öncelikle selam ps3 ü almamın tek sebebi sürekli pc parçaları almaktan bıkmış olmamdı ve sonunda ps3 ümü aldım geçen ay ama sorunum şu ki bazı oyunlarda misal gta 4 ve red dead redemptionda fps düşmesi oluyor.Killzone 3 oynarken çok nadiren rahatsız etmeyecek kadar fps düşüyor gta 4 de bazen oluyor ama red dead redemption da fazla ot olan yerlerde yağmur yağınca ve armadillo barının etrafı ve içinde fazla kadar kasıyor.Sorum ise bu kasma sorunu oyunlamı alakalı ps3 lemi alakalı yoksa tv lemi.Ps3 ü yeni aldığımdan bir sorun yoktur heralde Tv de full hd ve bugüne kadar hiç arza çıkartmadı sorun oyunlardamı ? eğer sorun bendeyse nasıl halledebilirim
PS3'ün donanımına yahut oyunun optimizasyonuna bağlı değişir. Oyuna bağlı değişkenlik gösterir bu durum. HErkeste varolan birşey merak etmeyin.
rockstar oyunları hep böyle xboxta 720p iken ps3 te 640p rezalet port ediyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Bl00dLife
rockstar oyunları hep böyle xboxta 720p iken ps3 te 640p rezalet port ediyorlar
Maalesef doğru.
Sadece Rockstar değil PS3'te neredeyse her oyun öyle ya da böyle kasıyor.
FPS düşmesi olmayan oyun bir elin parmakları kadar.
Sende sorun yok yani rahat ol.
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
Dost acı söyler, dediklerimin abartı olmadığını ikimiz de biliyoruz İbo
bazi oyunlar demek pek dogru degil multiplatform olan neredeyse tum oyunlarda fps dusmesi oluyor ozellikle rockstarin oyunlari hic cekilmiyor su fps olayini 5 senedir cozemediler ya dicek biseyim yok sadece tebrik ediyorum firmalari mafia 2 izdirap gibi bi oyun fps dususlerinden bol birsey yok multiplatform olupta en sorunsuz olan oyun oynadiklarim arasinda batman arkham asylum ve fifadir exc oyunlar bana yetiyor ama cok fazla oyun oynayan arkadaslar bu sorundan fazlasiyla muzdarip durumda malesef bir cozum yok
kulaktan dolma bir kac bilgiye sahibim xboxa oyun yapmak ps3 e oyun yapmaktan daha kolay diyorlar eyvallah kabul port olarak gelsin ps3 e ama su fps yi ayarlayin hic mi bi cozum bulunamadi bu port olaylarinda fps ye bilmiyorum ama benim sahsi gorusum firmalarin hatasi l.a noir ps3 ana konsol olarak yapildi ama onda bile fps dususu oluo sony nin 1.parti oyun firmalarindan biraz ders alsinlar mafia 2 yi aldim oynayamadim hevesim kursagimda kaldi rdr istiyorum fps dusuo diolar almaktan korkuorum ben fpsye cok takiliyorum o yuzden exc ler ile idare ediyorum bf3 fifa serilerinde fps dususu olmasin yeter diyorum artik .d
aynen bf 3 de olmaz inşallah zaten almayı düşündüğüm birkaç oyun var bf 3 dead ısland far cry 3 gibi bunlarda olmasın yeter
RDR kasıntı kaynıyo.
quote:
Orijinalden alıntı: Amm-O-Matic
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
İkisi de degil, tamamen SONY'nin suçu. PS3 o kadar karmaşık bir alet ki, kimse oyununu PS3 altyapısı uzerinden geliştirmek istemiyor. 360'dan gelistirilip port etmek işlerine geliyor, tabî bunun icin onları suçlayamayız, bir oyun konsolu 'oyun' gelistirebilmek icin en uygun altyapıya sahip olmalı, suç SONY'nin.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
L.A Noire de mi öyle?
@ miex
ben hic bir mesajimda ms para veriyor diye boyle oldu demedim bunu tartismadimda
alinti yaptiktan sonra lafi nereye soyledigini belirtirsen sevinirim
Benim kuzenimin bir ps3 ü var SLim değil ama normal 60Gb lik model onda Ac 2 oynadım 0 Kasma ya yani o kadar olur hiç kasmıyo benim makinada kasmaya başladığında 15029012309512 saniyede bir geliyor görüntü sinir oluyom.
sadece killzone 3'ün birkaç yerinde kasma gördüm onunda dışında hiç problem yaşamadım şahsen. hiçbir rockstar oyunu da oynamadım aslında bilmiyorum onları.
GTA 4'te ben de çok frame rate düşüşü yaşamıştım, özellikle kalabalık çatışmalarda, alışıyorsun bir süre sonra
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme