laptop hdd miniydi
Benzer içerikler
- ultimate edition ne demek
- sackboy 2 kişilik nasıl oynanır
- bilkom garanti nedir
- bilkom garanti sorgulama
- ps5 bluetooth kulaklık
- direksiyon seti önerisi
- ps5 pro özellikleri
- ps 6
- ps5 forza horizon 5
- assassin"s creed
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X